Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από που την αγόρασες, πως πλήρωσες , πόσο πήγαν τα μεταφορικά και πόσο καιρό έκανε να σου έρθει?

Από Γερμανία, με εταιρικό λογαριασμό, 255 η κάρτα + 30 τα μεταφορικά. Χωρίς εταιρικό λογαριασμό βγαίνει κάπου στα 340 με μεταφορικά. Από ocuk βλέπω ότι η συγκεκριμένη υλοποίηση της 280x θα κάνει 400 + ...

Και ουσιαστικά διαφορες δεν υπάρχουν (με την 7970 παίρνεις και 3 τζάμπα games, δεν ξέρω αν ισχύει με τις καινούργιες αυτό). Επίσης το Ocuk είχε την ίδια κάρτα στις 260 λίρες την προηγουμενη εβδομάδα, το mindfactory στα 260 ευρώ την απλή matrix.
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.mindfactory.de/search_result.php/search_query/280x/page/1

Οτι βλεπετε +30Ε τα μεταφορικα και ειναι δικια σας :D Και μαντεψτε ποια ειναι η φθηνοτερη?! :P gigabyte R9 280X (1100/1500) 294E τελικη τιμη .

Το mindfactory θέλει πολύ προσοχή με τα αποθέματα του και συγκέντρωση προϊόντων κάνει αφού πάρει τα χρήματα, uve been warned!

Δημοσ.

http://www.mindfactory.de/search_result.php/search_query/280x/page/1

Οτι βλεπετε +30Ε τα μεταφορικα και ειναι δικια σας :D Και μαντεψτε ποια ειναι η φθηνοτερη?! :P gigabyte R9 280X (1100/1500) 294E τελικη τιμη .

http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=110125&agid=1942&pvid=4oparj11c_hmp033nl&ref=13

Δημοσ.

Μην μπλέκετε με τους γερμαναράδες, γαλλικό αμαζον είναι το καλύτερο. Μεταφορικά + ΦΠΑ βγαίνει περίπου + 12 ευρώ από αυτό που βλέπετε στο site.

Από κει και πέρα και το αγγλικό άμαζον είναι καλό. Το γερμανικό αμαζον αργεί να παραδώσει.

• Like 1
Δημοσ.

δοσεις δεχονται ?

Δεν το γνωριζω αυτο . :/

Μην μπλέκετε με τους γερμαναράδες, γαλλικό αμαζον είναι το καλύτερο. Μεταφορικά + ΦΠΑ βγαίνει περίπου + 12 ευρώ από αυτό που βλέπετε στο site.

Από κει και πέρα και το αγγλικό άμαζον είναι καλό. Το γερμανικό αμαζον αργεί να παραδώσει.

Συνηθως ειναι πανω απο 15Ε+.. Τουλαχιστον απο 150Ε και πανω που κοιταξα στις καρτες καπου εκει κυμαινεται,δεν ειναι στανταρ.

Δημοσ.

Δεν το γνωριζω αυτο . :/

Συνηθως ειναι πανω απο 15Ε+.. Τουλαχιστον απο 150Ε και πανω που κοιταξα στις καρτες καπου εκει κυμαινεται,δεν ειναι στανταρ.

Σίγουρα το είδες στο Γαλλικό και όχι το Αγγλικό; Εγώ πάντως έχω πάρει 2* 7950 και μία 7870 από εκεί και σίγουρα τα μεταφορικά + διαφορά ΦΠΑ δεν ήταν 20αρικο. 15 ίσως αλλά νομίζω ότι ήταν ακόμα πιο κάτω.

Δημοσ.

Σίγουρα το είδες στο Γαλλικό και όχι το Αγγλικό; Εγώ πάντως έχω πάρει 2* 7950 και μία 7870 από εκεί και σίγουρα τα μεταφορικά + διαφορά ΦΠΑ δεν ήταν 20αρικο. 15 ίσως αλλά νομίζω ότι ήταν ακόμα πιο κάτω.

Τωρα μολις εβαλα καρτες ,ναι γαλλικο παντα μιλαμε, σε μια καρτα των 160Ε ειχα +15Ε για να ερθει σπιτι,σε μια 250 ειχα +17Ε και σε μια 360 ειχα +20 :)

Δημοσ.

Ελλάδα πότε τις περιμένουμε ξέρουμε;

με καλες τιμεσ, αρκετή ποσότητα και αρκετά μοντέλα διαφόρου κατασκευαστή και έκδοσης κάπου κοντά στα χριστούγεννα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...