Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά όλα αυτα μέχρι τώρα αλλά κανένα review επανω σε εφαρμογές που θέλουν και κάρτα για επιτάχυνση θα δούμε ρε παιδιά ?

να δούμε πωσ τα πάνε στο open cl,

και πωσ δουλεύει το dxva στην επεξεργασία βίντεο.

δηλαδή εγώ που εχω μια HD6870 αμα αλλάξω κάρτα θα θέλω λιγότερο χρόνο στο blue ray to mkv ?

καλά τα παιχνίδια αλλά δεν είναι και πολλά αυτα που θέλουν μεγάλη κάρτα για να τρέξουν αξιοπρεπώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@Zappee Κοιτα ο ανταγωνισμος ειναι λιγο διαφορετικος στο εξωτερικό.. Στο αμαζον σουβ εχει τη ΜSI 770 Gaming στα 338€! Οταν η 280Χ εχει μια meh υλοποιηση στα 259! Καλα τις παιζουν εκει εξω,σε εμας δεν υπαρχει balance :P Καμια 770ti ισως μπορει να σωσει το παιχνιδι..

Αν βγει 770ti θα ειναι η απολυτη κοροιδα πιστευω..Σε ολα τα games η 780 ειναι 10-20frames πιο γρηγορη απο την 770 η οποια 770 ειναι καλουτσικο vfm. Θα σκασει η 770ti να κατσει στη μεση με αναλογη τιμη 590-470-360 που ειναι απλα αστειο....Δηλαδη να πληρωνεις +100 ευρω για λιγο performance παραπανω..

Ετσι ειναι και η amd, τα μοντελα πανε το ενα πισω απο το αλλο σε αποσταση αναπνοης αλλα τουλαχιστον η τιμες ειναι ικανοποιητικες...Ισως η διαφορα απο τα 360 στα 470 μου φαινεται τεραστια αλλα απο τα 200 στα 300 το θεωρω "οτι πληρωνεις παιρνεις" απο τη μερια της AMD παντα..

Εμενα μου φαινεται τεραστιο κενο μεταξυ 280Χ και 290pro ,oπου με τιμες αμαζον βγαινει 260€ η φθηνοτερη 280Χ και 480€ (λεεμεε τωρα) η 290pro με επιδοσεις αντιστοιχες 780,παντα ειμαστε προσγειωμενοι :P Βλεπεις τι τεραστιο κενο υπαρχει?? Δεν παιζει να το αφησουν ανεκμεταλευτο πιστευω.. Προσωπικες εκτιμησεις ειναι αυτες,δεν γνωριζω ουτε αμα κανει τοσο ουτε αν εχει επιδοσεις 780 :P 

Για 40ευρώ διαφορά πιστεύω καλύτερα να πάρεις 280Χ πάντως. Για αυτό θέλω μια 770 στα 300  :P

Αυτα τα 40€ θα σου πει η Nv ειναι για το PhysX και για το 4-5% πιο δυνατη που ειναι η 770 σε μερικα παιχνιδια.

• Like 2

Pro και εγώ με τη σειρά μου θα της πω, no thx bibi :P . Πάντως ενώ αρχικά έλεγα είτε να κάτσω με 7850 είτε να πάω σε 270Χ, ψήθηκα για 280Χ...Πάλι έξοδα από το πουθενά ρε γμτ

Μπα απο 7850 σε 270Χ μου ακουγεται πολυ meeehhh,σιγουρα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη η διαφορα των fps με την 280Χ. Ε κοιτα τις αναγκες σου στα games και πρατεις αναλογα,μπορεις παντα να κανεις υποχωρησεις :P

Η αν δεν θες να δωσεις πολλα,βρισκεις μια 7950 στα ~200€ και με oc θα εχεις επιδόσεις καλυτερες απο στοκ 280Χ aka 7970ghz :P

• Like 1

Μπα απο 7850 σε 270Χ μου ακουγεται πολυ meeehhh,

Ισχύει. Και έχω πέσει και σε καλό κομμάτι (δηλαδή στο oc.net έτσι μου λένε) που βγάζει 1100/1350 με 1.08 αλλά βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω μέχρι που φτάνει :P . Πάντως άσχετο, αλλά ρε παιδιά μόνο εμένα δεν μου άρεσε η toxic? (εμφανισιακά πάντα). Πολύ με χαλά το κιτρινάκι που έχει(και είμαι και Άρης σκεφτείτε ) .

Ε γουστα ειναι αυτα.. Στο hexus νομιζω,δεν θυμαμαι,ειπαν οτι ειναι one of the sexiest looking card we have ever reviewed ! Εμενα ετσι και ετσι,ειναι τουμπανο ομως δεν μπορω να πω.!

Εννοείται ότι είναι τούμπανο απλά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.(ναι βέβαια μικρο λεπτομέρειες αυτές) . Νταξ μπορεί στο hexus να μην έχουν γούστο :P

• Like 1

Κυριοι απο οτι ειδα το αμαζον θα τις εχει σε διαθεσημοτητα στις 18/10.

Ομως εχουμε ασχημα νεα.. Οι καρτες προς το παρων ειναι...ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ,βεβαια δεν εχει ποικιλια απλα τα πρωτα δειγματα δεν ειναι καθολου ωραια..

Προβλεπω οι καρτες του γαλλικου αμαζον να φευγουν INSTANT ! O_O

Κυριοι απο οτι ειδα το αμαζον θα τις εχει σε διαθεσημοτητα στις 18/10.

Ομως εχουμε ασχημα νεα.. Οι καρτες προς το παρων ειναι...ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ,βεβαια δεν εχει ποικιλια απλα τα πρωτα δειγματα δεν ειναι καθολου ωραια..

Προβλεπω οι καρτες του γαλλικου αμαζον να φευγουν INSTANT ! O_O

μας ξενερωσες μαν :P

Κατσε να βγουνε ρε και οι υπολοιπες ρε σι,τα πρωτα δειγματα ειπα. Ολους με gigabyte σας βλεπω,που ευελπιστουμε να εχει καλη τιμη στην Ελλαδα.. Τωρα στο αμαζον,οσο το γαλλικο εχει καλες τιμες μην σε παιρνει απο κατω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...