phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ωραία πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukasquack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατί τι περίμενες εσύ δηλαδή, refresh είναι.. κάτι πιο δυνατό ρε φίλε που θα ρίχνει στην nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 κάτι πιο δυνατό ρε φίλε που θα ρίχνει στην nvidia Mε πορδες δεν βαφεις αυγα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 κάτι πιο δυνατό ρε φίλε που θα ρίχνει στην nvidia Η 2 φορές χρεοκοπημένη AMD ; Πως ; Πέθανε η ΑΤi που έβγαζε καρτάρες, τώρα mainstream καρτούλες και πολύ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Mε πορδες δεν βαφεις αυγα .. Xαχαχαχα δυστυχώς η πικρή αλήθεια. Μην φανταστείς ότι οι πράσινοι θα κλάσουν καλύτερα πάντως. Γιατί τι περίμενες εσύ δηλαδή, refresh είναι.. Μη μη μην το ξαναπείς αυτό θα σου βάλω πιπέρι....και τι δεν άκουσα τους περασμένους μήνες στο διαδίκτυο κάθε φορά που το έλεγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Xαχαχαχα δυστυχώς η πικρή αλήθεια. Μην φανταστείς ότι οι πράσινοι θα κλάσουν καλύτερα πάντως. Οι πρασινοι αν δεν φτιαξουν τιμουλες δεν θα τα παμε καλα ...Ας μην χαλασω το thread ομως . Αυτες οι διαφορες 290x 290 δεν μου αρεσουν καθολου και μιλαμε πανω απο 100 ευρω διαφορα. Δεν μπορω να καταλαβω ρε ailuros γιατι δεν βγαζουν μια 290 σε μια τιμη αναμεσα στα 2 μοντελα να τελειωνουμε .Κοροιδια ειναι τωρα αυτο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως,αν μια καρτα δεν θα παιζει 4Κ,ΔΕΝ την αγοραζω! Θελω να μαθω οι περισσοτεροι τι θα ηθελαν... Τα ιδια εγινε απο την απεναντι οχθη,αλλα αρνητικα σχολια δεν ειδα απο κανεναν τους. Οσο δε για το unboxing και review του linus(για την 280Χ),ρε παιδια,ολοι σας κολλησατε στην καρτελα με το crysis 3.Στις αλλες 2,που η 280Χ,εχει σε tomb 74 fps εναντι 66 της 770,και στο αλλο παλι μπροστα(εστω για 1,5 fps),ενω στο crysis 3 ισοβαθμουνε(αν θυμαμαι καλα),κανεις δεν το σχολιαζει. Αλλωστε ακομη δεν ειδαμε σοβαρα reviews,ενω τα drivers θα ωριμασουν πολυ ακομη.Υλοποιησεις ακομη δεν βγηκανε αρκετες. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ειλικρινα...αφου ολοι ξερατε οτι οι εταιρειες θα παραμεινουν στα 28nm,τι διαφορετικο θα ειχανε; Καλυτερο cooler,λιγα streams περισσοτερα,αντε και ανεβασμα στα ρολογια,και οριστε. Μην φανταστείς ότι οι πράσινοι θα κλάσουν καλύτερα πάντως. Εννοειτε και γνωστο το παιχνιδι.Ξεκινησαν τις ti εκδοσεις.Αντε να ξεζουμησουμε και απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όπως τα βλέπω τα πράγματα βλέπω να την κρατάω πολύ παραπάνω την 670 μου από ότι περίμενα..Αν δεν γίνει άλμα σε γραφικά/κάρτες γραφικών δεν ξαναδίνω δεκάρα..500άρες και 600άρες για console ports τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ε ναι, δεν έχει νόημα.Κι εγώ έχω 7970.Να πάω να δώσω 5-6 κατοστάρικα για ένα +20% μέσο όρο το θεωρώ κοροϊδία.Είμαι περίεργος τελικά να δω επιδόσεις πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όπως τα βλέπω τα πράγματα βλέπω να την κρατάω πολύ παραπάνω την 670 μου από ότι περίμενα..Αν δεν γίνει άλμα σε γραφικά/κάρτες γραφικών δεν ξαναδίνω δεκάρα..500άρες και 600άρες για console ports τέλος. Και γιατι να την αλλαξεις τοσο γρηγορα μια χαρα καρτα εχεις . Κρατα τα λεφτα για τις επομενες καρτες και εκει ισως να δουμε καποιες σημαντικες διαφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Οι πρασινοι αν δεν φτιαξουν τιμουλες δεν θα τα παμε καλα ...Ας μην χαλασω το thread ομως . Αυτες οι διαφορες 290x 290 δεν μου αρεσουν καθολου και μιλαμε πανω απο 100 ευρω διαφορα. Δεν μπορω να καταλαβω ρε ailuros γιατι δεν βγαζουν μια 290 σε μια τιμη αναμεσα στα 2 μοντελα να τελειωνουμε .Κοροιδια ειναι τωρα αυτο .. Γιατί αμφότερες εταιρείες πολύ απλά θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να στα αρπάξουν όσο πιο χοντρά γίνεται. Καμία εκ των δύο δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τὠρα από την άλλη όταν εγώ μουρμούριζα από την εμφάνιση των πρώτων 28nm GPU για υπερβολικές τιμές πάλι ο τρελλός του χωριού ήμουν για μερικούς. Τουλάχιστον κατέβηκαν σε λογικότατα πλαίσια οι τιμές των 7970 και εφάμιλλων καρτών. Αλλιώς θα πρέπει να δει και να αποφασίσει κανείς ποιά εταιρεία και που ακριβώς σου πίνει το αίμα με την σύριγγα ή με το μπουρί της σόμπας. Διαλέγεις και παίρνεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Xαχαχαχα δυστυχώς η πικρή αλήθεια. Μην φανταστείς ότι οι πράσινοι θα κλάσουν καλύτερα πάντως. Μη μη μην το ξαναπείς αυτό θα σου βάλω πιπέρι....και τι δεν άκουσα τους περασμένους μήνες στο διαδίκτυο κάθε φορά που το έλεγα. Το Hawaii πάντως είναι νέος πυρήνας. Βασισμένος μεν σε σχεδόν ίδια αρχιτεκτονική – με μικρές βελτιώσεις και προσθήκες. Ως τώρα δεν έχουμε αποκαλέσει refresh κανένα νέο πυρήνα. (ακόμα και παλιότερα με shrinks του ίδιου πυρήνα δε το λέγαμε refresh αλλά shrink – πάνε πια τα shrinks κάθε χρόνο φυσικά) Δεν είναι ότι διαφωνώ απαραίτητα – αλλά περισσότερο θέμα για το Μπαμπινιώτη είναι :D Τι λέγαμε παλιά refresh και τι λες εσύ σήμερα. Και οι δυο εταιρίες (να μη βάλω και άλλες μέσα) έχουν μυριστεί ότι νέο όνομα = νέοι πελάτες, οπότε τα νούμερα ‘γενιάς’ τα αλλάζουν σα μπλουζάκια Πάλι καλά εδώ εστιαζόμαστε και στις τεχνικές διαφορές και το υπόβαθρο και δε σταματάμε στο όμορφο κουτί ή το όμορφο όνομα ή το περιτύλιγμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατί αμφότερες εταιρείες πολύ απλά θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να στα αρπάξουν όσο πιο χοντρά γίνεται. Καμία εκ των δύο δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τὠρα από την άλλη όταν εγώ μουρμούριζα από την εμφάνιση των πρώτων 28nm GPU για υπερβολικές τιμές πάλι ο τρελλός του χωριού ήμουν για μερικούς. Τουλάχιστον κατέβηκαν σε λογικότατα πλαίσια οι τιμές των 7970 και εφάμιλλων καρτών. Αλλιώς θα πρέπει να δει και να αποφασίσει κανείς ποιά εταιρεία και που ακριβώς σου πίνει το αίμα με την σύριγγα ή με το μπουρί της σόμπας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οντως. Που θα παει;και οι αγοραστες θα βαλουμε μυαλο ολοι μας καποια στιγμη,και οι εταιρειες θα ξεχασουν αυτα που ξερανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το Hawaii πάντως είναι νέος πυρήνας. Βασισμένος μεν σε σχεδόν ίδια αρχιτεκτονική – με μικρές βελτιώσεις και προσθήκες. Ως τώρα δεν έχουμε αποκαλέσει refresh κανένα νέο πυρήνα. (ακόμα και παλιότερα με shrinks του ίδιου πυρήνα δε το λέγαμε refresh αλλά shrink – πάνε πια τα shrinks κάθε χρόνο φυσικά) Δεν είναι ότι διαφωνώ απαραίτητα – αλλά περισσότερο θέμα για το Μπαμπινιώτη είναι :D Τι λέγαμε παλιά refresh και τι λες εσύ σήμερα. Και οι δυο εταιρίες (να μη βάλω και άλλες μέσα) έχουν μυριστεί ότι νέο όνομα = νέοι πελάτες, οπότε τα νούμερα ‘γενιάς’ τα αλλάζουν σα μπλουζάκια Πάλι καλά εδώ εστιαζόμαστε και στις τεχνικές διαφορές και το υπόβαθρο και δε σταματάμε στο όμορφο κουτί ή το όμορφο όνομα ή το περιτύλιγμα. Πάρε ένα Tahiti βάλε παραπάνω CU και τα ROPs & MC του Pitcairn εις διπλούν και έχεις ένα ωραιότατο Θωμά. Ούτε στην δομή άλλαξε τίποτα θεαματικό, ούτε στην επάρκεια της κάθε μονάδας ούτε οτιδήποτε άλλο. Το ίδιο σουβλάκι είναι με έξτρα τζατζίκι και γύρο όσο και να το τριχοτομήσω. Στον δικό μου τον "Μπαμπινιώτη" οτιδήποτε δεν συνιστά αξιόλογες αλλαγές στην αρχιτεκτονική αποτελεί refresh. Tὠρα αν θέλεις να ονομάσεις τον Θωμά TahitiOnSteroids κανένα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως τόσο το Tahiti όσο και το Pitcairn που χρησιμοποίησαν για οτιδήποτε <290 δεν μπήκαν καν στον κόπο να τα περάσουν έστω κι από ένα metal spin. Tι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες είναι η κατανάλωση ρεύματος μεταξύ μιας 7970GE & μιας 280X. Pitcairn XT: 20 CUs / 1280 SPs 32 ROPs 256bit SI Hawaii XT: 44 CUs / 2816 SPs (2xPitcairn + 256 SPs/4 CUs) 64 ROPs 512bit SI Pitcairn: 212mm², 2.8b transistors Hawaii: 438mm², 6.2b transistors Εντάξει στην τιμή μας κάνανε έκπτωση μιας και τιμή έναρξης είχε η 7870 στα $349. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ελα Ailure εδω εισαι http://videocardz.com/46571/amd-radeon-r9-290x-confirmed-feature-64-rops Και η 290pro 64 ROPs :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα