Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Prospector8 εγώ προσωπικά δεν θεωρώ παράλογο αυτό που λες. Αν έχεις 1080p ανάλυση, καλώς ή κακώς δεν σε απασχολεί να δεις τι κάνει στα 1440p (πόσο μάλλον σε 4Κ) αφού αυτό που σε απασχολεί εσένα (και μερικούς άλλους ακόμη) είναι πως θα συμπεριφέρεται η κάρτα στην ΔΙΚΙΑ σου ανάλυση. Κάνε λίγο υπομονή, θα κυκλοφορήσουν και άλλα reviews και θα σου λυθεί η απορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδες τοσο λαθος ειμαι ,γιατι μαλλον τα χανω..παμε ξανα..

Ειμαι ενα ατομο που εχει μια παλια καρτα και ειδα οτι βγηκαν οι νεες καρτες της Αmd. Κατα τα 70+% θα εχω 1080p αναλυση,και διαλεγω το Guru3d να με πληροφορήσει για αυτες τις καρτες και να δω ποια καρτα να διαλεξω αναλογα με το budget μου,και αυτο το site μου δειχνει τις συγκρισεις σε 1440p,γιατι να προτιμησει τo site αυτην την αναλυση οταν την εχουν ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ατομα σε σχεση με αυτους που εχουν 1080p!?!? Πως νε βοηθαει εμενα που ψαχνω για καρτα??

μονοδρομος αδερφε επρεπε να ειχες παει εδω και κατι μηνες

http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html

Στο κατω κατω βαλε τις συγκρισεις και στις δυο αναλυσεις,θα σου πεσει ο κωλος?!

Τότε γιατί να μην βάλει 1280*1024; Σε ενδιαφέρει να δεις ποιά είναι πιό δυνατή GPU και κατά πόσο; Στο απαντάει η δουλειά του συγκεκριμένου reviewer. Γιατί μόλις μου πεις ότι θέλεις να δεις αποτελέσματα στα 1080p γιατί να μην έχει και την δική σου CPU ή και config ή και να έχει το σύστημά του ακριβώς τα ίδια sw σκουπίδια που έχει το δικό σου ή οτιδήποτε άλλο.

Και με όλο τον σεβασμό αν είχες κάνει ποτέ τη δουλειά του reviewer δεν θα ρώταγες αν θα του έπεφτε ο πισινός, γιατί πρέπει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να σου βγάλει αυτό που βλέπεις και κατά προτίμηση χωρίς ούτε ένα λάθος. Το πιθανότερο είναι κάποιοι ή κάποιος να μην κοιμήθηκε καθόλου για να βγει στην ώρα του.

• Like 1

Παραδειγνα ηταν αυτο,εγω με την Hd4000 ειμαι :P Τεσπα δεν το συνεχιζω αλλο ανουσιο ετσι και αλλιως.. Με το καλο ολα τα site να δειχνουν σε 1440p,αφου βγαζουμε τα ιδια συμπερασματα και ας εχουμε οι περισσότεροι 1080p..

Ρε Ailure το 90% των site σου δειχνει 1080p,αυτο σου δειχνει 1440p συγκριση και μονο τα ξερα fps απο 1200p, θα προτιμησεις να διαβασεις απο αυτο site ή απο ολα τα υπολοιπα που εχουν την ΑΝΑΛΥΣΗ σου?? (οχι εσυ συγκεκριμενα,για τον περισσοτερο κοσμο αναφερομαι παντα)

Παραδειγνα ηταν αυτο,εγω με την Hd4000 ειμαι :P Τεσπα δεν το συνεχιζω αλλο ανουσιο ετσι και αλλιως.. Με το καλο ολα τα site να δειχνουν σε 1440p,αφου βγαζουμε τα ιδια συμπερασματα και ας εχουμε οι περισσότεροι 1080p..

Κανείς δεν είπε ότι βγαίνουν τα ίδια συμπεράσματα. Στα 2560 που αυτή τη στιγμή είναι η υψηλότερη δυνατή ανάλυση για μονή οθόνη φαίνεται ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ από οποιαδήποτε μικρότερη ανάλυση η διαφορά επάρκειας μιας GPU γιατί το GPU bottleneck είναι στο μικρότερο δυνατό σημείο.

Ρε Ailure το 90% των site σου δειχνει 1080p,αυτο σου δειχνει 1440p συγκριση και μονο τα ξερα fps απο 1200p, θα προτιμησεις να διαβασεις απο αυτο site ή απο ολα τα υπολοιπα που εχουν την ΑΝΑΛΥΣΗ σου?? (οχι εσυ συγκεκριμενα,για τον περισσοτερο κοσμο αναφερομαι παντα)

΄Οταν διαβάζω την σημερινή μέρα GPU review προσπερνάω όλες τις χαμηλές αναλύσεις και επικεντρώνομαι μόνο στην υψηλότερη που έχουν χρησιμοποιήσει ΚΥΡΙΩΣ για τον λόγο που σου αναλύω παραπάνω. Kαι όχι δεν έχω οθόνη με ανάλυση 2560 :P

• Like 1

Prospector

Το μυστικό είναι (καλά lol δεν είναι μυστικό)

Να διαβάζεις όλα τα review, και να μη διαβάζεις ένα μόνο.

Εξατομικευμένα από κάθε ένα review θα έχεις παράπονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...