Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ θέλω περισσότερα pixel σε ήδη υπάρχοντα μεγέθη και όχι οι αναλύσεις να μεγαλώνουν παράλληλα με τα μεγέθη στις οθόνες.

΄Ελα να σου βάλω περιεχόμενο σε 1080p στο κινητό σε 5" οθόνη σε 20 πόντους απόσταση από την μύτη σου και να σου βάλω και το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο πάλι στα 1080p σε 32" TV σε 2 μέτρα απόσταση....

Δώστε στον κόσμο ppi :P

Καλά εννοείται,

Αλλά δεν έρχονται αρκετά γρήγορα

:-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα να ανεφερω οτι εκραξα την αναλυση που εκανε review,οχι την αναλυση αυτην καθαυτην.. Και psycho,ναι εχει 1080p τις νεες καρτες,αλλα οι συγκρισεις ειναι αυτες που μας ενδιαφερουν.. Δεν γινεται να κανει review την αναλυση που εχει το 10% των gamers -.- (τυχαιο το νουμερο )

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγούν τα benchmark για την R9 290x??

Νομιζω στις 15 ή λιγο μετα τις 15 του μηνος.
  • Like 1

Και τι να λέει αυτό ; Μπορεί ο άλλος να γουστάρει 1080P, ξέρω άτομο που έχει 2 Τατιάνες και παίζει σε 1080, για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει όσο πιο πολλά FPS γίνεται..

Αστειεύεσαι μάλλον.

Εδώ σε 32άρα με 4Κ και πρέπει να 'χεις άριστη όραση για να δεις τους χαρακτήρες που 'ναι σαν ψείρες.

Εκτός κι αν μιλάμε για λειτουργικό που παραπέμπει σε smartphone ή να αλλάζουμε DPI.

Μη συγχέεις τις TV για ταινίες με τα monitor υπολογιστών

Σε ένα μόνιτορ, λ.χ. όταν παίζεις με λεπτομέρειες στο Photoshop θα πλησιάσεις και το κεφάλι σου κοντά στην οθόνη.

Παρόλο που μπορεί να κάθεσαι στο 1 μέτρο γενικότερα

Και ναι τα font που αναφέρεις προφανώς έχουν σχέση με κακοσχεδιασμένο λειτουργικό – απάντηση που δίνεις και μόνος σου.

Απλα να ανεφερω οτι εκραξα την αναλυση που εκανε review,οχι την αναλυση αυτην καθαυτην.. Και psycho,ναι εχει 1080p τις νεες καρτες,οι συγκρισεις ειναι αυτες που μας ενδιαφερουν.. Δεν γινεται να κανει review την αναλυση που εχει το 10% των gamers -.- (τυχαιο το νουμερο )

2 λάθη και θα το τερματίσω το ΟΤ πριν με φάνε μερικοί άλλοι εδώ....

1. Είτε 1920*1200 στις 21" είτε 2560*1440 στις 27" σιγά την διαφορά σε πραγματικό χρόνο εκτός αν μία από τις δύο οθόνες είναι πολύ κακής ποιότητας. Ασχέτως μεγέθους η λογική λέει ότι στο ΜΟΝΟ πράγμα που δεν πρέπει να τσιγγουνεύεται ο χρήστης είναι η οθόνη γιατί τα μάτια μας είναι πολύτιμα.

2. Πάει σε τόσο υψηλή ανάλυση (και αν μπορούσε και ακόμα υψηλότερα) γιατί όσο ανεβαίνει η ανάλυση ΤΟΣΟ μετακομίζει η τροχοπέδη από CPU στην GPU. Δεν θεωρώ ότι θέλεις να διαβάσεις CPU review ή κάνω λάθος; ;)

• Like 1

Και τι να λέει αυτό ; Μπορεί ο άλλος να γουστάρει 1080P, ξέρω άτομο που έχει 2 Τατιάνες και παίζει σε 1080, για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει όσο πιο πολλά FPS γίνεται..

Τεσπα, περί ορέξεως {

καθένας κάνει ότι θέλει

Αλλά σήμερα να δίνεις 2000 για GPU, και λιγότερο από 300 για οθόνη , είναι κρίμα

Όσο για FPS, κατεβάστε ρε παίδες κάνα τραγικό εφέ, που δεν προσφέρει τίποτα στο gameplay

} περί ορέξεως

• Like 2

Ρε παιδες τοσο λαθος ειμαι ,γιατι μαλλον τα χανω..παμε ξανα..

Ειμαι ενα ατομο που εχει μια παλια καρτα και ειδα οτι βγηκαν οι νεες καρτες της Αmd. Κατα τα 70+% θα εχω 1080p αναλυση,και διαλεγω το Guru3d να με πληροφορήσει για αυτες τις καρτες και να δω ποια καρτα να διαλεξω αναλογα με το budget μου,και αυτο το site μου δειχνει τις συγκρισεις σε 1440p,γιατι να προτιμησει τo site αυτην την αναλυση οταν την εχουν ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ατομα σε σχεση με αυτους που εχουν 1080p!?!? Πως νε βοηθαει εμενα που ψαχνω για καρτα??

Ρε παιδες τοσο λαθος ειμαι ,γιατι μαλλον τα χανω..παμε ξανα..

Ειμαι ενα ατομο που εχει μια παλια καρτα και ειδα οτι βγηκαν οι νεες καρτες της Αmd. Κατα τα 70+% θα εχω 1080p αναλυση,και διαλεγω το Guru3d να με πληροφορήσει για αυτες τις καρτες και να δω ποια καρτα να διαλεξω αναλογα με το budget μου,και αυτο το site μου δειχνει τις συγκρισεις σε 1440p,γιατι να προτιμησει τo site αυτην την αναλυση οταν την εχουν ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ατομα σε σχεση με αυτους που εχουν 1080p!?!? Πως νε βοηθαει εμενα που ψαχνω για καρτα??

http://www.insomnia.gr/topic/485518-amd-radeon-hd-9-series/?p=52690037

Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι.

Εντάξει βρε συ, υποτίθεται ότι θες να δεις διαφορά στην απόδοση της GPU όπως είπε κι ο Αίλουρος. Θεωρητικά και σε 4Κ να ήταν το review, εσένα σε ενδιαφέρει να συγκρίνεις τιμές με την κατάταξη, για να δεις ποια αξίζει περισσότερο τα λεφτά της (το γνωστό value for money που λέμε). Μαζί σου ότι 1080π θα ήταν προτιμητέο αλλά τι να κάνουμε τώρα :P

Γενικά φύγαμε πολύ απ΄το θέμα, οπότε για να επανέλθουμε: Τελικά η 270Χ θα είναι κάτω από 760; Μεταξύ $200 - $300 θα μείνει η 7950; Ή περιμένουμε και 280-όχι-Χ σύντομα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...