Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να πω, εμένα από 30fps και πάνω μου φαίνεται το ίδιο smooth, δεν αποκλείω να υπάρχουν διαφορές πάντως.

Και δε μιλάω για τα ms που παρατηρούν οι καμμένοι του Counter Strike.

Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις πάντως. Εγώ παίζω και με ~20fps άμα λάχει, αρκεί να μην επηρεάζει άμεσα το gameplay, π.χ. να με σκοτώνουν επειδή κολλάει και δεν προλαβαίνω να σκοτώσω εγώ πρώτα.

Απλά εγώ παίζω και adventures :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 30 fps δε νομίζω ότι είναι αρκετά. Για τα δικά μου γούστα, το minimum δε μπορεί να είναι κάτω από 45fps για να χαρακτηρίσω την εμπειρία παιχνιδιού "άριστη".

Και τα 30 σταθερά για SinglePlayer ''χαλαρά'' παιχνίδια είναι οκ..Τώρα για MP θες 50+(BF4 π.χ).

Ας πούμε το Witcher το παίζω εύκολα με 30..

• Like 1

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου Φάνη αλλά δεν ξέρεις τις ανάγκες του καθενός..Εδώ κάποιοι λένε 60fps or nothing :P

Ας μη μιλήσω κι εγώ τότε που σε multi προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα fps γίνεται :P

• Like 1

Εγω επαιξα metro last light,με 25 περιπου σε 1080p,και το τελειωσα απροβληματιστα ετσι για πειραματισμο που λεμε,με 7770,και core 2 duo.

Μια χαρα ολα.Σαφως υπαρχουν καποιες μικρο διαφορες απο τα 50+,αλλα σε γενικες γραμμες το να κυνηγα κανεις 60+,ειναι υπερβολη.Ειδικα οταν τα περισσοτερα games,σε single,τελειωνουν σε 3 ημερες...και πολυ εβαλα... :P

• Like 2

Τι να πω, εμένα από 30fps και πάνω μου φαίνεται το ίδιο smooth, δεν αποκλείω να υπάρχουν διαφορές πάντως.

Και δε μιλάω για τα ms που παρατηρούν οι καμμένοι του Counter Strike.

Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις πάντως. Εγώ παίζω και με ~20fps άμα λάχει, αρκεί να μην επηρεάζει άμεσα το gameplay, π.χ. να με σκοτώνουν επειδή κολλάει και δεν προλαβαίνω να σκοτώσω εγώ πρώτα.

Απλά εγώ παίζω και adventures :P

Δεν υπάρχει γενίκευση ούτε κανόνας που να ισχύει ότι τα 30 ή ακόμα και τα 60 fps σε παιχνίδι να είναι ομαλά. Μπορεί να έχω ένα flight sim να τρέχει σταθερά στα 20 με 30 fps και να φαντάζει ομαλότατο και θα μπορούσα να έχω ένα first person shooter με ελάχιστες επιδόσεις σταθερά στα μονοψήφια fps και ανώτερες στα 150-200 fps. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε το συγκεκριμένο παράδειγμα αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να το καταλάβει ο μέσος αναγνώστης. Στην πρώτη περίπτωση έχοντας μικρές διακυμάνσεις επιδόσεων είναι λογικό και επόμενο να έχει απόλυτα ομαλή αίσθηση και στην δεύτερη λόγω των τεράστιων διακυμάνσεων να έχει κανείς την αίσθηση ότι κάνει διακυμάνσεις η τάση του ρεύματος.

Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που "χρειάζετε" =/>60fps για να παίξει ένα racing sim για παράδειγμα για να μην τερματίζει συνεχώς τελευταίος. Αν οι επιδόσεις είναι κατά μέσο όρο στα 40 και χάνουν συνεχώς το πρόβλημα δεν το έχω η κάρτα γραφικών αλλά βρίσκεται ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και την καρέκλα γραφείου.

Πέραν τούτου μεγαλύτερη σημασία για την ομαλότητα ενός παιχνιδιού έχουν οι ελάχιστες επιδόσεις από τον μέσο όρο. Από την στιγμή που ακόμα και σε μια GeForce 760 οι ελάχιστες επιδόσεις είναι στα 25 fps θα πρέπει να είναι τρομερά ανισόρροπο παιχνίδι το Metro last light για να πεις ότι δεν είναι ομαλό το gameplay με αυτήν στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην συγκεκριμένη ανάλυση. Τι επεξεργαστή και με τι χρονισμό χρησιμοποίησε είπαμε ο εν λόγω reviewer; Aκριβώς....

Εγω επαιξα metro last light,με 25 περιπου σε 1080p,και το τελειωσα απροβληματιστα ετσι για πειραματισμο που λεμε,με 7770,και core 2 duo.

Μια χαρα ολα.Σαφως υπαρχουν καποιες μικρο διαφορες απο τα 50+,αλλα σε γενικες γραμμες το να κυνηγα κανεις 60+,ειναι υπερβολη.Ειδικα οταν τα περισσοτερα games,σε single,τελειωνουν σε 3 ημερες...και πολυ εβαλα... :P

Με core 2 duo με τι χρονισμό; Σημειωτέον ότι οι ελάχιστες επιδόσεις δεν αλλάζουν ιδιαίτερα με την ανάλυση γιατί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η CPU, αλλά εκτός αν τον λειτουργείς σε κατάψυξη οι ελάχιστες επιδόσεις θα ήταν συχνότερα μονοψήφιες παρά οτιδήποτε άλλο.

• Like 1

Με core 2 duo με τι χρονισμό; Σημειωτέον ότι οι ελάχιστες επιδόσεις δεν αλλάζουν ιδιαίτερα με την ανάλυση γιατί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η CPU, αλλά εκτός αν τον λειτουργείς σε κατάψυξη οι ελάχιστες επιδόσεις θα ήταν συχνότερα μονοψήφιες παρά οτιδήποτε άλλο.

Stock! :lol: Kαι με την μαμα ιντελ ψυκτρα :D Ε8500 η cpu που αναφερομαι.

Είναι και θέμα συνήθειας πάντως, γιατί αν παίζεις τα console ports με 80-100FPS και βάλεις ένα Crysis μετά και δεις τα 30άρια, θα σου κακοφανεί..Αν όμως παίζεις γενικά εκεί στα 30, δεν έχεις θέμα, σιγά σιγά συνηθίζονται..Βέβαια να 'ναι σταθερά και να μην πέφτεις στα 10-15..Τουλάχιστον σε μένα αυτό εχω παρατηρήσει.

Όντος τα min fps είναι το πρόβλημα στα περισσότερα games, και το πόσο συχνά βουτάει στα Min fps,

Γιατί αν είναι μονό μια φορά την ώρα που σηκώνονται νέα textures (first run / first entry to a new scenery), άντε να το ανεχθείς, αλλά όχι εάν είναι συχνό φαινόμενο

Υπάρχουν και κάτι καταραμένες μηχανές που κάνουν drop frames, όταν πατάς τη σκανδάλη, για τη λάμψη του όπλου, uber fail

Κατά τα άλλα ειδικά σε FPS, η ανάλυση μετράει και πολύ

Το maximum detail δεν μετράει όσο τα δύο προηγούμενα

Κανείς δεν εμποδίζει κάποιον να κόψει κάποια εφέ ή ΑΑ για να έχει περισσότερα fps σε υψηλότερη ανάλυση.

Οι 27” έχουν πέσει σε τιμή, δοκιμάστε το αντί για extra-ultra-uber-detail, τα έξτρα πιξελ βοηθάνε τόσο – όσο να νομίζει κανείς ότι κάνεις cheat.

Stock! :lol: Kαι με την μαμα ιντελ ψυκτρα :D Ε8500 η cpu που αναφερομαι.

Καταλαβαίνεις όμως ότι αν ο reviewer απ΄το οποίο προέρχεται το γραφικό είχε κάνα i-core στα 4.5GHz μιλάμε για την νύχτα με την μέρα;

΄Ασχετο αλλά αν και έχω ζητήσει κατά επανάληψη να παραθέτουν οι χρήστες και την παραπομπή από όπου τραβάνε διάφορα γραφικά ή φωτογραφίες με έχουν συνδέσει με Κάιρο. Είναι άγραφος ηθικός κανόνας σε όλα τα fora για όσους πιθανόν θεωρούν ότι υπερβάλλω.

• Like 2

Όντος τα min fps είναι το πρόβλημα στα περισσότερα games, και το πόσο συχνά βουτάει στα Min fps,

Γιατί αν είναι μονό μια φορά την ώρα που σηκώνονται νέα textures (first run / first entry to a new scenery), άντε να το ανεχθείς, αλλά όχι εάν είναι συχνό φαινόμενο

Υπάρχουν και κάτι καταραμένες μηχανές που κάνουν drop frames, όταν πατάς τη σκανδάλη, για τη λάμψη του όπλου, uber fail

Κατά τα άλλα ειδικά σε FPS, η ανάλυση μετράει και πολύ

Το maximum detail δεν μετράει όσο τα δύο προηγούμενα

Κανείς δεν εμποδίζει κάποιον να κόψει κάποια εφέ ή ΑΑ για να έχει περισσότερα fps σε υψηλότερη ανάλυση.

Οι 27” έχουν πέσει σε τιμή, δοκιμάστε το αντί για extra-ultra-uber-detail, τα έξτρα πιξελ βοηθάνε τόσο – όσο να νομίζει κανείς ότι κάνεις cheat.

Εγώ θέλω περισσότερα pixel σε ήδη υπάρχοντα μεγέθη και όχι οι αναλύσεις να μεγαλώνουν παράλληλα με τα μεγέθη στις οθόνες.

΄Ελα να σου βάλω περιεχόμενο σε 1080p στο κινητό σε 5" οθόνη σε 20 πόντους απόσταση από την μύτη σου και να σου βάλω και το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο πάλι στα 1080p σε 32" TV σε 2 μέτρα απόσταση....

Δώστε στον κόσμο ppi :P

• Like 1

Αστειεύεσαι μάλλον.

Εδώ σε 32άρα με 4Κ και πρέπει να 'χεις άριστη όραση για να δεις τους χαρακτήρες που 'ναι σαν ψείρες.

Εκτός κι αν μιλάμε για λειτουργικό που παραπέμπει σε smartphone ή να αλλάζουμε DPI.

Αστειεύεσαι μάλλον.

Εδώ σε 32άρα με 4Κ και πρέπει να 'χεις άριστη όραση για να δεις τους χαρακτήρες που 'ναι σαν ψείρες.

Εκτός κι αν μιλάμε για λειτουργικό που παραπέμπει σε smartphone ή να αλλάζουμε DPI.

Δεν αστειεύομαι καθόλου. Μου είναι προσωπικά αδιάφορη μια ανάλυση 2560 σε κάτι σαν τις 30" όταν μιλάμε για PC monitor γιατί ακριβώς δεν πρόκειται να κάτσω αρκετά μέτρα μακριά της για εργονομικούς λόγους.

Ο λόγος που δεν ΕΧΟΥΜΕ μεταλύτερες αναλύσεις ακόμα είναι ότι οι σημερινές οθόνες έχουν πρόβλημα εύρους το οποίο θα λυθεί μόνο με εναλλακτική τεχνολογία κάποια στιγμή. Μόνο και μόνο επειδή τα winblows είναι σαφέστατα βλαμμένα με τα dpi δεν σημαίνει και τίποτα.

΄Ενα iPad σήμερα είναι κατά ΚΟΡΟΝ e-book reader. ΄Οχι μόνο είναι στα 2048*1536 σε μόνο 10" επιφάνεια οθόνης αλλά χρησιμοποιούν και font antialiasing πάραυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...