Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξυπνοι εκει στο guru3d,και τις 3 καρτες στα 1440p,μιας και ολοι ξερουμε αυτη ειναι η πιο διασημη αναλυση -.-

Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να ξεπεραστεί και πρακτικά το 1080p.

Δε γίνεται να ψήνεστε κάποιοι για GPU's 600€ και να παίζετε με CrossFire και SLI σε 1080p και να χαίρεστε με 200fps.

• Like 1
Δημοσ.

Τρόπος του λέγειν ήταν τα 200fps.

Πολλά ψωμιά δε βλέπω πώς έχει ακόμα, με τόσα ports που κυκλοφορούν.

Τώρα για ένα Crysis, ένα Metro κι ένα Battlefield, κλάιν.

Εγώ πάντως με κλοκαρισμένη 7950 των 267€ μια χαρά παίζω σε 1440p τα παραπάνω, μιας και δεν έχω θέσει ως ελάχιστο όριο τα 60fps. Και με 35 μια χαρά παίζω. Έχω άλλα να μ' ενοχλούν στα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα ότι ήταν τρόπος του λέγειν, απλά υπάρχουν αυτά τα 3-4 γκέιμς που γονατίζουν τις κάρτες ακόμα σε 1080P, όταν οι κάρτες θα φτάσουν να τρέχουν τα console ports σχετικά εύκολα σε 4K, τότε θα πάρει πόδι το 1080P :P

Δημοσ.

Απλά μου φαίνεται άκυρο να σκάει κάποιος 500€+ για GPU και να παίζει σε monitor των ~100€.

Και κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζει GPU(s) χάνοντας κι άλλα λ7, και το monitor των 100€ να παραμένει.

Τέλος πάντων, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, απλά το post του Prospector, το οποίο καλώς ή κακώς δεν είναι άκυρο, ήταν μια αφορμή να θίξω τα παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να ξεπεραστεί και πρακτικά το 1080p.

Δε γίνεται να ψήνεστε κάποιοι για GPU's 600€ και να παίζετε με CrossFire και SLI σε 1080p και να χαίρεστε με 200fps.

Εγώ περνάω στα 1440p και θα εξαντλήσω τα 3+2 χρόνια εγγύησης της 770 ακόμα και αν φτάσω στο Ultra low.. :P

Βαρέθηκα το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ..

Δημοσ.

Νταξ, μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, εξάλλου τα 3+2 έτη εγγύησης ανεβάζουν τη μεταπωλητική της αξία, οπότε όταν και αν βγουν βαριά παιχνίδια, αλλάζεις και GPU, ή προσθέτεις άλλη μία, αν θα έχει νόημα.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου Φάνη αλλά δεν ξέρεις τις ανάγκες του καθενός..Εδώ κάποιοι λένε 60fps or nothing

Φιλε Ψυχο,βασει αυτου,

http://i1320.photobucket.com/albums/u529/kyriakos680/R9280X-REVIEW-61.jpg

Με ΑΑ off!Σε τετοιες αναλυσεις τα 60,ουτε με titan δεν τα παιρνεις.Αρα οποιος θελει 60αρια,ας εχει προχειρο το 2χιλιαρο,οπως και ειναι μονοδρομος.Προσωπικα για κατι που ξεπερνιεται τοσο συντομα,δεν αξιζει.Απλα κοιταμε εις βαθος χρονου,και σε λογικα πλαισια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...