Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγηκε leak λεει για τον Θορυβο καποιων υλοποιεισεων απο 280Χ και κατω...

Άραξε να βγει η Gigabyte 280X windforce 3X και τα λέμε μετά για θόρυβο, θερμοκρασίες κτλ :P

Δημοσ.

Ωραια ,πολυ ωραια , μια χαρα λογικα specs μου φαινονται εμενα :D

Χμμμμ

http://videocardz.com/46407/amd-radeon-r9-290x-290x-specifications-confirmed-leaked-slide

Απο review της reference 780 ειδα οτι βγαζει graphics score 4483,αρα ιδιες με την 290Χ,οποτε αν αληθευουν ολα αυτα,η τατιανα θα εξακολουθησει να ειναι μπροστα ...

"There's a ton of new leaks coming today ;)"

Ολοι σε ετοιμοτητα!! Κανα TDP και ROPs πρεπει να μαθουμε..

Δημοσ.

Σωστά, έγραψες graphics score..Ε και πάλι μούφα κάρτες είναι και οι 2..Bring 20nm..

Καλά λεει ο άλλος, τι Maxwell, ένα Titan Ultra και πάλι τσάι η AMD..Το θέμα είναι τι τιμή θα έχει να βγει κάτι τέτοιο :P

Πάντως ελπίζω να μην δούμε την 290Χ 7 κατοστάρικα γιατί..

Δημοσ.

Οχι οχι δεν θελουμε τετοια,ενα 600αρακι το πολυ ΚΑΙ θα το σκεφτουμε κιολας!! Ασε τις gpu των χιλιαδων € να κανουν οτι θελουν,εδω εχει θνητα πραγματα :P Μην ξεχνας οτι υπηρχαν υλοποιησεις της 780 που στελνανε για τσαια την τατιανα :> Φαντασου η 290Χ με 512bit διαυλο :3

Δημοσ.

Δεν μου λέει τίποτα ο δίαυλος..Είδα και την 2900XT που είχε 512Bit και φαινόταν τέρας στα χαρακτηρηστικά και έφαγε τέτοιο ξεφτίλισμα από τo G80, ακόμα το θυμούνται..

Δημοσ.

Η  290Χ έχει μόλις 10% περισσότερους shader από την απλή 290. Και μάλλον έχουν το ίδιο pcb. (2816/2560=1.1)

Μιλάμε για φοβερό value αν έρθει ένα 150αρι λιγότερο από την 290X.

Εντωμεταξύ οι αναγνώστες στο techpowerup ενώ έχουν τα νούμερα λένε 25% διαφορά στους shader, ελεος!!!

Δημοσ.

Ελα για για να ζωντανευουμε λιγο. :P

Sapphire’s Radeon R7 and R9 full lineup unveiled

Η TOXIC δεν με τρελανε  :-(

Η Toxic ειναι η πρωτη Sapphire που βλεπω με 3 Fans  :confused: .

Ειδα και μια παρομοια εκδοση απο την Msi για 780 σε Lightning εκδοση με 3 fans,ισως βγαλει αργοτερα και για την R9 280x Lightning Boost εκδοση με 3 Fans.

Δημοσ.

Σχεδιαστικα εννοουσα δεν μου αρεσε  :P Blade τα νεα παντως για τις τιμες δεν ειναι καθολου ενθαρυντικα... Πλεον το πιο πιθανο σεναριο ειναι 650-700 η 290Χ και 500-550 η 290 :( Τιποτα δεν ειναι σιγουρα ακομα βεβαια..

Δημοσ.

Σχεδιαστικα εννοουσα δεν μου αρεσε   :P Blade τα νεα παντως για τις τιμες δεν ειναι καθολου ενθαρυντικα... Πλεον το πιο πιθανο σεναριο ειναι 650-700 η 290Χ και 500-550 η 290 :( Τιποτα δεν ειναι σιγουρα ακομα βεβαια..

Ναι οντως πιο πιθανο να δουμε την http://www.skroutz.gr/s/3712094/Club3D-Radeon-HD7990-XT-6GB.html στα 500ευρο παρα την R9 290x οπως ολα δειχνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...