Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει είσαι τώρα. Βέβαια εγώ σπάω το κεφάλι μου για να βρώ τι είχε γίνει με την stock. Δε γίνεται μόνο με αλλαγή ψύκτρας να είσαι 30c κάτω! Και καλά υπο φόρτο..αλλά και σε idle? Περίεργο :huh:

Δημοσ.

καποια βλακεια ειχε γινει στανταρ με την stock.επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις βαλει σωστα την παστα στην καινουργια.

πως εβαλες την παστα?

Δημοσ.

εβαλα μια μικρη ποσοτητα παστας στο κεντρο ...

Στην παλια πρεπει να εβαλα λιγο παραπανω ...

καποια βλακεια ειχε γινει στανταρ με την stock.επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις βαλει σωστα την παστα στην καινουργια.

πως εβαλες την παστα?

Γιατι να μην την εβαλα σωστα ??? τοσο τεχνη θελει για να βαλεις την παστα στον επεξεργαστη ???

Η θερμοκρασιες τωρα δεν ειναι καλες ???

Δημοσ.

Α καλα .... στης οδηγιες ελεγε βαλε μια μικρη ποσοτητα παστας στο κεντρο ...

Εγω εβαλα λιγο στο κεντρο και την απλωσα λιγο ...

Δε την ξανα βγαζω τωρα ... η θερμοκρασιες οπως της βλεπω τωρα ειναι 34-35 στα windows και 45-46 στα παιχνιδια ...

καλες δεν ειναι ??? ποσο επρεπε να ειναι ???

Δημοσ.

τι να σου πω,καλες ειναι αλλα το θεμα ειναι εαν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες.

εδω πχ με τον phenom II X4 στα 4ghz με 1.44 ρευμα σε intelburn test που ανεβαζει πολυ πιο μεγαλες θερμοκρασιες απο τα παιχνιδια,με την hyper 212+ ημουν στο cpu socket σε max 54 βαθμους.

εαν το κανεις εσυ αυτο με το αντιστοιχο ρευμα και στα ιδια ρολογια με το ιδιο bench θα εισαι πολυ χειροτερα.ετσι πιστευω τουλαχιστον.

τωρα οπως εισαι εισαι οκ.το θεμα ειναι,μπορεις να εισαι καλυτερα?αυτο ειναι που μετραει.

intelburn40001441673131.jpg

Δημοσ.

Μηπως ομως παιζουν και αλλα ρολο οπως πχ Κουτι (εμενα ειναι λιγο μαπα) ψυκτρα (εμενα ειναι και λιγο φτηνιαρικη) επεξεργαστης (αν ειναι καινουριος ή μεταχειρησμενος εγω τον πηρα μτχ εχει τα χρονακια της) και σιγουρα και η τοποθετηση της παστας .....

Δημοσ.

παιζουν φυσικα ρολο.οπως και το ρευμα που δινει αυτη την σιτγμη που ειναι στο auto και τετοια.οπως και το ιδιο το τσιπακι.

το οτι ειναι μεταχειρισμενος δεν παιζει ρολο.

καλα εισαι,απλα ισως θα μπορουσες να ησουν λιιιγο καλυτερα λογικα.

Δημοσ.

Περιεργο ... τωρα η θερμοκρασια στα windows ειναι στους 32 C τι γινεται οσο περναει ο καιρος αποταν εβαλα την Ψυκτρα η θερμοκρασιες κατεβαινουν ... :blink: Καλυτερα βεβαια  :-D

Δημοσ.

Περιεργο ... τωρα η θερμοκρασια στα windows ειναι στους 32 C τι γινεται οσο περναει ο καιρος αποταν εβαλα την Ψυκτρα η θερμοκρασιες κατεβαινουν ... :blink: Καλυτερα βεβαια  :-D

Πατανε ολα, και ξεραινεται η παστα προς το καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...