Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η εργοστασιακη της phenom, παστα πηρα μια απο την egate δε γραφει κατι απεξω ....

Τελικα πηγα πηρα μια ψυκτρα της cooler master την blizzard T2 17 E και θα την βαλω το βραδυ να χρησιμοποιησω την παστα που εχει η ψυκτρα ;; Να την βαλω ολη την παστα ;; Στις οδηγιες λεει μια λεπτη στρωση ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο πάστα, βάζεις στο κέντρο του επεξεργαστή ποσότητα ίση με ένα κόκκο ριζιού..όχι παραπάνω. Αν και οι θερμοκρασίες σου δεν νομίζω να οφείλωνται σε αυτό. Για ξαναμπες bios και πές μου το vcore του επεξεργαστή.

@thanos1972. Ρε Θάνο το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά ίσως κάτι τέτοιο θα έστεκε αν είχε απλώς ανεβασμένες θερμοκρασίες υπο φόρτο. Μόνο τότε θα έδειχνε την ανωτερότητά της η ψύκτρα του 955 με τα 2 heatpipes σε σχέση με την "σκέτη" του athlon .

Εδώ όμως έχει 30c πάνω όταν είναι ακόμα σε idle! 

Δημοσ.

ε εαν υποθεσουμε οτι εχει μπει σωστα η ψυχτρα,με παστα και τα παντα τοτε η δεν γυρναει ο ανεμιστηρας της η γυρναει πολυ χαμηλα η....δεν ξερω τι αν υποθεσω.ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες.

ts,βοηθα μας και δωσε οσο πιο πολλες πληροφοριες γινετε.

μπας και τα βλεπεις σε farheneit και οχι σε celsius?ξερω εγω,τι να υποθεσω.

κακη η επιλογη της ψυχτρας....μα καλα,πως πηγες και πηρες την συγκεκριμενη?

Δημοσ.

Εβαλα την ψυκτρα της cooler master ... 37 C τωρα που γραφω  .... :-D

ε εαν υποθεσουμε οτι εχει μπει σωστα η ψυχτρα,με παστα και τα παντα τοτε η δεν γυρναει ο ανεμιστηρας της η γυρναει πολυ χαμηλα η....δεν ξερω τι αν υποθεσω.ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες.

ts,βοηθα μας και δωσε οσο πιο πολλες πληροφοριες γινετε.

μπας και τα βλεπεις σε farheneit και οχι σε celsius?ξερω εγω,τι να υποθεσω.

κακη η επιλογη της ψυχτρας....μα καλα,πως πηγες και πηρες την συγκεκριμενη?

Τοσο μαπα ειναι αυτη ψυκτρα ??? http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/blizzard-t2.html

Επειδη ηταν Coolermaster ειπα θα ειναι καλη ...  :fear:

Δοκιμασα και κανα 20 λεπτο gaming η μεγιστη θερμοκρασια 47  !!

Δημοσ.

Παντως το stock cooler -ειδικα αν πραγματι, ειναι το χαλκινο & μαλιστα για χειμωνα!-
πρεπει να ειναι υπεραρκετο...(ασε που, αν του αλλαξεις ανεμιστηρα, γινεται τζετέ :devil: )

Δημοσ.

σε πυρηνες ειναι αυτη η θερμοκρασια η στο cpu socket?επισης με τι ρευματα?

Μπηκα και στο BIOS εκει η CPU Temp ηταν 39 C 

Στους πυρηνες ειναι. Αλλη θερμοκρασια εχει η CPU socket

Δεν εχω πειραξει ρευματα η κατι αλλο ουτε overclock εχω κανει (ακομη ... :devil: )

Δημοσ.

39 για το bios μεσα στον χειμωνα σε στοκ καταστασεις με aftermarket ψυχτρα,για εμενα ειναι πολυ.

χαλια μαυρα δηλαδη η ψυχτρα που πηγες και πηρες.καλυτερα να αλλαζες ανεμιστηρακι στην stock.τεσπα,καλοδουλευτη και.....μην κανεις overclock.

Δημοσ.

οκ ειναι απο θερμοκρασιες αλλα....μην κανεις overclock.επισης τι θερμοκρασιες εχει το δωματιο αυτη την στιγμη.

οκ,για να σου πω την αληθεια κερδισες ελαχιστες θερμοκρασιες καλυτερες απο την stock αλλα χωρις τον θορυβο.

Δημοσ.

Στο δωματιο εχω 22 C παντως παρατηρησα οτι με ανοιχτο το καπακι του υπολογιστη οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα πιο χαμηλα .... :blink:

Δημοσ.

Ρουφαει απο κατω δηλ απο την καρτα γραφικων ...αλλα οπως σου ειπα με ανοιχτο το καπακι η θερμοκρασιες ειναι αρκετα πιο χαμηλα ...

στους 46 C μεγιστη !!

Δημοσ.

Ναι πιστευω πως ειναι λιγο το κουτι της Π!@#$ς ... πολυ στριμωγμενα τα πραγματα μεσα ....

Συνοψιζοντας μετα την τοποθετηση της Ψυχτρας και με ανοιχτο το καπακι του κουτιου οι θερμοκρασιες στα windows και bios κυμαινοντε απο 35 C - 37 C ενω σε μεγιστες θερμοκρασιες 46 C - 47 C

Τι λετε ενταξει ειναι  ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...