Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να προβω σε αυτην την αναβαθμιση ???  ΑΜD phenom II x4 965 και μια καρτα γραφικων AMD 7770 ???

Θα δω διαφορα σε σχεση με το τωρινο συστημα ??

Θα μου κοστισει γυρω στα 260 Ε ...

Δηλαδη 160Ε για τον phenom??? Μην κανεις αυτο το λαθος... Δες αυτο που προτεινει ο DevilMayCare, εναλλακτικα στα 260Ε συνολο μπορεις να πας σε 7790+750K+FM2+ μητρικη, με ανωτερες επιδοσεις σε σχεση με 7770+x4 965.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια Βρηκα μτχ AMD phenom II x4 955 στα 80 Ε λεω να βαλω και την 7790 καινουρια στα 114 Ε δηλ συνολο κατιλιγοτερο απο 200 Ε 

Αξιζει ???

Δημοσ.

ακριβος ο phenom για μεταχειρισμενος.

και γενικα καποιες φορες εδω μεσα εχω προσεξει οτι οσοι τους πουλανε,τους εχουν ακριβα.

με 90 τον αγοραζες καινουργιο μεχρι πριν κατι μηνες οταν υπηρχε σε στοκ.

οχι,για 80 euros δεν αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα (sic) επρεπε να δοκιμαζες πρωτα μονη της την καρτα...!!
-_-
Αναλογως θα εβλεπες αν αξιζει να αγοραστει μετα και ο Phenom.
(αλλωστε, μη φοβασαι -σε αυτη την τιμη- θα εβρισκες και αλλους)

Δημοσ.

Μετα απο 1 ωρα gaming  ειδα max temp 86 C 

Στο Desktop ειναι περιπου στους 65 C 

Εχω την εργοστασιακη ψηκτρα 

Ειναι φυσιολογικο ?

Δημοσ.

Kατ'αρχήν τα βασικά. Δες αν έχεις συνδέσει το fan του επεξεργαστή και αν έχει κάτσει η ψύκτρα καλά. Αν και σε amd λόγω σχεδιασμού τις ψύκτρας, είναι απο σπάνιο μέχρι αδύνατο να μην έχει κάτσει καλά..όμως ποτέ δεν ξέρεις :)

Μπές μετά στο bios ->pc health και δες την θερμοκρασία απο κει. Λογικά θα πρέπει να είναι 2-3 βαθμούς κάτω απο την θερμοκρασία του σε standby μεσα στα windows. Aν και εκεί βλέπεις τρελές θερμοκρασίες (οι νορμάλ για 955 μεσα στο καταχείμωνο πρέπει να είναι 30-32c σε standby), κάνε ένα reset στο bios. Αν δεν ξέρεις πως γίνεται, συμβουλέψου το manual της μητρικής σουFile.png Download: manual

Ξανατσέκαρε θερμοκρασίες απο bios και αν δεν έχει λυθεί, ξαναπόσταρε για να δούμε τι άλλο μπορεί να είναι.

Πάντως μέχρι να λυθεί το θέμα με τις θερμοκρασίες, θα σε συμβούλευα να μην πολυ-χρησιμοποιείς το pc

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης ειναι μτχ το ιδιο και η εργοστασιακη ψυκτρα .. Το ανεμιστηρακη δουλευει κανονικα και απο οσο βλεπω εχει κατσει καλα ... Πιανωντας με το χερι μου την ψυκτρα ναι τσουρουφλαει  :fear: οποτε η θερμοκρασιες πρεπει να ειναι αυτες που δειχνει ...  Αυτη τη στιγμη που γραφ η θερμοκρασια ειναι στους 57 C

(εχω κατεβασει το Open Hardware Monitor στο Τemparatures CPU δειχνει 55.5 στο Temparatures Cores #1- #4 57 C ποιο πρεπει να κοιταω εγω ??? )

Ειχα μπει και στο ΒΙΟS πριν και ειδα στο Hardware Health 

CPU Temp 64 C

M/B Temp 29 C

CPU FAN SPEED 29 C

Σκεφτομαι να βαλω μια aftermarket ψυκτρα μηπως λυθει το προβλημα ...

Δημοσ.

εισαι παρα πολυ ψηλα.ποση παστα εχεις βαλει και ποια ειναι η παστα?τελος,η ψυχτρα η εργοστασιακη ειναι αυτη του Phenom II η ειναι αυτη που σου περισσεψε απο τον athlon II που ειχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...