Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο επεξεργαστης 1090 ειναι παλιος πλεον . καθαρα γνωμη μου , γιατι να μην βαλεις (αν μπορεις φυσικα) δοσεις και να κανεις μια καλη αναβαθμιση με τωρινης γενιας υποσυστηματα?

Δημοσ.

Εκτος απο το οτι ειναι πολυ ακριβος θελω και καινουριο τροφοδοτικο .. Και αν βαλεις και την καρτα γραφικων ξεφευγουμε παρα πολυ .. Οποτε εναν καλο 4πυρινο θελω ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ψαχνω για κανενα AMD Phenom x4 965 ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο. Δεν νομιζω να εχω προβλημα με το τροφοδοτικο ετσι δεν ειναι ???

Δημοσ.

νεος λιγο σεβασμος στον στην παλιοσειρα!!!!6core (καθαρα πραγματα ουτε modules ,hypethreating  ΚΑΙ  κουραφεξαλα...

Υ.Γ πλακα κανω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει να προβω σε αυτην την αναβαθμιση ???  ΑΜD phenom II x4 965 και μια καρτα γραφικων AMD 7770 ???

Θα δω διαφορα σε σχεση με το τωρινο συστημα ??

Θα μου κοστισει γυρω στα 260 Ε ...

Δημοσ.

Αξιζει να προβω σε αυτην την αναβαθμιση ???  ΑΜD phenom II x4 965 και μια καρτα γραφικων AMD 7770 ???

Θα δω διαφορα σε σχεση με το τωρινο συστημα ??

Θα μου κοστισει γυρω στα 260 Ε ...

σεβομενος φυσικα οτι δεν μπορεις να διαθεσεις πολλα , σου λεω πως αναβαθμιση με προηγουμενης γενιας επεξεργαστη δεν θεωρειται και η καλυτερη κινηση . απο κει και περα ζυγιζοντας τις αναγκς σου κανεις τις κινησεις σου . για καρτα θα προτεινα λιγα παραπανω για την 7790 , αξιζει

Δημοσ.

Για καρτα γραφικων την 7790 λεω και εγω ... απλα αξιζει η ταλαιπωρια και τα λεφτα για την ανωτερω αναβαθμιση ??? Η δε θα δω μεγαλη διαφορα και να κατσω στα αυγα μου ....  :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεις, να πας σε ebay, τσεκαρε αυτον:
http://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Athlon-II-X4-620-2-6-GHz-Quad-Core-ADX620WFK42GI-Processor-/271343324252?pt=CPUs&hash=item3f2d528c5c
Φθηνο upgrade & ανεβαινει @ 3.2-3.4GHz
(σχετικα ευκολα = διχως πολυ tweaking B) )
http://www.tweaktown.com/reviews/2922/amd_athlon_ii_x4_620_processor_review_quad_core_for_mainstream/index9.html

Edit: επειδη ισως δε του φαινεται (ακομη και για gaming)
        ειναι το φθηνοτερο upgrade σε X4 @ ~40euro only
7d31c35c_proz.jpeg

Επεξ/σία από TheDevilMayCare

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...