Kildeth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 ολοκλήρωσα σήμερα τη συναρμολόγηση του νέου συστήματος μου.Θέλω όμως μια επιβεβαίωση οτι σύνδεσα σωστά όλα τα power cables στο PSU.Μηνδ έχω κάνει κάποια βλακεία και τα κάψω όλα.έχω την Asus Maximus VI Hero, την Asus GTX780 DirectCU II OC και το Corsair AX860.1.Το καλώδιο ΑΤΧ: η μία διπλή άκρη (18pins+10pins) μπαίνει στις δυο μεγάλες υποδοχές του PSU όπου αναγράφονται ως 24pin ATX. H άλλη διπλή άκρη (20pins+4pins) μπαίνει στην 24pin υποδοχή της μητρικής όπου αναγράφεται ως EATX 24pin2.To καλώδιο PCIE: η μονή 8pin άκρη μπαίνει στη PSU, εκεί που αναγράφει 6+2PCIE/4+4CPU.H άλλη άκρη έχει δυο καταλήξεις με 6pins+2pins η κάθε μία. H μία μπαίνει στην 8pin υποδοχή της GPU, ηάλλη μπαίνει στην 6pin υποδοχη της, με την 2pin να μένει ελεύθερη.3.Το καλώδιο CPU: η μία 8pin άκρη μπαίνει στην δεύτερη,μεγαλύτερη υποδοχή της PSU, όπου αναγράφει πάλι6+2PCI/4+4CPU. Η άλλη 8pin άκρη (4pins+4pins), μπαίνει στην 8pins υποδοχή της μητρικής, όπου αναγράφει CPU.4. To SATA καλώδιο. η μία 8pins άκρη μπαίνει στην PSU, εκεί που αναγράφει Peripherals/SATA. Οι υπόλοιπεςsata άκρες μπαίνουν στους σκληρούς.Τα έχω βάλει σωστά; ή έχω κάνει κάποιο λαθος;
ninos30 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Χάλια HW πήρες!!! (πλάκα κάνω φυσικά, μεγειές!) Για να σε ξε-αγχώσω, λάθος δεν μπορείς να κάνεις εκτός και αν βάλεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύναμη*. Όπως θα παρατηρήσεις οι εγκοπές που αποτελούν το κάθε καλώδιο δεν είναι ίδιες και με την ίδια σειρά. Απλά στο δικό σου, από την πλευρά του PSU μοιράζει τις ίδιες υποδοχές σε EPS(4+4) με PCIE(6+2) αφού και τα δύο παίρνουν αποκλειστικά από την 12αρα. Στην πλευρά της ΜΒ όμως δεν κουμπώνουν τα ίδια καλώδια (και να θες). Με άλλα λόγια τα έβαλες σωστά * Θυμάμαι σε ένα topic κάποιος είχε καρφώσει το 8-pin του PCIE (6+2) στο 8-pin του EPS (4+4 επεξεργαστής) και μας έλεγε ότι επειδή δεν έμπαινε πήρε σφυράκι. Ακόμα πιστεύω πως απλά μας τρόλαρε...
madsc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ... * Θυμάμαι σε ένα topic κάποιος είχε καρφώσει το 8-pin του PCIE (6+2) στο 8-pin του EPS (4+4 επεξεργαστής) και μας έλεγε ότι επειδή δεν έμπαινε πήρε σφυράκι. Ακόμα πιστεύω πως απλά μας τρόλαρε... Και πάνω που θα έγραφα... αν δεν τα βάλεις με σφυρί δεν μπαίνουν λάθος. Από εκείνον πρέπει να μου μείνε. /sc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα