kgian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Με αφορμή αυτές τις 2 αγγελίες http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/222209-arcade-cabinets-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-500-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82/ και http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/222218-arcade-cabinets-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-500-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-part-2/ και μια και υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καμπίνες σε όλες τις τιμές και μεγάλη διαθέσιμη ποσότητα, σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα. Ποιά είναι πιο συμφέρουσα αγορά και με ποιον τρόπο μπορούμε να προσαρμόσουμε ΜΑΜΕ στις συγκεκριμένες; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με τον πωλητή, αλλά είναι πρωτόγνωρη αγγελία και μου άνοιξε την όρεξη.
ktsolkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση για οκ βαβυ καμπινα χωρις μοχλους κ χωρις οθονη?? Εχω ηδη ενα νανακι κ θα τα μεταβιβασω στην οκ βαβυ.τιμουλα?
tsaoriginal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 150 ευρω,σκετη η καμπινα ok baby,μαζι με τα μεταφορικα.παραδοση κατοικον
kgian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πως ακριβώς μπορούμε να βάλουμε MAME ; Προφανώς βάζουμε κάποιο PC μέσα. Τι έξοδο γραφικών πρέπει να έχει; οι μοχλός και τα κουμπιά με τι interface συνδέονται με το PC;
tsaoriginal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πως ακριβώς μπορούμε να βάλουμε MAME ; Προφανώς βάζουμε κάποιο PC μέσα. Τι έξοδο γραφικών πρέπει να έχει; οι μοχλός και τα κουμπιά με τι interface συνδέονται με το PC τοποθετουμε μεσα ενα pc.η καρτα γραφικων δεν παιζει ρολο.τα γραφικα δεν ειναι τοσο "βαρια" για να χρειαζεσαι καλυτερη καρτα. ο μοχλος και τα κουμπια,περνανε απο ενα ειδικο πλακετακι που τα μετατρεπει σε arcade buttons.
kgian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή η οθόνη συνδέεται με VGA βύσμα; Και τα κουμπιά με USB;
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 καλη φάση, αλλα ειναι ακομα ακριβα... :/
tsaoriginal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 καλη φάση, αλλα ειναι ακομα ακριβα... :/ οταν μια καμπινα μεταχειρισμενη στο εξωτερικο εχει 800$ ή απο ελλάδα εχει αγοραστεί 1500 ευρώ η κάθεμια,μαλλον,τα 250 ευρω ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. μονο η οθονη,τα τροφοδοτικα,τα κουμπια,οι μοχλοι,φωτισμοι,ηχεια,καλωδια,ανταπτορες,κονεκτορες, κανουν 150-200 μεταχειρισμενα!!!! μονο τα μεταφορικα,αν στειλεις μεμονομενα κατι με την μεταφορικη,σε αυτον τον ογκο,σου χρεωνουν απο 50 εως 70 ευρω. αρα,μαλλον τσαμπα ειναι φιλε μου... 1
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 οταν μια καμπινα μεταχειρισμενη στο εξωτερικο εχει 800$ ή απο ελλάδα εχει αγοραστεί 1500 ευρώ η κάθεμια,μαλλον,τα 250 ευρω ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. μονο η οθονη,τα τροφοδοτικα,τα κουμπια,οι μοχλοι,φωτισμοι,ηχεια,καλωδια,ανταπτορες,κονεκτορες, κανουν 150-200 μεταχειρισμενα!!!! μονο τα μεταφορικα,αν στειλεις μεμονομενα κατι με την μεταφορικη,σε αυτον τον ογκο,σου χρεωνουν απο 50 εως 70 ευρω. αρα,μαλλον τσαμπα ειναι φιλε μου... τι να πω, ισως δεν εχεις αδικο... απλα με βαση τα οικονομικα δεδομένα + οτι με 400 ευρω παιρνεις ps4 το σκεφτεσαι...
tsaoriginal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 με αυτη τη λογικη,με 10.000 ευρω,αγοραζεις ενα hundai getz καινουργιο,και οχι μια bmw z4 του 2008!
ktsolkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια πραγματικα ειναι πολυ καλες.. Για τους γνωστες του αθληματος αποτελει ονειρο ζωης να παρουν μια καμπινα για το σπιτι τους.. Επισης αν ο χωρος αυτος ηταν στην αθηνα ωστε να πηγαιναν απο κοντα να εβλεπαν οι ενδιαφερομενοι για τι διαμαντια μιλαμε αυτη την στιγμη δεν θα υπηρχαν διαθεσιμες.. Οσο για την μετατροπη σε mame θελει χρονο κ διαβασμα..αλλα ολα γινονται.. Σημ. Δεν εχω καμια σχεση με την αγγελια απλα ψαχνοντας στις φωτο του χρηστη που την ανεβασε θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες..οι σημερινοι 30ρηδες με νιωθουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα