Dow Jones Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Bate Αφιερωμένο - Μηδενιστής - Bate σίγουρα όλοι θα την ξέρετε απο εκεί. Να μ'αγαπάς - Bate του Μηδενιστή Κράτα με - Bate Παιδιά την κοπέλα την ήξερα απο το αφιερωμένο του Μηδενιστή και ψάχτηκα λίγο και βρήκα και τα άλλα 2 κομμάτια, τι να πω πραγματικά τέτοια φωνή δεν εχω ξανακούσει είναι απίστευτη η κοπέλα.Εσείς την ξέρατε; όποιος έχει κάποια πληροφορία ίσως κάποιο αλλο τραγούδι , το όνομα της ας το βάλει εδώ. Συγνώμη για τον τίτλο ήθελα να βάλω μονο Bate αλλά δεν ξέρω πως να το αλλάξω , είχα σκεφτεί να πω και για την Esterina, αμα γίνεται να το διορθώσει κάποιος. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από Dow Jones 1
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι αδερφη ενος φιλου μου και εχουν κανει και ενα κομματι με εναν αλλο φιλο μου:
Dow Jones Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πλάκα κάνεις φίλε πωωω μήπως γίνεται να μου πεις το όνομα της σε μύνημα ;
Dow Jones Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 πωωω αδερφεε τιι ξετρυπωσες 7 χρονια πισω ειχα κολλησει με την bate!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα