Προς το περιεχόμενο

Xbox Live among game services targeted by US and UK spy agencies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι ξερω ότι από τη στιγμη που δεν εχω κατι να κρυψω ΚΑΘΑΡΟΣ ουρανος αστραπες δεν φοβαται αρα δεν με "χαλαει" το γεγονος οτι θα με παρακολουθουν....ισα ισα θα νοιώθω και πιο ασφαλης. Από την άλλη οποιος δεν θελει να τον παρακολουθουν πουλα κινητα, πουλα tablet, πουλα ΧΒΟΧ, Ρ3, πουλα smarttv, διακοπτει ΟΤΕ ή αντιστοιχους και παει να ζησει σε κανενα ερημονησι...

ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή εάν περιμενετε ότι ενα ΧΒΟΧ μια ΜS και ένα Kinect είναι ο μονος τροπος για να με/σε/μας/σας παρακολουθουν....

Πολύ ωραία λογική. Ελπίζω να την υιοθετείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Δημοσ.

Παροτι θα βγω off topic θα σου απαντησω......

Και όμως την υιοθετω πιστεψε με...δεν εχω πρόβλημα και ΜΑΚΑΡΙ να γεμισει η Αθηνα (και όχι μονο) καμερες όπως σε ολες τις μεγαλες πολεις του εξωτερικου, ΜΑΚΑΡΙ να γεμισει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αστυνομικούς που θα ΚΑΝΟΥΝ την δουλεια τους όπως πρεπει και όχι όπως τους ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να την κανουν, ΜΑΚΑΡΙ ενα σωρο αλλα πραγματα στο θεμα προσωπικης-οικογενειακης ασφαλειας τα οποια βιωνω οποτε κυκλοφορω στο εξωτερικο και για τα οποια θα επρεπε να γραψω ενα κατεβατο, τωρα εάν εσυ εχεις μαθει ότι το να σε "επιτηρουν"-"προσεχουν" είναι κακο, κανει τζιζ και θα βγει ο μπαμπούλας να σε φαει μαλλον θα πρεπει να το κοιτάξεις.....

Αληθεια.....ΑΦΜ εχεις? πιστωτικη/ες καρτα/ες ? κινητο? σταθερο? ιντερνετ? κονσολα/ες? Η/Υ? tablet? Laptop? gps? στο σπιτι σου εχεις συναγερμο?

Και μετα σε χαλαει το αν υιοθετω την αποψη που εγραψα και ολους μαζι σας χαλει το Kinect.....ΟΚ!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

οπωσδηποτε υπαρχει θεμα ασφαλειας δεδομενων οταν εχεις μια καμερα που βλεπει στο σκοταδι και ακουει τη φωνη σου μονιμα συνδεδεμενη στο ιντερνετ, σε μια συσκευη που δεν γνωριζεις πως λειτουργει.

το θεμα τακτοποιηθηκε απο τη στιγμη που η microsoft δεχτηκε

α) να μην ειναι συνδεδεμενο το xbone στο internet και

β) να μην ειναι αναγκαια η συνδεση της καμερας ωστε να λειτουργει η κονσολα.

για χαρην της κουβεντας, η microsoft στοχευει στην μεγαλη χρηση του kinect για διαφημισεις και παρακολουθηση feedback διαφημισεων,

ενω ολες οι μυστικες υπηρεσιες που εχουν προσβαση σε τετοιου ειδους συσκευες (κονσολες, ταμπλετες, pc, smartphones, smartv's κλπ)

..αυτοι ολοι σιγουρα εχουν τη δικια τους ατζεντα ο καθενας, που με σιγουρια δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποτέ realtime.

το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα γινονται, και επισης γινονται και ακομα χειροτερα που δεν τα ξερουμε καν.

edit:

@spinemm

εχεις ενα τεραστιο λαθος λογικης στο συλλογισμο σου. ταυτιζεις την καλη αστυνομευση με την τοποθετηση καμερων.

η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ποτέ δεν προκειται η καλη αστυνομευση να οδηγoυσε στην καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων.

μονο η κακη αστυνομευση υιοθετει τετοιες τακτικες... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Petran απορω με ολους εσας που μιλατε και γραφετε για "θεμα ασφαλειας δεδομενων" όμως ολοι σας εχετε όλα αυτα που αναφερω στα προηγουμενα μνμτα μου......ειλικρινα φασκετε και αντιφάσκετε....σας χαλαει η "κακια" ΜS γιατι σας παρακολουθεί όμως ολοι Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑς εχετε ΧΒΟΧ, σας χαλανε οι καμερες όμως ολοι από ΕΣΑΣ εχετε κινητο και μαλιστα όχι οτι και ότι αλλα smartphone....και ένα σωρο άλλες αντιθέσεις που ειλικρινα δεν βγαζουν ακρη.....

Για εξηγησε μου τωρα.....πως η τοποθετηση καμερων οδηγει στην καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωμάτων? αληθεια ποιανων τα ανθρωπινα δικαιώματα καταπατουνται? των κλεφτων? των βιαστων? των δολοφονων? ή των "γνωστων-αγνωστων" και λοιπων μπαχαλακηδων?

Δημοσ.

τις καμερες και την τετοιου ειδους αστυνομευση (αφου ειναι αναγκαια οπως λενε μερικοι) να την ξεκινησουν απο τη ριζα του κακου, τις πυλες εισοδου του εγκληματος δηλαδη, και αφου κανουν αυτα, και αφου αποδωσουν (οπως λες οτι θα αποδωσουν) 

τοτε και μονο τοτε το συζηταμε για την αναγκη να μπουν καμερες στη γειτονια μας, στο σπιτι μας και ακομα και στον πατο μας.

υπαρχει μεγαλο ιστορικο που δειχνει την κακη χρηση τετοιων μεσων, απο οποιους εχουν την δυνατοτητα προσβασης και καποιο οφελος, ενω το μονιμο ρισκο μιας τετοιας database ειναι αρκετα μεγαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Για εξηγησε μου τωρα.....πως η τοποθετηση καμερων οδηγει στην καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωμάτων? αληθεια ποιανων τα ανθρωπινα δικαιώματα καταπατουνται? των κλεφτων? των βιαστων? των δολοφονων? ή των "γνωστων-αγνωστων" και λοιπων μπαχαλακηδων?

Και νομίζεις οτι η κάμερα που θα καταγράφει την κλοπή/βιασμό/δολοφονία θα σε προστατεύσει?

LoL! Δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ ακόμη η τεχνολογία.

Και ναί, οδηγεί στην καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων που έχουν ακόμη απομείνει.

Αν θέλεις, βάλε και κάμερα στο μπάνιο σου και βάλε και live stream (εννοείται!!) μην σκάσει κανένας και σε κλέψει/βιάσει/δολοφονήσει.

Να έχουνε να βλέπουνε και κάτι αυτοί με το pop-corn στο χέρι..

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα εσυ θεωρεις ότι στην Ελλαδα εχεις/εχουμε, ΠΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δικαιώματα ετσι? Εάν ΝΑΙ ΟΚ παω πασο......

Γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι μονοι που εχουν ακομα ανθρωπινα δικαιώματα σε αυτή την χωρα είναι......ας μην γραψω αυτό που θελω να γραψω....γιατι η συζητηση θα παει σε τελειως λαθος δρομο.....

Παντως από ολους οσους "κραζετε" την ΜS, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ απαντηση οσον αφορα τα ερωτήματα μου-αποριες μου δεν εχω διαβασει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...