costa69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 http://www.theguardian.com/world/2013/dec/09/nsa-spies-online-games-world-warcraft-second-life http://www.express.co.uk/news/science-technology/447704/NSA-and-GCHQ-spied-on-Xbox-Live-and-World-of-Warcraft-gamers-to-counter-terrorism http://www.businessinsider.com/spy-agencies-infiltrated-video-games-nsa-gchq-world-of-warcraft-2013-12 Microsoft refused to comment. Kinect κανεις?
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το επόμενο post με meme image, offtopic, ή μισό-μισό περιεχόμενο για να δικαιολογήσει meme image, θα έχει δώρο μια εβδομάδα probation.
Vole Maulder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μόνο που η MS (μαζί με άλλους) και σχολίασε και απάντησε. A spokesperson told Eurogamer the company had not detected any spying through Xbox Live - and insisted if it did occur it wasn't done with Microsoft's blessing. "We're not aware of any surveillance activity," the spokesperson said. "If it has occurred as reported, it certainly wasn't done with our consent." ... Microsoft has spoken out against the government surveillance of its customers and joined other technology giants such as Google, Yahoo, Facebook and Twitter by signing a jointly-authored document entitled 'Global Government Surveillance Reform'. http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-09-nsa-gchq-can-listen-to-xbox-live-chat-communications
stavros88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ενταξει σιγα μην τους εδωσαν και την "ευχη" τους
Vole Maulder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην MS, αλλά η μονόπλευρη παρουσίαση ειδήσεων δεν εξυπηρετεί τίποτα καλό.
polakis21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ναι οκ, παρατηρουν τι κανω στο σαλονι μου. Θα ασχοληθει η nsa με τον polakis και τον καθε πολιτη που τους ειναι τιποτα...Δεν μας παρατατε με την συνομωσιολογια παντου... 2
anamenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 εδώ σήμερα στη δουλειά, έκανα accept κατά λάθος και κατέβασα το google now και μου έγραψε ακριβώς την ώρα που θέλω να πάω σπίτι και από πιο δρόμο...
ultralisk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 απαπαπαπα αυτή η MS ποια...θα μας βλέπει ενώ παίζουμε και θα σχολιάζουν και θα γελάνε στα κεντρικά τους στο Αμέρικα 1
costa69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι δηλαδη πρεπει να εχω δικαιολογια για να απαιτω να μην παραβιαζεται με οποιοποδηποτε τροπο η ιδιωτικοτητα μου? Ενω θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο : εχει καταλαβει κανεις σας γιατι μερικες εφαρμογες παρακολουθησης πρεπει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια?Και μονο ενας αφελεστατος θα πιστευε πως αυτα ολα γινονται εν πληρη αγνοια του κολοσσου της πληροφορικης. Sorry, αλλα θα διαφωνισω με την Οργουελικη πραγματικοτητα που πανε να μας πλασαρουν, και που επειδη δεν κανατε τιποτα κακο δεν σας αφορα. 3
HolyMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 αφελεια ειναι που πιστευεις οτι χρειαζονται το kinect για να σε παρακολουθησουν! 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θα έβαζα τον τόμο Χ "ζούν ανάμεσα μας" του Λιακόπουλα, αλλά θα πέσει σφυροδρέπανο. Τουλάχιστον για εμάς εδώ στην Ελλάδα, η NSA δεν έχει δικαιοδοσία. Αλλά ακόμα και αν 1 στο εκατομμύριο παρακολουθείται κάποιος μέσω... Kinect τι νομίζετε οτι θα τους προσφέρει αυτό;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχετε θεσπέσια λογική. Το ότι δεν έχω να κρύψω κάτι δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να με παρακολουθούν, ούτε ότι νιώθω καλά με αυτό. Ξέρετε αυτή η λογική έχει πολλές προεκτάσεις. 1
spinemm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παλι ξερω ότι από τη στιγμη που δεν εχω κατι να κρυψω ΚΑΘΑΡΟΣ ουρανος αστραπες δεν φοβαται αρα δεν με "χαλαει" το γεγονος οτι θα με παρακολουθουν....ισα ισα θα νοιώθω και πιο ασφαλης. Από την άλλη οποιος δεν θελει να τον παρακολουθουν πουλα κινητα, πουλα tablet, πουλα ΧΒΟΧ, Ρ3, πουλα smarttv, διακοπτει ΟΤΕ ή αντιστοιχους και παει να ζησει σε κανενα ερημονησι... ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή εάν περιμενετε ότι ενα ΧΒΟΧ μια ΜS και ένα Kinect είναι ο μονος τροπος για να με/σε/μας/σας παρακολουθουν.... 3
lepaterious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι δηλαδη πρεπει να εχω δικαιολογια για να απαιτω να μην παραβιαζεται με οποιοποδηποτε τροπο η ιδιωτικοτητα μου? Ενω θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο : εχει καταλαβει κανεις σας γιατι μερικες εφαρμογες παρακολουθησης πρεπει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια? Και μονο ενας αφελεστατος θα πιστευε πως αυτα ολα γινονται εν πληρη αγνοια του κολοσσου της πληροφορικης. Sorry, αλλα θα διαφωνισω με την Οργουελικη πραγματικοτητα που πανε να μας πλασαρουν, και που επειδη δεν κανατε τιποτα κακο δεν σας αφορα. Είναι πανεύκολο για την ms να γίνει φυσικά να χτίσει χιλιάδες server για να παρακολουθήσει κάμποσα εκατομμύρια κόσμο κάθε μέρα λες και έχει την διάθεση η τους υπάλληλους να το κάνει και φυσικά κανένας υπάλληλος από αυτουνούς να μην μιλήσει πότε, η ms διαθέτει κάπου 20 δις για πέταμα για να παρακολουθήσει εσένα και μένα μεσώ της Κάμερας που θα θέλει τρελό bandwith κάθε μέρα για να κάνει upload από το σπίτι του καθένα και είναι και 1080 το υποθετικό βίντεο που θα τραβάει ναι σίγουρα..και πες το κάνει τι θα κερδίσει από το να με βλέπει να παίζω και να κοιτάω την tv η να μιλάω με κάποιον? Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάποια πράγματα Η sony, η ms η google η apple και το facebook θα καταγράφουν τις κινήσεις που κάνεις στην πλατφόρμα τους αυτό μεταφράζεται σε μερικά text αρχεία που θα λένε ότι ο χρήστης έκανε 50 φόρες αυτό το πράγμα θα πάρουν τα εκατομμύρια text αρχεία και με αυτοματοποιημένα συστήματα θα τα κάνουν στατιστικά ώστε να κάνουν το προϊόν καλύτερο...η και για διαφημιστικούς λόγους who knows... Υπάρχουν άλλοι τρόποι να δεις τι κάνει ο καθένας στην ζωή του και από την στιγμή που έχεις το google να κάνεις search και ξέρει ποιος είσαι και το facebook σιγά μην περίμενε η nsa να αγοράσεις xbox για να σε παρακολουθεί σου δίνει τζάμπα λύσεις και πετυχαίνει μια χαρά τον σκοπό της... Μάθε να ξεχωρίζεις ότι στον κόσμο του ίντερνετ υπάρχουν ειδήσεις που θέλουν να βλάψουν ένα προϊόν χωρίς βεβαία να εξηγούν αν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει αυτό άπλα αυτός είναι ο σκοπός τους η παραπληροφόριση σε ανθρώπους με άγνοια που πιστεύουν ότι επειδή είναι εταιρία με λεφτά άμεσα θέλει και το κακό μας... Όχι ότι κοινός χέστηκε αν υπάρχεις αν δεν υπάρχεις τους νοιάζει μόνο αν έχεις πιστωτική να στα πάρουν ούτε πως σε λένε ούτε αν κάνεις τον ταρζάν στο σπίτι σου. Ο Όργουελ όπως έχω ξαναπεί είναι ωραίος για την εφηβική ηλικία που βρίσκεσαι στην αμφισβήτηση και θεωρείς όλα αυτά evil και με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα άλλα κοινός το 84 είναι μια μαλ...α και μίση.... Και στην τελική θέλω να έχω τζάμπα αναζήτηση στο internet όποτε η google μου το προσφέρει εδώ και χρονιά τώρα το τι μαθαίνει για μένα ζήτημα τα text που προσφέρω να έχουν μπει σε στατιστικές η μήπως νομίζεις ότι κάθεται και βλέπει ένα ένα τα αποτελέσματα του καθενός και λέει ο Μήτσος έκανε αυτή την αναζήτηση σήμερα.... Πραγματικά μερικοί όταν αγοράζετε τεχνολογία δεν ξέρω αν είστε ικανοί να την κατανοήσετε και δεν πάει αυτόματα σε σένα φίλε costa69 αυτό γενικά το λέω Αν θες να μην παραβιάζεται η ιδιωτικοτιτά σου τότε πετά κινητό υπολογιστή facebook πιστωτικές κάρτες ταυτότητα και ότι ηλεκτρονικό ίχνος αφήνεις και πάνε ζήσε στην σπηλιά 2
stavros88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εν τω μεταξυ κανενας δεν ειπε οτι μονο η MS μας "παρακολουθει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα