simosdimos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω το προαναφερθέν router το οποίο παρέλαβα όταν έκανα σύνδεση με conn-x. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με το wifi. Επικοινώνησα και με την τηλ. υποστήριξη, αλλά καμία ουσιώδης απάντηση. Θα ήθελα να μου απαντήσετε εάν γνωρίζετε, αν θα μπορούσα να κάνω firmwire update. Το ρωτάω αυτό, γιατί ο ΟΤΕ δεν παρέχει κανένα update. Μόνο η Forthnet μέσω του site της δίνει update από το 8.2.7.7 (που έχω) στο 8.2.7.8. Το ρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπε με δική μου ευθύνη. Υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκρίνεται μετά το update της Forthnet ή να παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα; Σας ευχαριστώ. **Εκ παραδρομής το έγραψα σε λάθος section του Forum [και δεν γνωρίζω εάν διαγράφεται.] Παρακαλώ αν γίνεται να μεταφερθεί στο σωστό section.
arc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 πες μας πρωτα τα προβλήματα που αντιμετωπιζεις και μετα εξετάζουμε αν χρειαζεσαι update
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 α.θα σου μεταφερω το θεμα. β.μπορεις να αλλαξεις firmware και ειτε να βαλεις της forthnet ειτε να βαλεις Generic.αλλαζεις οσες φορες θες. επισης αν εχεις θεμα με το wifi αν και δεν μας λες τι προβλημα μπορεις να αλλαξεις καναλι.να το βαλεις manual.επισης βαλε το ρουτερ σε καλο σημειο και οχι σε γωνιες τοιχων η μεσα σε επιπλα η γενικοτερα χωμενο καπου για να δινει καλα σημα.και στο pc νεους drivers αμα υπαρχουν.
gtsamour Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Είχα και εγώ αυτό το ρουτερ.... αδύναμο Wifi παρόλο που έβαλα κεραία μισό μέτρο, πάλι τα ίδια. Το άλλαξα και έβαλα D-Link.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 οτι βαζεις μεγαλυτερη κεραια δεν σημαινει οτι θα κανει θαυματα.επισης οτι coaxial καλωδιο μπει θα εχει απωλειες.εκει απλα μπορεις να συνδεσεις ενα παλιο ρουτερ πανω στο ηδη υπαρχον ρουτερ με ethernet και να το κανεις σαν access point για περαιτερω καλυψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα