Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηθελα να ρωτησω το εξης παιδες...εχω περασει στα pc moy στο μαγαζι το rocketdock κτλ ετσι για αλλαγη...ξεπαγωνω τους η/υ περναω το προγραμμα, παγωμα ολα καλα...εχω ενα θεμα ομως..καθε φορα (ενω εχω παγωσει τον η/υ) που κανω ανανεωση στην επιφανεια εργασιας μου εμφανιζει τις θεσεις δικτυου κ εγω δεν θελω να εμφανιζονται...οσο το ειχα ξεπαγωμενο τις εσβησα απο την επιφανεια κτλ κτλ αλλα παλι με καθε ανανεωση τις εμφανιζει...καμια ιδεα για το πως δεν θα εμφανιστουν ξανα; ευχαριστω :)

• Like 1
Δημοσ.

Η εμφάνιση του εικονιδίου γίνεται με κάποιο κλειδί του μητρώου των Windows.

Τη διαγραφή την έκανες με ποιο τρόπο;

Απλή μετακίνηση στον κάδο ανακύκλωσης ή μέσω της εξατομίκευσης και εμφάνισης της επιφάνειας εργασίας;

Όταν την έκανες είχες δικαιώματα διαχειριστή ή την έκανες σαν απλός χρήστης;

Ποια έκδοση λειτουργικού έχεις;

Δημοσ.

την διαγραφη την εκανα κ στον καδο ανακυκλωσης για να φυγει το εικονιδιο κ απο το documents - επιφανειαεργασιας κτλ...με αυτον τον τροπο εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα Ο υπολογιστης μου τα εγγραφα μου κτλ αλλα οι θεσεις επανερχονται συνεχεια με 1 ανανεωση :( δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο αλλα χαλαει ολο το design :(  win xp εχω..κ ναι ειχα δικαιωμα διαχειριστη φιλε μου...καποια ιδεα ισως βοηθησει :( ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε αν το πρόβλημα λύνεται με ενσωμάτωση στο μητρώο του αρχείου NoNet.reg και κατόπιν refresh στην Επιφάνεια εργασίας.

Αν ΝΑΙ τότε μπορείς να "ξεπαγώσεις" τον υπολογιστή (Υποθέτω έχεις εγκατεστημένη κάποια έκδοση του DeepFreeze) και να βάλεις στη θέση "Όλα τα προγράμματα\Εκκίνηση" το αρχείο NoNet.exe ώστε να εκτελείται σε κάθε επανεκκίνηση, να κάνει αυτόματα ενσωμάτωση στο μητρώο και έτσι να εμποδίζει την εμφάνιση του εικονιδίου στην Επιφάνεια εργασίας μετά από refresh. "Ξαναπάγωσε" τον υπολογιστή και έλεγξε το αποτέλεσμα.

Ενημέρωσε για το αποτέλεσμα!

Τα αρχεία Net.reg και Net.exe κάνουν τα αντίθετα από τα προηγούμενα.

Αν θέλεις να "εξαφανίσεις" και τα εικονίδια "Ο υπολογιστής μου" και "Τα έγγραφά μου" από την επιφάνεια εργασίας θα σου φτιάξω κατάλληλα αρχεία.

Net.zip

Δημοσ.

Δεν το δοκιμασα ακομα γιατι βγηκαν αλλες δουλειες φιλε μου οταν δοκιμασω οταν ειπες θα ενημερωσω για το αποτελεσμα..ευχαριστω πολυ παντως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...