Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια sd καρτα 32GB απο το Ebay και απο οτι καταλαβα ηταν μονο 8GB 

Φτιαχνεται η την πεταω ?

Βρηκα ενα σχετικο θεμα 

http://flashchiptech.wordpress.com/2011/07/13/fixing-fake-sd-sdhc-cards-is-it-possible-what-are-the-problems-and-challenges-what-software-to-use-to-test-for-flash-memory-fake-chips-is-there-a-free-download-to-check-flash-drives-and-memory-car/

Δημοσ.

Μπορεις να δώσεις το link που την πήρες ειναι γνωστή μάρκα ?

Κοιτα αν στην αγγελία έλεγε οτι η κάρτα ειναι 32gb και σε εσενα δείχνει 8gb και ειναι οντως 8 , επικοινώνησε με την πωλητή και το ebay να τους αναφέρεις το θέμα και ειτε να σου στείλει αλλη 32gb η να πάρεις τα χρήματα σου πισω.

Δημοσ.

Βλέπω στις αρνητικές του οτι εχουν και αλλοι το ίδιο πρόβλημα με τετοιες κάρτες που πουλάει οποτε η ειναι ψεύτικες / κινεζιές ή απλα χαλασμένες , αφου σου έστειλε πισω τα χρήματα παρε απο αλλου

Δημοσ.

εκανα ενα τεστ στην καρτα με το H2testw v1.4

και μου βγαζει αυτα

οποτε λογικα ειναι 4GB τα πραγματικα

Warning: Only 31991 of 31992 MByte tested.
The media is likely to be defective.
3.6 GByte OK (7635904 sectors)
27.5 GByte DATA LOST (57881664 sectors)
Details:475.3 MByte overwritten (973568 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
27.1 GByte corrupted (56908096 sectors)
576 KByte aliased memory (1152 sectors)
First error at offset: 0x00000000d8078000
Expected: 0x00000000d8078000
Found: 0x0000000000000000
H2testw version 1.3
Writing speed: 7.96 MByte/s
Reading speed: 8.92 MByte/s
H2testw v1.4

Μπορω να την κανω να δειχνει τα πραγματικα 4Gb και να τη χρησιμοποιω ασφαλως σαν 4 GB ή την πεταω ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι και να σου πω την αλήθεια ουτε για 4 ουτε για 2gb θα την εμπιστευόμουν οσο αφορά τα αρχεία μου

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρόκειται για "το γνωστό παλιό ζήτημα", όπου με κάποιον παπαρότροπο φορμάρανε flash αποθηκευτικά μέσα ώστε να "φαίνονται" ως πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας και η εν λόγω κάρτα δεν έχει κανένα θέμα να λειτουργεί κανονικά στα 4GB. Που σημαίνει ότι αρκεί ένα απλό φορμάρισμα μέσω υπολογιστή (το HP USB Storage Format Tool ιδανικό freeware για φορμάρισμα flash μέσων, και δη για φορμάρισμα σε NTFS).

Δοκίμασέ το, δεν χάνεις κάτι, καθώς πιθανότατα δεν έχει κάποιο κατασκευαστικό θέμα.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις κι ένα "low level format" με το Low Level Format Tool πρώτα, και μετά να ξαναφτιάξεις σύστημα αρχείων με το πρόγραμμα της HP που είπα...

(...αν πάντως δεν κάνουν τίποτε αυτά τα δυο, τότε δικαιώνεται ο SPANK και η κάρτα είναι για τα θηρία...)

Δημοσ.

Τα εκανα αυτα και παλι 32GB τη δειχνει

Την εβαλα και σε smart tv που τη φορμαρει σε αλλο τυπο που δεν αναγνωριζεται στο pc και παλι 32 μενει

Δοκιμασα κι απο δω καποια http://fixfakeflash.wordpress.com/

αλλα δε βρηκα ακρη

Τελος παντων

Δημοσ.

Αφού είχες πάρει λεφτά πίσω, πάλι καλά πάντως.

Όσο για την καρτάρα, κατέβασε και ρίξε της ένα mkv αρχείο κοντά στα 8GB και δες αν βλέπεται. Και μετά (αν δεν) ένα κοντά στα 4.

Κι αν τελικά ούτε αυτό, ε τότε φύλαξέ την για τις επόμενες εκλογές να την βάλεις στον κω-θέλω να πω στην κάλπη κανενός βουλευτή.

Δημοσ.

Αμα βαλεις μεγαλο αρχειο και περασει τα 3,6 GB οπως λεει και το τεστ πιο πανω μετα γραφει απο πανω και μηδενιζει τα παλια δεδομενα

οποτε την κραταω για τις εκλογες οπως ειπες :devil:

Δημοσ.

Κατασκευαστικά αυτές οι flash μνήμες σαφώς & έχουν θέμα.

Είναι τελευταίας διαλογής ή καλύτερα έχουν απορριφθεί μετά τη παραγωγή.

Γι'αυτό & τις χρησιμοποιούν για μαϊμού μνήμες.

Εγώ δε θα τη χρησιμοποιούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...