gbak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 και ομως αμα συνηθισεις σε 5.7" ιντσες 1080π φορητες,δυσκολα ξαναπεφτεις σε 3,5-4". 3
Human Soul Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μα όχι ρε συ, η Samsung είναι καλή. Μας αγαπάει. Θα μας σώσει από το "κλειστό" Android της Google, με το "ανοιχτό" Tizen. Υπομονή χρειάζεται μόνο. . Εμπρός ubuntu touch !!1 2
Nix Pixel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εμπρός ubuntu touch !!1 Όλα τα open-source λειτουργικά για μένα, είναι καλοδεχούμενα. Αν και πιο πολύ από τα ubuntu συμπαθώ εκείνη την αλεπουδίτσα... 1
nikchris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Kαι το Android, open source ειναι. Οι υπηρεσιες της Google ειναι κλειστες. Αν ερθει κανα Ubuntu/Firefox και μου δωσει mail/χαρτες/play store/25gb storage space/translate/online backup επαφων κλπ σε συσκευη αντιστοιχης τιμης/specs με καποιο Android, ευχαριστως να κανω την αλλαγη. Τα άλλα περι 'Θελω Open source OS να φυγω απο την κακια Google' ειναι τρεντομοδατα σχολιακια για να περναει η ωρα. 1
keepgoing Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημιούργησε μόνο του μια κατηγορία και παραμένει το κορυφαίο σε αυτή. Απλά πράγματα.
gasantony Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αν και είμαι κατοχος S4 είδη γλυκοκοιτάω το Note 3 .... Kαι πρωην κάτοχος Note 2....
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις 7αρι κινητο δυσκολα πας πιο κατω περνεις ενα ταμπλετακι με σιμ που κανει και τηλεφωνα και εισαι αρχοντας king in the castle.
ana_mas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Κουκλάκι είναι μακάρι να είχα τα χρήματα να την αγόραζα Οσοι το έχουν εύχομαι ολόψυχα να το χαίρονται και να είναι καλοχρησιμοποιήτο!!!
johnko1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εχω το note 2 απο τοτε που κυκλοφορησε και είμαι ευχαριστημενος απο το μεγεθος της συσκευης .Οπως ανεφεραν και αλλοι χρηστες,απο τη στιγμη που παρεις τετοια μεγαλη συσκευη,δυσκολα γυρνας σε κάτι μικρότερο.Καλό το Note 3 και δυνατο,αλλα θα περιμένω μηπως και η samsung βγάλει μια πιο ποιοτικα κατασκευασμενη εκδοση νοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα