UserX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας, Τη βοήθεια σας παρακαλω. Εχω 5-6 eshops τα οποία ηταν παλιά και εχουν ευρετηριασμενες εκατονταδες-χιλιαδες σελιδες στις search engines χωρις URL rewrite. Τώρα πλέον εχω αναβαθμίσει την πλατφόρμα και εχει γινει URL rewrite σε ολα τα links. Άρα ουσιαστικα ολα τα links αλλάζουν!!! Γνωρίζετε αν υπαρχει αυτομάτως τρόπος να στείλω ενα αρχείο με URL mapping ( παλιό URL -> νέο URL) στην google για να μην μου μαρκάρισμα χιλιάδες διπλές σελίδες και φαω ποινή?? 301 redirect - canonical rules δεν μπορούν να γίνουν διότι στις σελίδες εχουν αλλαξει και οι παράμετροι. Π.χ. Παλιό URL: product.aspx?id=450 Νέο URL : sony -monitors/sony-Bravia-3d Οποτε δεν μπορει να γινει καποια αντιστοιχιση με patterns η regular expressions αφου δεν ταιριάζουν οι παράμετροι. Ας μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν πραγματικα και εχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο προβλημα. Ευχαριστω πάρα πολυ.
sougiasdj Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα. Αυτό που ζητάς είναι πρακτικά ο φόβος κάθε προγραμματιστή / Seo Expert. εύκολος τρόπος πετάω ενα xml και λύνονται όλα δεν υπάρχει. Θα πρέπει να πας με 301. Φορτώνεις και το νέο sitemap και κάνεις και κατάργηση url που δεν θα υπάρχουν. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες πάνω σε ένα eshop ίσως να σε βοηθήσουμε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα