Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα έγινα συνδρομητής NOVA και από την αρχή μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να αποθηκεύω εκπομπές για να τις παρακολουθώ τις ώρες που με βολεύουν. Το HD PVR 865 που δίνει η NOVA θεωρώ πως είναι λίγο ακριβό. Το ερώτημά μου είναι, μπορώ με την κάρτα της NOVA να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο αποκωδικοποιητή άλλης εταιρίας? Προφανώς θα την έχουν κλειδώσει αυτήν τη δυνατότητα, απλά λέω να ρωτήσω μπας και... Δεν με ενδιαφέρει να πιάνω επιπλέον κανάλια που δεν πληρώνω, απλά να προσθέσω την λειτουργία PVR με λιγότερα χρήματα από τα 149E της NOVA... Αν γίνεται αυτό που θέλω, έχει κανείς να μου προτείνει καμία αξιόπιστη λύση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

UPDATE: Για όποιον τύχει να διαβάσει αυτό το post και ψάχνει κάτι αντίστοιχο: Σε αυτή τη φάση η NOVA δίνει το PVR HD 865 49 ευρώ αν μπει πάγια χρέωση πιστωτικής για τον λογαριασμό. Το ανακάλυψα σε κατάστημά τους, ενώ η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν 149 ευρώ... Αν μπορεί λοιπόν κανείς να βάλει πάγια εντολή στην πιστωτική, συμφέρει. Μπορεί πάλι να μην το διαβάσει κανείς αυτό το μήνυμα και απλά να μιλάω εαυτό μου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...