Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα θελα να ρωτησω 1 πραγμα μιας και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω τις επομενες μερες το συγκεκριμενο κινητο. Για να μην πολυλογω λοιπον , βρισκω το 4ς στα 220 ευρω απο φιλο/κολλητο μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση , με μονο θεμα οτι η εγγυηση του τελιωσε πριν 3 μηνες. Το μονο γεγονος που με κραταει και δεν το χω αγορασει ακομα ειναι , αν γινει καμια στραβη με την μπαταρια του κινητου , τοτε τι γινεται ??? Δινω αλλα 200ευρω για αντικατασταση μπαταριας ???!!! H μπαταρια του γενικα ειναι καλη? Θα μου βγαλει ανετα 1,5 χρονο ακομα ή δυσκολα? Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν βλεπω να εχεις κανενα προβλημα! Αφου ειναι ενταξει το κινητο μεχρι τωρα εχεις το ιδιο ρισκο με το να παρεις οποιοδηποτε μεταχειρισμενο να σου παθει κατι!

Δημοσ.

Η Αλλαγή μπαταρίας αλλάζει παρα πολύ εύκολα και απο τον πιο απλό χρήστη ! Τσίμπα το αν ειναι απο φιλο ,προσεγμένο μην το σκέφτεσαι .
Δεν χρειαζεται να παρεις καινουργιο αν παθει κατι η μπαταρια και γενικα οτιδηποτε παθει το κινητο,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη

Δημοσ.

Ποσο στηχιζει η αλλαγη μπαταριας ομως , αν γινει μια στραβη? Απλα επειδη η μπαταρια του δεν βγαινει και τοσο ευκολα , ειχα εναν φοβο και σκεφτομουν απο το να δωσω 220 ευρω για το 4ς , ας δωσω κατι παραπανω για καποιο αλλο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Ποσο στηχιζει η αλλαγη μπαταριας ομως , αν γινει μια στραβη? Απλα επειδη η μπαταρια του δεν βγαινει και τοσο ευκολα , ειχα εναν φοβο και σκεφτομουν απο το να δωσω 220 ευρω για το 4ς , ας δωσω κατι παραπανω για καποιο αλλο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Η μπαταρια αλλαζει παρα πολυ ευκολα . Κοστος κατω απο 20 ευρω , το κανεις μονος σου

Δημοσ.

Γιατι σε φοβιζει ειδικα η μπαταρια?? Μπορει να παθει πολυ χειροτερα!

Εχεις δικιο σε αυτο! Απλα μιλαω σε περιπτωση που δεν μου σπασει ή κατι αλλο , αν παθει δηλαδη κατι που αλλαζει και φτιαχνεται , θα μου κοστισει ? Αυτο που με ανησυχει ειναι , αν το κινητο αυτο εχει προοπτικες να μου κρατησει χωρις προβληματα(λαγκς και τετοια) για 1,5 χρονο ++? θα δωσω που θα δωσω 220 ευρω , να αξιζουν οσο να ναι και να μην χρειαστει να αγορασω παλι κινητο του χρονου.

Δημοσ.

Δεν μου το πασαρεις εμενα που ψαχνω κιολας ενα 4s?

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για τις μεχρι τωρα  απαντησεις...μια τελευταια ερωτηση , συγκριτικα iphone 4s και nexus 4 , ποιο ειναι καλυτερο , οσον αφορα τις δυνατοτητες τους και τις προοπτικες που εχουν να κρατησουν 2 χρονια σε επιπεδο αναβαθμισεων και κατασκευαστικο-αντοχης? Βλεπετε ειμαι αναμεσα σε αυτα 2 κινητα , παρολο που το 4ς το βρισκω 220 ενω το νεξους 250-270....

Δημοσ.

Εχεις δικιο σε αυτο! Απλα μιλαω σε περιπτωση που δεν μου σπασει ή κατι αλλο , αν παθει δηλαδη κατι που αλλαζει και φτιαχνεται , θα μου κοστισει ? Αυτο που με ανησυχει ειναι , αν το κινητο αυτο εχει προοπτικες να μου κρατησει χωρις προβληματα(λαγκς και τετοια) για 1,5 χρονο ++? θα δωσω που θα δωσω 220 ευρω , να αξιζουν οσο να ναι και να μην χρειαστει να αγορασω παλι κινητο του χρονου.

Παρε το κομπλε εισαι για τον χρονο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...