MrThn7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, θα θελα να ρωτησω 1 πραγμα μιας και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω τις επομενες μερες το συγκεκριμενο κινητο. Για να μην πολυλογω λοιπον , βρισκω το 4ς στα 220 ευρω απο φιλο/κολλητο μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση , με μονο θεμα οτι η εγγυηση του τελιωσε πριν 3 μηνες. Το μονο γεγονος που με κραταει και δεν το χω αγορασει ακομα ειναι , αν γινει καμια στραβη με την μπαταρια του κινητου , τοτε τι γινεται ??? Δινω αλλα 200ευρω για αντικατασταση μπαταριας ???!!! H μπαταρια του γενικα ειναι καλη? Θα μου βγαλει ανετα 1,5 χρονο ακομα ή δυσκολα? Ευχαριστω
TheLordOne Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν βλεπω να εχεις κανενα προβλημα! Αφου ειναι ενταξει το κινητο μεχρι τωρα εχεις το ιδιο ρισκο με το να παρεις οποιοδηποτε μεταχειρισμενο να σου παθει κατι!
The_Winner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Η Αλλαγή μπαταρίας αλλάζει παρα πολύ εύκολα και απο τον πιο απλό χρήστη ! Τσίμπα το αν ειναι απο φιλο ,προσεγμένο μην το σκέφτεσαι .Δεν χρειαζεται να παρεις καινουργιο αν παθει κατι η μπαταρια και γενικα οτιδηποτε παθει το κινητο,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη
MrThn7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποσο στηχιζει η αλλαγη μπαταριας ομως , αν γινει μια στραβη? Απλα επειδη η μπαταρια του δεν βγαινει και τοσο ευκολα , ειχα εναν φοβο και σκεφτομουν απο το να δωσω 220 ευρω για το 4ς , ας δωσω κατι παραπανω για καποιο αλλο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
TheLordOne Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι σε φοβιζει ειδικα η μπαταρια?? Μπορει να παθει πολυ χειροτερα!
The_Winner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποσο στηχιζει η αλλαγη μπαταριας ομως , αν γινει μια στραβη? Απλα επειδη η μπαταρια του δεν βγαινει και τοσο ευκολα , ειχα εναν φοβο και σκεφτομουν απο το να δωσω 220 ευρω για το 4ς , ας δωσω κατι παραπανω για καποιο αλλο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Η μπαταρια αλλαζει παρα πολυ ευκολα . Κοστος κατω απο 20 ευρω , το κανεις μονος σου
MrThn7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι σε φοβιζει ειδικα η μπαταρια?? Μπορει να παθει πολυ χειροτερα! Εχεις δικιο σε αυτο! Απλα μιλαω σε περιπτωση που δεν μου σπασει ή κατι αλλο , αν παθει δηλαδη κατι που αλλαζει και φτιαχνεται , θα μου κοστισει ? Αυτο που με ανησυχει ειναι , αν το κινητο αυτο εχει προοπτικες να μου κρατησει χωρις προβληματα(λαγκς και τετοια) για 1,5 χρονο ++? θα δωσω που θα δωσω 220 ευρω , να αξιζουν οσο να ναι και να μην χρειαστει να αγορασω παλι κινητο του χρονου.
The_Winner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ναι θα σου κρατήσει ! Εγω πριν 1.5 χρονο πηρα 240 Iphone 4 και τωρα ακομα και με IOS 7 τσουλαει μια χαρα !
Crash_Batic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποσο στηχιζει η αλλαγη μπαταριας ομως , αν γινει μια στραβη? Απλα επειδη η μπαταρια του δεν βγαινει και τοσο ευκολα , ειχα εναν φοβο και σκεφτομουν απο το να δωσω 220 ευρω για το 4ς , ας δωσω κατι παραπανω για καποιο αλλο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Δεν μου το πασαρεις εμενα που ψαχνω κιολας ενα 4s? 1
MrThn7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Eυχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις...μια τελευταια ερωτηση , συγκριτικα iphone 4s και nexus 4 , ποιο ειναι καλυτερο , οσον αφορα τις δυνατοτητες τους και τις προοπτικες που εχουν να κρατησουν 2 χρονια σε επιπεδο αναβαθμισεων και κατασκευαστικο-αντοχης? Βλεπετε ειμαι αναμεσα σε αυτα 2 κινητα , παρολο που το 4ς το βρισκω 220 ενω το νεξους 250-270....
TheLordOne Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις δικιο σε αυτο! Απλα μιλαω σε περιπτωση που δεν μου σπασει ή κατι αλλο , αν παθει δηλαδη κατι που αλλαζει και φτιαχνεται , θα μου κοστισει ? Αυτο που με ανησυχει ειναι , αν το κινητο αυτο εχει προοπτικες να μου κρατησει χωρις προβληματα(λαγκς και τετοια) για 1,5 χρονο ++? θα δωσω που θα δωσω 220 ευρω , να αξιζουν οσο να ναι και να μην χρειαστει να αγορασω παλι κινητο του χρονου. Παρε το κομπλε εισαι για τον χρονο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα