Προς το περιεχόμενο

Macbook air, Ipad mini, lg g2. Πάνε μαζί?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν macbook air και ένα ipad mini. Ειμαι ικανοποιημένος και από τα δύο. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Android τηλέφωνο και πλέον ήρθε ο καιρός να πάρω ένα νέο.

Η λογική λέει iPhone 5 ή 5s άλλα όλοι (ακόμα και οι φανατικοί iphone άδες) λένε να πάρω το LG G2 για μπαταρία, οθόνη, κάμερα.

Σκέφτομαι το θέμα μεγέθους και συνδεσιμότητας και είμαι υπέρ iphone.

Σκέφτομαι το θέμα μπαταρίας, οθόνης, κάμερας και τιμής και λέω LG G2.

Ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να συνδέσω σωστά τις επαφές, υπενθυμίσεις και σημειώσεις που έχω στα apple devices με ένα android phone? 

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Οι επαφές στο gmail και είσαι μια χαρα σε όλες τις συσκευές. Όσο για το g2 είναι άριστη συσκευή. Τώρα για τις φωτο σε σύγκριση με το 5s. Νομίζω το 5s είναι λιγο καλύτερο.

Δημοσ.

Πάρε iphone. Έχεις ήδη 2 apple συσκευές, γιατί να μπλεχτείς. Ξέρεις ότι οι συσκευές μιας εταιρίας συνεργάζονται άψογα. Μην το σκέφτεσαι για μένα.

Δημοσ.

Έχω έναν macbook air και ένα ipad mini. Ειμαι ικανοποιημένος και από τα δύο. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Android τηλέφωνο και πλέον ήρθε ο καιρός να πάρω ένα νέο.

Η λογική λέει iPhone 5 ή 5s άλλα όλοι (ακόμα και οι φανατικοί iphone άδες) λένε να πάρω το LG G2 για μπαταρία, οθόνη, κάμερα.

Σκέφτομαι το θέμα μεγέθους και συνδεσιμότητας και είμαι υπέρ iphone.

Σκέφτομαι το θέμα μπαταρίας, οθόνης, κάμερας και τιμής και λέω LG G2.

Ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να συνδέσω σωστά τις επαφές, υπενθυμίσεις και σημειώσεις που έχω στα apple devices με ένα android phone? 

Το θεμα σημειωσεων, επαφων κλπ δεν θα επρεπε να σε απασχολει.

Αν εχεις gmail , ολα ειναι πιο ευκολα και μπορεις να εχεις κοινες επαφες,σημειωσεις,υπενθυμισεις σε ολες τις συσκευες σου(tablet android/ios/windows, laptop linux/windows/osx, smartphone ios/android/wp)

Ειναι απιστευτα πιο βολικο να πας τις επαφες σου κλπ σε gmail απο οτι να εισαι δεμενος με το apple id , γιατι ετσι μπορεις πχ να τις εχεις και στον υπολογιστη της δουλειας σου ή σε εναν προσωρινο υπολογιστη αν τυχει κ ειναι ο δικος σου σε service κλπ.

Μπορεις να ρυθμισεις το mac os x  να κανεις sync τις επαφες, τα ημερολογια και τις σημειωσεις με το gmail σου.

Στο ios του ipad ειναι ακομα πιο ευκολη η ρυθμιση, ειναι αυτοματη ουσιαστικα.

Accounts_540x489.png

Με λιγα λογια δεν τιθεται θεμα συνδεσιμοτητας/συμβατοτητας μεταξυ macbook air/ipad και android συσκευης.

Για να καταλαβεις, μεσω του gmail σου, η google ηταν η πρωτη που προσφερε cloud syncing επαφων, bookmark,σημειωσεων, κωδικων κλπ μεταξυ android - mac os x. Αργοτερα ακολουθησε η apple.

Υ.Γ.: Κοιτα καλυτερα για το nexus 5 αντι για το g2.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις απαντήσεις σας. Τα contacts τα έχω ήδη σε google. Το θέμα μου ήταν τα reminders και τα notes αλλά μάλλον με το evernote μπορεί να λυθεί το ζήτημα. 

Έχω ακούσει και τις δύο πλευρές. Η αλήθεια είναι τα iphone είναι πιο όμορφα και δείχνουν πιο καλές κατασκευές. Τα άλλα όμως είναι πολυ δυνατά μηχανήματα. 

Πάντως με βοηθήσατε. Μάλλον πάω προς το G2. Το Nexus μου φαίνεται το ίδιο καλό αλλά έχει 8ΜΒ κάμερα. Σε όλα τα άλλα δείχνουν ίδια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...