Προς το περιεχόμενο

βοηθειαααααααααααααα

sean7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα τεραστιο προβλημα

μολις μπω στο internet μετα απο 5 λεπτα μου βγαζει ενα μηνημα

η λειτουπγεια του συστηματος τεπματιζετε

και ετσι δεν μπορω να μπω στο internet για πολυ και καπου τωρα θα ξαναβγαλει το μηνημα σφαλματος βοηθηστε με σας παρακαλω

βοηθηστε με σας παρακαλω βοηθηστε με σας παρακαλω

μπορει να μην προλαβω να τελειωσω

Δημοσ.

File kolises ton Blaster pithanos.

Kitaxe kai alla posts pou ginane me to thema afto kai tha to liseis.Mpes sto kendriko site tou Insomnia exei poles plirofories.

Gia na stamatiseis ton termatismo pou sou kani to programa grapse mono sto Start--->Run---->shutdown -a

Δημοσ.
File kolises ton Blaster pithanos.

μπορεις να μιλισεις σα ελληνικα

εννοεις πως εχω καποιο virus?

αυτος ο virus Blaster ειναι ενα ειδος virus

βοηθησε με σε παρακαλω

δεν προλαβα να γραψω ολο το error messege παντως στο τελως λεει κατι οτι"τερματιζετε απο τον χρηστη NT οχ οπου νανε θα με παιταξει εξω!!!!!!!!

Δημοσ.

Einai to worm blaster!!!!

An exeis firewall energopoihse to kai den tha sou xanabgalei ayto to mhnyma! Meta omos tha prepei na pas sto site ths symantec na katebaseis to removal tool tou worm aytou kai meta na peraseis kai to update ths microsoft kai tha eisai ok!!!

Δημοσ.

τι !?!?!?!?

ειναι worm αυτο ειναι πολυ κακο!!!!!!!!!!!!!!!!

viruses κατηγοριες :

virus (bad)

trojans (very very very bad!!!!!!!!!)

worm(very very bad!!!)

Δημοσ.

Λοιπον το "σκουληκακϊ" φταιει, στην πρωτη σελιδα του Ινσομνια υπαρχει η λυση, μπες στα λινκς που σου δωσανε τα παιδια και θα βρεις την λυση, το θεμα εχει συζητηθει απειρες φορες..Δεν το κλειδωνω απλα μπας και δεν μπορεσεις να το διορθωσεις και θες περαιτερω βοηθεια...Μην απαντατε αλλο παιδια, το προβλημα ειναι εμφανες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...