Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτησα δε βρήκα κάποια λύση στο φορουμ ...ψαχνω έναν τρόπο μπας και γίνεται να τρέχω τα παιχνίδια σε παράθυρο ...το μόνο που χω βρει είναι που λένε να βάλεις -w δίπλα στο exe αρχειο του παιχνιδιού πράγμα που δε λειτούργησε σε κανένα παιχνίδι απ όσα δοκίμασα  ...ξέρει κανεις κάτι που να δουλεύει ?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια window mode. Και το switch (το -w) που βάζεις στο shortcut μαζί με το .exe του, πάλι μπορεί να διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Τα πιο πολλά παιχνίδια που υποστηρίζουν εκτέλεση σε παράθυρο, θα το αναφέρουν κάπου στις ρυθμίσεις τους. Σε μερικά χρειάζεται να πειράξεις κάποιο αρχείο ρυθμίσεων (.ini). 

Έχεις συγκεκριμένα παιχνίδια υπόψιν σου που το θέλεις αυτό;

Δημοσ.

Το Assassin's Creed 4 Black Flag προσπάθησα να τρέξω και έχω την εντύπωση οτι κάπου είχε πάρει το μάτι μου να το τρέχουν σε windowed mode 

Δημοσ.

Το Assassin's Creed 4 Black Flag προσπάθησα να τρέξω και έχω την εντύπωση οτι κάπου είχε πάρει το μάτι μου να το τρέχουν σε windowed mode 

Και εγω το προσπαθησα γιατι θελω να το παιξω windowed, αν βρεις κατι που να τρεχει καλα πες το και απο δω.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...