21george21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Με μια γρήγορη αναζήτησα δε βρήκα κάποια λύση στο φορουμ ...ψαχνω έναν τρόπο μπας και γίνεται να τρέχω τα παιχνίδια σε παράθυρο ...το μόνο που χω βρει είναι που λένε να βάλεις -w δίπλα στο exe αρχειο του παιχνιδιού πράγμα που δε λειτούργησε σε κανένα παιχνίδι απ όσα δοκίμασα ...ξέρει κανεις κάτι που να δουλεύει ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια window mode. Και το switch (το -w) που βάζεις στο shortcut μαζί με το .exe του, πάλι μπορεί να διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα πιο πολλά παιχνίδια που υποστηρίζουν εκτέλεση σε παράθυρο, θα το αναφέρουν κάπου στις ρυθμίσεις τους. Σε μερικά χρειάζεται να πειράξεις κάποιο αρχείο ρυθμίσεων (.ini). Έχεις συγκεκριμένα παιχνίδια υπόψιν σου που το θέλεις αυτό;
21george21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το Assassin's Creed 4 Black Flag προσπάθησα να τρέξω και έχω την εντύπωση οτι κάπου είχε πάρει το μάτι μου να το τρέχουν σε windowed mode
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σύμφωνα με αυτό το wiki, και με ένα σύντομο google search, το παιχνίδι δεν υποστηρίζει windowed mode.
ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το Assassin's Creed 4 Black Flag προσπάθησα να τρέξω και έχω την εντύπωση οτι κάπου είχε πάρει το μάτι μου να το τρέχουν σε windowed mode Και εγω το προσπαθησα γιατι θελω να το παιξω windowed, αν βρεις κατι που να τρεχει καλα πες το και απο δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα