Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 παιδια εβαλα στης μανας μου το smartphone να κλειδωνει η οθονη με μοτιβο... και τελικα το ξεχασε και τωρα μου ζηταει εμαιλ και κωδικο απο το playstore για να ξεκλειδωσει...και επειδη της το ειχα δωσει πριν 3-4 χρονια δεν τα θυμαμε....τωρα τι γινετε? αμα το παω στον γερμανο μπορουν να το ανοιξουν? ειναι ενα htc wildfire..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 hard reset... Turn the power off. If your HTC Wildfire is frozen, pull the battery out and reinsert it Hold the Volume Down button Press and release the Power button You are now presented with a menu that allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock Select Clear Storage by pressing the Volume Down button Press and release the Power button Now simply confirm your decision: Volume Up for YES and Volume Down for NO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοεις φιλε μου? μπορεις να μου πεις την διαδικασια? και με αυτο θα χασω της επαφες απο το κινητο τηλεφωνο η της φωτογραφιες μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 σου γραφω πως το κανεις..ναι χανεις τα δεδομενα σου ..οι επαφες σου δεν ειναι google? θα επανερθουν...και ειπαμε παντα παιρνουμε backup σε τακτα χρονικα διαστηματα δεδομενα μονο απο την εσωτερικη μνημη οχι απο την καρτα μνημης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 επειδη δεν γνωριζω απο αυτα... θα αναγκαστω να κανω καινουργιο αccount στο playstore οποτε μαλλον της χανω ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 γιατι να κανεις καινουριο account? αυτο που ειχες θα εχεις παλι ακολουθας τα βηματα , κανεις hard reset το τηλεφωνο γινεται οπως το πηρες ... πηγαινε απο το pc στο Playstore να επαναφερεις το Password σου https://www.google.com/accounts/recovery?hl=en&ard=AHwGkRmJB_gOHGlWGSrBfdbCiRur7xJ0N0ZOXBxH1QmD6QRYn5mSq5RfsKHtj9zxazBTJ10Kh2lrgZq0eo_D2jioBBGFo7Ju16lMkLVGGLlNTPvidCecyLWhyJM1WN7tewGUV80ICRm07mgBbhsodynuIKHRer9AuZBn5Y5FUNZJJ_yZfBJ9ksPAOyYbnkPwBIWpwyClNt3n&service=userfeedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου δεν θυμαμε ουτε καν το εμαιλ που ειχα βαλει μιας που εγω εχω αλλο smartphone και χρησημοποιο αλλο λογαριασμο.... βασικα βρηκα το acc αλλα δεν ειναι μεσα τα τηλεφωνα οποτε θα τα χασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τοτε δε εχεις αλλη επιλογη ολα απο την αρχη δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ καταφερα να το ξεκλειδωσω με τον τροπο που μου ειπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 οκ χαιρομαι φιλε μου..καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα