Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

35 μήνες εγγύηση αν έχει κάτι. τι εξυπναδίστικα είναι αυτά; η τιμή πήγε στα 130.

δεν ειναι καθολου εξυπναδιστικα. απλα οι αγραφοι νομοι της αγορας..!!  

δεν πουλας ενα μεταχειρισμενο προιον (εστω και 2 ημερων.!!!) σε κοντινη τιμη με τα καινουρια, γιατι απλα, δεν θα το πουλησεις..!!  θα προτιμηθει η αγορα εντελως καινουριου προιοντος..!!  

Π.Χ.,   κι εγω εχω αγορασει ενα κινητο πριν 2 μηνες στα 130€ και το εβαλα στα 100 για να πουληθει και δυστυχως (για μενα) βρισκω τιμες μεχρι και 80€ στις αγγελιες για το ιδιο κινητο...! αρα τι πρεπει να κανω, αν θελω να το πουλησω? πρεπει να κατεβασω κι αλλο την τιμη...!!  αλλα απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενος τι θα κανει...!!!!

δεν στο λεμε ουτε για κακο, ουτε γιατι ενδιαφερομαστε (εγω τουλαχιστον..!) για την καρτα σου και θελουμε να ριξεις την τιμη..!!!  οσο θες πουλα τη, δικια σου ειναι...!!  

Δημοσ.

δεν ειναι καθολου εξυπναδιστικα. απλα οι αγραφοι νομοι της αγορας..!!  

δεν πουλας ενα μεταχειρισμενο προιον (εστω και 2 ημερων.!!!) σε κοντινη τιμη με τα καινουρια, γιατι απλα, δεν θα το πουλησεις..!!  θα προτιμηθει η αγορα εντελως καινουριου προιοντος..!!  

Π.Χ.,   κι εγω εχω αγορασει ενα κινητο πριν 2 μηνες στα 130€ και το εβαλα στα 100 για να πουληθει και δυστυχως (για μενα) βρισκω τιμες μεχρι και 80€ στις αγγελιες για το ιδιο κινητο...! αρα τι πρεπει να κανω, αν θελω να το πουλησω? πρεπει να κατεβασω κι αλλο την τιμη...!!  αλλα απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενος τι θα κανει...!!!!

δεν στο λεμε ουτε για κακο, ουτε γιατι ενδιαφερομαστε (εγω τουλαχιστον..!) για την καρτα σου και θελουμε να ριξεις την τιμη..!!!  οσο θες πουλα τη, δικια σου ειναι...!!  

μπράβο σου. αυτή είναι η τιμή. τέλος.

Δημοσ.

Παιδια ειναι τρελη προσφορα. Τι του λετε του παιδιου και τον εκνευριζεται. Εγω αν δεν εβρισκα την ιδια στα 70 ευρω μεταχειρησμενη, θα την αγοραζα.

Δημοσ.

Παιδια ειναι τρελη προσφορα. Τι του λετε του παιδιου και τον εκνευριζεται. Εγω αν δεν εβρισκα την ιδια στα 70 ευρω μεταχειρησμενη, θα την αγοραζα.

Παιδια, ασχετως του τι τιμες παιζουν στην αγορα για το εκαστοτε προιον, μην ξεχνατε οτι δεν υπαρχουν περιορισμοι..!! 

οσο θελει κανεις πουλαει, κι αν δεν σου κανει η τιμη, δεν αγοραζεις...!!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Φιλαράκι, πολλά απο τα παιδιά που λες "κολπατζίδες" , σε βοηθήσανε να στήσεις το μηχάνημα σου απ'οτι θυμάμαι. Τότε ήταν καλοί και τώρα τους κατηγορείς οτι θέλουν να σε ρίξουν?

Το λάθος βασικά είναι δικό σου διότι δεν το έψαξες αρκετά και αγόρασες κάρτα που δεν κάνει για τις απαιτήσεις σου. 

Ωραία θα ήταν αν όλοι αγοράζαμε προιόντα, τα δοκιμάζαμε για λίγο και τα πουλάγαμε μόνο με 3% χασούρα, αλλά δυστηχώς δεν πάει έτσι το πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλαράκι, πολλά απο τα παιδιά που λες "κολπατζίδες" , σε βοηθήσανε να στήσεις το μηχάνημα σου απ'οτι θυμάμαι. Τότε ήταν καλοί και τώρα τους κατηγορείς οτι θέλουν να σε ρίξουν?

Το λάθος βασικά είναι δικό σου διότι δεν το έψαξες αρκετά και αγόρασες κάρτα που δεν κάνει για τις απαιτήσεις σου. 

Ωραία θα ήταν αν όλοι αγοράζαμε προιόντα, τα δοκιμάζαμε για λίγο και τα πουλάγαμε μόνο με 3% χασούρα, αλλά δυστηχώς δεν πάει έτσι το πράγμα.

Απολυτα σωστος εκτως απο ενα πραγμα,αυτο του να ψαξει. Ειχε ανοιξει θεμα για καρτα γραφικων μεχρι 200-230 ευρο,του προτειναμε φυσικα την 270x που ειναι η καλυτερη στα λεφτα αυτα και αυτος δεν μας ακουσε και πηρε την 260x http://www.insomnia.gr/topic/504806-rx-2xx-amd-vs-6xx-nvidia/.  Αλλα ενταξυ δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο να μην μας ακουνε τις προτασεις μας και να αγοραζουν οτι να ναι...

Δημοσ.

Είχε πολύ πλάκα να διαβάζω τα σχολιά σας κ γενικότερα τον εκνευρισμό του μιμη.Για την ιστορία θα πω απλά την δική μου περίπτωση.Είχα πάρει κάρτα καινούργια απο αντικατάσταση κ δεν την είχα δουλέψει ούτε ενα sec κ όμως ο άλλος δεν πιστέυει κ ας είχα την απόδειξη κτλ Εν ολίγοις αναγκάστηκα να την πουλήσω 25 ευρώ κάτω απο τις τιμές στο σκρουτζ(την χρονική περιόδο που τελικά την πούλησα).Να σημειώσω οτι η κάρτα την στιγμή που την πήρα άξιζε 140 ευρώ κ την είχα βάλει με 120 δηλάδη 20 ευρώ κ όμως δεν ερχότανε αγοραστής γιατί προτιμούσε να πάει σε κατάστημα..Το αποτέλεσμα ήμουν κ άτυχος κ έπεσε η τιμή της σε 2 μέρες στα καταστήματα αλλά 20 ευρώ.Δηλαδή πήγε στα 120 στην τιμή που την πούλαγα κ εγώ την κάρτα που θεωρητικά ήταν μεταχειρισμένη.Τελικά την κάρτα την πούλησα 95 δηλαδή έχασα 55 ευρώ και η κάρτα ήταν 4 ημερών απο την ώρα που την πήρα στα χέρια μου..Τα λέω αυτά φιλικά προς εσένα μιμη μην την πατήσεις όπως εγώ κ γίνει καμια μείωση τιμών στα καταστήμα κ χάσεις κ άλλο την αξία της.Η τιμή σου για μεταχειρισμένη είναι υψηλή(και ας έχει δουλέψει και 10 λεπτά), 10 ευρώ είναι λίγα για να μπει κάποιος στη διαδικασία να πάρει μεταχειρισμένη κάντο τουλάχιστον 20 γιατί αν δεν αλλάξεις γνώμη μπορεί να μην είσαι άτυχος όπως εγώ και να αλλάξει η τιμή της κάρτας σου μέσα σε 2 μερές αλλά με αυτήν τιμή χλωμό το κόβω να την πουλήσεις κ θα καταλήξεις να χάσει την αξία της επειδη θα περάσει καιρός κ θα πέσει κ άλλο η αξία της στην αγορά.Φιλικά απο μένα καλύτερα να κοψεις 10 ευρώ παραπάνω τώρα παρά να χάσεις περισσότερα οσο περνάει ο καιρός.

• Like 2
Δημοσ.

Απολυτα σωστος εκτως απο ενα πραγμα,αυτο του να ψαξει. Ειχε ανοιξει θεμα για καρτα γραφικων μεχρι 200-230 ευρο,του προτειναμε φυσικα την 270x που ειναι η καλυτερη στα λεφτα αυτα και αυτος δεν μας ακουσε και πηρε την 260x http://www.insomnia.gr/topic/504806-rx-2xx-amd-vs-6xx-nvidia/.  Αλλα ενταξυ δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο να μην μας ακουνε τις προτασεις μας και να αγοραζουν οτι να ναι...

δεν την πήρα εγώ για μένα ακριβώς. δεν ξέρετε τι έχει γίνει, αλλά επιμένετε σε κάτι που νομίζετε έχετε δίκιο. εγώ τη R9 270x ήθελα. περισσότερα δεν αναφέρω, γιατί δε σας πέφτει λόγος. κι αυτή θα πάρω στην πρώτη ευκαιρία αν πουλήσω αυτή.

Δημοσ.

Μπηκα και εγω στον πειρασμο να γραψω πιο πριν αλλα επειδη ειδα ενα διαχυτο εκνευρισμο το απεφυγα..Τλς σημασια ειναι οτι τα παιδια που ξερουν καλο ειναι να συμβουλευουν και απο εκει και περα ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει γιατι αλλιως δεν βγαινει ακρη...Συμφωνω οτι για 10e δεν υπαρχει κανενα νοημα να την παρει καποιος μεταχειρισμενη γιατι με τηλεφωνα-εισητηρια σουξου-μουξου ερχεται η μια η αλλη και δεν ξερουμε και τι χρηση εχει γινει στην καρτα...Αυτο δεν αποτελει μομφη για το παιδι που την εδινε αλλα εγω προσωπικα δεν θα την επαιρνα απο καποιον που δεν εχει αξιολογησεις γιατι οπως αναφερθηκε μπορει τελικα να ειχε ενα προβλημα σε στραβωμενο πυκνωτη το οποιο θα καλυπτοταν απο την εγγυηση μεν αλλα θα ετρωγα χοντρο λουκι-κοπο-χρονο για να μου την αλλαξουν δε..Τλς ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας κρινει και αποφασιζει αναλογα με τις δικες του προσλαμβανουσες...Κατι το οποιο για εμενα ειναι λαθος για καποιον αλλο ειναι σωστο...Και κατι τελευταιο για τον Μιμη: Τα περισσοτερα παιδια προσπαθουν να βοηθησουν δεν χρειαζεται να διαπληκτιζεστε και να τους τα χωνεις οτι θελουν να σου φανε την καρτα φθηνοτερα επειδη καποιοι δεν συμφωνουν με την αποψη σου...Αυτα και αφου την πουλησες ξεμπερδεψες...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ!

χώνεψέ το... με λίγη σόδα. τώρα πήρα τη γκιγκαμπάιτ r9 270x windforce bf4 edition... σε χαιρετάω από τα ultra γραφικά μου στις δύο οθόνες μου!!

Δημοσ.

χώνεψέ το... με λίγη σόδα. τώρα πήρα τη γκιγκαμπάιτ r9 270x windforce bf4 edition... σε χαιρετάω από τα ultra γραφικά μου στις δύο οθόνες μου!!

Λυπαμαι το θύμα που μπλέχτηκε με εσένα!! 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...