stefan_pg7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 θα ηθελα να μου πειτε οσοι γνωριζετε η εχετε το x peria t αν σας κανει επανεκκινησεις απο μονο του.ευχαριστω.
kataramenos32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 θα ηθελα να μου πειτε οσοι γνωριζετε η εχετε το x peria t αν σας κανει επανεκκινησεις απο μονο του.ευχαριστω. Καμια συσκευη δεν πρεπει να κανει επανεκκινησεις απο μονη της φιλε μου.Αν το κανει προφανως και εχει καποιο προβλημα
stefan_pg7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 μηπως γνωριζει κάποιος ομως τι μπορει να φταει και το εκανε αυτό?
thanasis00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε να βγάλεις τη sim ή τη κάρτα μνήμης (ή και τα 2 τελικά) για να δεις αν σταματάει τις επανακκινήσεις. Ίσως να παίζει κάποια ασυμβατότητα με κάρτα μνήμης ή sim.
dimopou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πρώτη φορά το ακούω ότι το xperia t κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις . Μήπως σου έπεσε πουθενά?
kataramenos32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πρώτη φορά το ακούω ότι το xperia t κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις . Μήπως σου έπεσε πουθενά? Οποιαδηποτε συσκευη μπορει να ξεκινησει τις επανεκκινησεις χωρις να το περιμενεις.Το θεμα ειναι να βρουμε αν ειναι software η hardware το θεμα.Δοκιμασε αυτο που ειπε ο θανασης και μετα καλο θα ηταν να κανεις και ενα hard reset για να αποκλεισουμε το θεμα software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα