Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω w8.1 και χθες μου βγήκε Update για την μητρικη... Από τότε που το έκανα όλα πάνε στραβά...κολλάει το pc δεν αναγνωρίζει την μπαταρία του laptop γενικά του αλλαξε τα φώτα.. Πως μπορώ να διαγράψω αυτό το update;

Δημοσ.

Πάς Control Panel\Programs\Programs and Features\Installed Updates  και κάνεις Uninstall an update

Πάω στα χθεσινά update δηλαδη 8/12/13 και δεν μου τα εμφανιζει....Ενω αν παω στο View Update History μου τα εμφανιζει κανονικα

Δημοσ.

Η πήγαινε στο device manager και κάνε roll back ή ξαναπέρασε τον ντράιβερ που είχες πριν εκείνον που τον είχες βρεί;

Δημοσ.

Η πήγαινε στο device manager και κάνε roll back ή ξαναπέρασε τον ντράιβερ που είχες πριν εκείνον που τον είχες βρεί;

Είχα περάσει τον driver που μου ειχε βγαλει πριν απο αυτο το update το windows update

Δημοσ.

Στο search γράψε system restore και θα βγάλει 4 αποτελέσματα πάτα εκεί που λέει create a restore point μετά στην καρτέλα που θα ανοίξει πατάς system restore και εκεί που λέει recommended restore πατάς next και μπορεί και τίποτα άλλο αλλά φοβούμαι να το συνεχίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...