Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμως μετά από 1 - 2 χρόνια θα υπάρχουν 5 άτομα που θα προσπαθούν να πείσουν άλλα 100 ότι τα Win 7 είναι καλά . Δεν νομίζεις ;

Απο την μέχρι τώρα πορεία τους, όχι.

Δημοσ.

Αναγκάζει έμμεσα καθώς αν περάσουν τα χρόνια θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση.

Σωστό.

Μεχρι να ερθει ομως η ώρα της αναβάθμισης θα έχουν αλλάξει πολλά.

Προσωπικά δεν πέρασα ποτέ από τα Vista. Δεν νομίζω πως έχασα κάτι.. Μια χαρα εκανα τη δουλεια μου με τα Xp. 

Ta XP "αντεξαν" εν ολίγοις τουλαχιστον 8 χρόνια.

Τώρα αν αλλάξουν τακτικη και αρχίσουν προβλήματα με compatibility ειναι αλλο θεμα.. Η ιστορία ομως εως τωρα δεν δειχνει κατι τετοιο.

Η MS ηθελε να βγαλει ενα νεο διαφορετικο λογισμικο. Για να πας μπροστα, πρέπει να δοκιμασεις νεα πραγματα, να πειραματιστεις.

Λαθη και αμφιλεγομενες αποφασεις θα υπαρξουν. Αν δεν τολμησεις να πειραματιστεις , θα μένεις στάσιμος μια ζωη.

Δεν υποστηριζω τα 8. Μεχρι στιγμης απο οτι εχω δει δεν εχω λογο να αφησω πισω μου τα 7.

Δεν καταλαβαινω ομως ολες αυτες τις δηλωσεις τυπου: "Μας αναγκάζουν", "μας εκβιαζουν" "μας επιβάλλουν"..

Αλήθεια σε τι ακριβως διαφερει η MS σε αυτον τον τομεα από την Intel πχ;;

Φανταζομαι οι Ivy ειναι πολυ καλυτεροι απο τους Sandy και δικαιολογουν την αναβαθμιση ε; 

Καποιος που ειχε τον 2500κ "επρεπε" να τον αλλάξει σε 3570κ διοτι του το "επεβαλλε" με το ετσι θελω η Intel..;

Εκει γιατι δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος απεναντι στον τυραννο..;

• Like 1
Δημοσ.

Απο την μέχρι τώρα πορεία τους, όχι.

Ξεκινα εσυ να ψάχνεσαι από τωρα για το επομενο σου λογισμικο(Linux,osx) και τα "αποτυχημένα" windows δε προκειται να ξαναγινου όπως παλια!

Ή ακολουθεις ή τη κανεις για αλλου!!!

Το να βγαινεις στα φορουμ και να τσακωνεσαι μαζι μου ή να τα κραζεις,τα windows δε θα γινουν όπως τα θες και το metro ui,δε το βλεπω να φευγει,ιδιως λογο του MARKET(aka $$$$$$$$$$$$$)!

Καλο ψαξιμο από μενα,για το επομενο non windows λογισμικο!

Δημοσ.

Ξεκινα εσυ να ψάχνεσαι από τωρα για το επομενο σου λογισμικο(Linux,osx) και τα "αποτυχημένα" windows δε προκειται να ξαναγινου όπως παλια!

Ή ακολουθεις ή τη κανεις για αλλου!!!

Το να βγαινεις στα φορουμ και να τσακωνεσαι μαζι μου ή να τα κραζεις,τα windows δε θα γινουν όπως τα θες και το metro ui,δε το βλεπω να φευγει,ιδιως λογο του MARKET(aka $$$$$$$$$$$$$)!

Καλο ψαξιμο από μενα,για το επομενο non windows λογισμικο!

Το marketplace είναι μια αποτυχία.Δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσουν να χάσουν το χοντρό χρήμα απο τα windows για να κερδίσουν πενταροδεκάρες.

"Πονάει" επειδή τα επιχειρήματα αυτών που λένε οτι τα windows 8 είναι μάπα είναι τελικά σωστά ε;

Δημοσ.

Το marketplace είναι μια αποτυχία.Δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσουν να χάσουν το χοντρό χρήμα απο τα windows για να κερδίσουν πενταροδεκάρες.

"Πονάει" επειδή τα επιχειρήματα αυτών που λένε οτι τα windows 8 είναι μάπα είναι τελικά σωστά ε;

attachicon.gifapplycoldwater.jpg

Αφου στο τελος θα το φας στη μαπα και το metro ui και το market,γιατι το συζητουμε?

Τα windows για σενα και πολλους απο αυτους που κραζουν,ειναι μονοδρομος,οποταν τι εχει να φοβηθεί η ms?

Σε 1-2 χρονακια,εσεις που το κραζετε,θα βρείτε μια ψεφτο-δικαιολογια και θα το βαλετε και μαλιστα θα λετε και τι μαματο λογισμικο που ειναι ή που "έγινε"(για να μη πληγωσετε το ΕΓΩ σας)!:lol:

Δημοσ.

Μην γίνει το ανάποδο να δω τί θα λέτε μετά.Ως δια μαγείας θα εξαφανιστείτε απ'ολα τα threads που έχουν σχέση με windows.

Ηδη γίνετε, πριν κάποια χρονιά κανένας home χρήστης δεν είχε linux σήμερα είναι πολλοί αυτοί που το χρησιμοποιούν μόνιμα εγκαταλείποντας τα windows

Δημοσ.

Μην γίνει το ανάποδο να δω τί θα λέτε μετά.Ως δια μαγείας θα εξαφανιστείτε απ'ολα τα threads που έχουν σχέση με windows.

Οταν εξαφανιστει η tablet αγορά,τοτε θα γινει το ανάποδο!

Γιατι να μεινει μονο η RT για τα tablets,το βλεπω πολυ χλωμό! Εκτος απο τις σφαλιαρες που εχουν να τρωνε απο την intel δε νομιζω οτι καποιος απο τους κατασκευαστες να ξαναδοκιμασει να προοθησει αυτο το λειψο χωρις ουσια και προοπτικη προιον!

Ηδη γίνετε, πριν κάποια χρονιά κανένας home χρήστης δεν είχε linux σήμερα είναι πολλοί αυτοί που το χρησιμοποιούν μόνιμα εγκαταλείποντας τα windows

Αυτο ισχυει και ας φαίνονται οτι τα ποσοστα ειναι αμετακινητα,στην ουσια οι χρηστες του linux εχουν αυξηθεί αρκετά!
  • Like 1
Δημοσ.

Η παντοκρατορία της ms τα επόμενα χρόνια θα υποστεί σοβαρά πλήγματα απο τον ανταγωνισμό που ετοιμάζουν διάφορες εταιρείες λανσάροντας νεα os (εκτός του linux)

Κάτι παρόμοιο έπαθε και η Nokia που νόμιζε οτι είχε πιάσει τον παπά από τα α...... με το symbian.

Δημοσ.

Πήρα λάπτοπ, με windows 8, το αναβάθμισα σε 8.1. Και το άφησα στην κοπέλα μου γιατί αλήθεια δεν καταλαβαίνω με πια λογική βάζεις τον χρήστη να κάνει με 4 κλικ αυτό που έκανε πριν με 2. Γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί αγνοεί η MS ότι τα desctop και τα laptop δεν είναι τάμπλετ και κινητά (όχι ότι εκεί τα πάει καλύτερα αλλά λέμε τώρα...) Τα windows 7 για συστήματα που δεν έχουν οθόνη αφής είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή.

Πήρα λάπτοπ, με windows 8, το αναβάθμισα σε 8.1. Και το άφησα στην κοπέλα μου γιατί αλήθεια δεν καταλαβαίνω με πια λογική βάζεις τον χρήστη να κάνει με 4 κλικ αυτό που έκανε πριν με 2. Γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί αγνοεί η MS ότι τα desctop και τα laptop δεν είναι τάμπλετ και κινητά (όχι ότι εκεί τα πάει καλύτερα αλλά λέμε τώρα...) Τα windows 7 για συστήματα που δεν έχουν οθόνη αφής είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή.

Φίλε μου υπάρχουν και τα shortcuts που τα κανείς όλα με μια κίνηση.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω παίρνετε ποσοστά από τις πωλήσεις των λειτουργικών; Κουβέντα κάνουμε και λέει ο καθένας την άποψη του, τα ξεζούμισα δεν μου αρέσαν, τέλος. Τι να κάνουμε τώρα; Μ αρέσει το σταρτ μενού των 7 και δεν μου αρέσει των 8.1 είναι κακό; Δεν λέω ότι είναι χάλια, δεν λέω ότι είναι κακό λειτουργικό τα 8 αυτό που λέω είναι ότι εμένα δεν με βολεύουν. Θέλω το Pc μου να είναι Pc Και το κινητό μου κινητό, είναι κακό; Και δεν είμαι εχθρός της MS υποστήριζα τα windows, όταν όλη η παρέα μου δούλευε Linux και εξακολουθώ να προτιμώ τα λειτουργικά της MS. Απλά το interface των 8 δεν μου αρέσει τι να κάνω τώρα. Από ανάγκη θα το δουλέψω όποτε έχω το λάπτοπ αλλά δεν θα το περάσω στο pc προς το παρών. 

Δημοσ.

Στον αγώνα για διεκδίκηση μια θέση ανάμεσα στης άλλες tablet/fablet/smartphone πλατφόρμες η MS έπρεπε να κινηθεί γρήγορα.

Ναι μεν σχεδίασε ένα περιβάλλον από το μηδέν με τα Live tiles αλλά για να το τελειοποιήσει χρειαζόταν μαζικό feedback και γρήγορα μάλιστα.

Η λύση βρέθηκε με την ενσωμάτωση του Metro UI στην PC πλατφόρμα.

Τώρα που έχουν πουλήσει πολλά tablet με το καινούριο τους interface και σε MS αλλά και σε Nokia hardware, feedback έρχεται από παντού άρα αρχίζουν να λασκάρουν τα πράγματα στην PC πλατφόρμα.

Το μέλλον πάντως είναι στο Metro σε συνδυασμό με ένα παραμετροποιημένο PC desktop Kinect κάτι....

Και γι' αυτούς που μιλάνε για Linux και τα Ubuntu εγκατέλειψαν το Gnome 2 και πέρασαν σε αυτήν την αηδία που δεν θυμάμαι ούτε το όνομά της.

Ναι ξέρω Linux έχουν και άλλες διανομές.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια! Έχω win 8.1 και το metro το σιχαίνομαι. Δεν με βολεύει καθόλου και θέλω το start menu όπως το ήξερα και το είχα συνηθίσει. Γι αυτο λοιπόν έκανα δυο ρυθμίσεις και το metro έχω να το δώ απο την πρώτη εγκατάσταση τους!

Τα win8.x ειναι πιο γρήγορα, πιο σταθερά και πολύ πιο ελαφριά απο τα win7.

Ο μόνος λόγος για να μείνει κάποιος με τα 7 ειναι είτε να μην θέλει να πληρώσει για τα 8.x, η γιατί μπορεί να έχει καποια (απο τις ελάχιστες ειναι αλήθεια) ασυμβατότητα με κάποιο παλιό hardware ή software που έχει οπωσδήποτε ανάγκη κ δεν μπορεί να το αναβαθμίσει.

Αν σε ένα τεχνολογικό forum βάζουμε θέμα αναβάθμισης ενός λειτουργικού το αν έχει start menu η όχι τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο απλό όπως το να βλέπουμε τηλεόραση (όχι smart tv όμως γιατί το τηλεκτοντρολ έχει πολλά κουμπακια). Τι να πουν και αυτοί που πέρασαν απο το dos στα windows! Έλεος δηλαδή!

• Like 1
Δημοσ.

Ο χρόνος θα δείξει. Με τα μέχρι στιγμής γεγονότα η MS θα κάνει την όποια αλχημεία μπορεί προκειμένου να προσελκύσει επιπλέον χρήστες. Το μεγάλο στόιχημα για τα 8 ξεκινά τώρα που τα XP εγκαταλείπονται. Εδώ θα φανεί "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος". Γιατί αν έχουμε το φαινόμενο οι χρήστες των XP να πηγαίνουν στα 7 φασκελοκουκούλωστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...