Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενα "λαθος" για να διορθωθει

ειτε ετσι ειτε αλλιως  θελει να παρει τους εναπομειναντες χρηστες των 7, ειναι θεμα χρονου να γινει αυτο ειτε με τον ευκολο ειτε με το δυσκολο τροπο

Αν αυτά που λές τα έγραφες σε εξετάσεις Διοίκησης Επιχειρήσεων/ Μάρκετινγκ/ Προώθησης Προϊόντων/you -name -it θα έπαιρνες ένα ολοστρόγγυλο 0.

Δεν έχω το χρόνο να σου εξηγήσω πόσο λάθος είναι αυτό που λές.

Ο πελάτης ορίζει το προϊόν σου, όχι εσύ τις ανάγκες του πελάτη.

Σου προτείνω αν έχεις το χρόνο να ρίξεις μιά ματιά σε θέματα όπως

- Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

- Τα πέντε Ps του Μάρκετινγκ

Με ιδιαίτερη έμφαση στο πρώτο, διότι το πρόβλημα των Windows 8 είναι καθαρά θέμα Ποιότητας.

Σίγουρα θα βγείς κερδισμένος.

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντι να θωρητικολογεις γενικολογοντας ριξε μια ματια στα facts:

http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-8/%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B7-microsoft-windows-82-update-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-r5624?st=150#commentsStart

στο κατω μερος της σελιδας προτελευταιο ποστ εκει στο

Post-PC: When Will Then Be Now?

ριξε μια ματια στα νουμερα και μετα ελα να μιλησουμε για μαρκετινγκ

(προς το παρον εχεις το ακαταλογιστο)

Δημοσ.

εχει ξεκινησει πολεμος παλι με αυτο το κουμπι το start  , ηρεμιστε ειναι οπως βολευει τον καθεναν πιστευω , προσωπικα εχω μαθει να τα χρησιμοποιω απο την αρχη χωρις το start και αυτο που εβαλαν στα 8.1 το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το μετρο start  απλα αυξησαν τις επιλογες εαν κανεις δεξι κλικ στο start κουμπι , το μονο που με χαλασε ειναι γιατι δεν εβαλαν την επιλογη να βγαινει απο την μπαρα

Δημοσ.

Διαβασε καλυτερα τι γραφω. Λεω οτι υπαρχει, οχι οτι δεν υπαρχει. Πολλοι υποδεικνυουν το classic shell λεγοντας πως κανεις δεν πρεπει να παραπονιεται για την ελλειψη start menu στα 8 αφου μπορει να το κατεβασει. Ε να λοιπον που και αυτοι που δεν θελουν το start ξυνιζουν οταν αυτοι πρεπει να κατεβαζουν το 3rd party app.

μη νομιζεις οτι υπηρξε ανθρωπος που δεχθηκε μονομιας, αναντιρρητα και ευχαριστα το metro

απλα ισχυει το  εκει που εισαι ημουνα κι  εκει που ειμαι θαρθεις... ;)

Εγω μιλαω γι αυτους που επιμενουν οτι επιλογη δεν πρεπει να υπαρχει. Και στο κατω κατω κανεις δεν οφειλει να το δεχτει ευχαριστα και αβιαστα. Η εταιρια οφειλει να προσφερει επιλογες και διευκολυνσεις παραλληλα με τις καινοτομιες αν δεν θελει να αποξενωσει μεριδιο της αγορας.

Ελπιζω ο αντιλογος να μην ειναι επιχειρηματα του στυλ "αφου ολοι εχουν πειρατικα windows καλα κανει η MS και κανει του κεφαλιου της"

Δημοσ.

αντι να θωρητικολογεις γενικολογοντας ριξε μια ματια στα facts:

http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-8/%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B7-microsoft-windows-82-update-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-r5624?st=150#commentsStart

στο κατω μερος της σελιδας προτελευταιο ποστ εκει στο

Post-PC: When Will Then Be Now?

ριξε μια ματια στα νουμερα και μετα ελα να μιλησουμε για μαρκετινγκ

(προς το παρον εχεις το ακαταλογιστο)

Οπότε για να διευρύνεις την αγορά σου, αποξενώνεις το υφιστάμενο πελατολόγιό σου?

Something is wrong here.....

Κοίταξε, προφανώς δεν θέλεις να αναθεωρήσεις. Πιστεύεις ότι το λάθος είναι στον πελάτη που δεν θέλει να εκσυχρονιστεί και όχι στο προϊόν. Όσο και να σου εξηγώ ότι έχεις σοβαρό λάθος, αν δεν έχεις την διάθεση να το αναγνωρίσεις, δεν έχει νόημα.

Οπότε, αναγνωρίζοντας το αδιέξοδο της συζήτησής μας, νομίζω θα το τερματίσω εδώ.

Απλά για την ιστορία, τα Windows 8 αποτελούν πλέον κλασσικό παράδειγμα προβλήματος Ολικής Ποιότητας και το έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος ο κατασκευαστής του προϊόντος.

Το κατα πόσο τα Windows 8 θα διεισδύσουν στην αγορά των Windows 7, θα κριθεί ακριβώς από τα διορθωτικά μέτρα που θα παρθούν.

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι όχι μόνο να ικανοποιείς πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να ξεπερνάς τις προσδοκίες του.

Δημοσ.

Εγω μιλαω γι αυτους που επιμενουν οτι επιλογη δεν πρεπει να υπαρχει. Και στο κατω κατω κανεις δεν οφειλει να το δεχτει ευχαριστα και αβιαστα. Η εταιρια οφειλει να προσφερει επιλογες και διευκολυνσεις παραλληλα με τις καινοτομιες αν δεν θελει να αποξενωσει μεριδιο της αγορας.

Ελπιζω ο αντιλογος να μην ειναι επιχειρηματα του στυλ "αφου ολοι εχουν πειρατικα windows καλα κανει η MS και κανει του κεφαλιου της"

δε μπορεις να κρινεις αμα δε ξερεις τι σου γινεται και που παν τα τεσσερα,

δε μπορεις να κρινεις το ιδιο ενα υβριδικο περιβαλλον με ενα αμιγως desktop  περιβαλλον

δε μπορεις να κρινεις αν πρωτα δε καταλαβαινεις για ποιο σκοπο γινεται κατι, και ειδικα αν δε καταλαβαινεις τοσο τους εσωτερικους μηχανισμους του (το πως και γιατι λειτουργει ετσι) οπως και τους εξωτερικους (της αγορας), λες και εκει στην Ms ξαφνικα τρελαθηκαν

υγ. τo παρηγορο ειναι οτι σε αυτο το θρεντ εως τωρα τουλαχιστο, λειπουν οι ΙΤ κομπιουτεραδες απο το 1989 που δυσκολευονται να βρουν το shutdown στα 8

http://lmgtfy.com/?q...shutdown button

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε για να διευρύνεις την αγορά σου, αποξενώνεις το υφιστάμενο πελατολόγιό σου?

Something is wrong here.....

Κοίταξε, προφανώς δεν θέλεις να αναθεωρήσεις. Πιστεύεις ότι το λάθος είναι στον πελάτη που δεν θέλει να εκσυχρονιστεί και όχι στο προϊόν. Όσο και να σου εξηγώ ότι έχεις σοβαρό λάθος, αν δεν έχεις την διάθεση να το αναγνωρίσεις, δεν έχει νόημα.

Οπότε, αναγνωρίζοντας το αδιέξοδο της συζήτησής μας, νομίζω θα το τερματίσω εδώ.

Απλά για την ιστορία, τα Windows 8 αποτελούν πλέον κλασσικό παράδειγμα προβλήματος Ολικής Ποιότητας και το έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος ο κατασκευαστής του προϊόντος.

Το κατα πόσο τα Windows 8 θα διεισδύσουν στην αγορά των Windows 7, θα κριθεί ακριβώς από τα διορθωτικά μέτρα που θα παρθούν.

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι όχι μόνο να ικανοποιείς πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να ξεπερνάς τις προσδοκίες του.

κανεις δεν αγοραζει ενα λειτουργικο αν δε το εχει πραγματικα αναγκη

εσυ προσωπικα θα εδινες 125 ευρω για να αντικαταστησεις τα τοτε διχρονα 7αρια αν τα 8 ειχαν εξαρχης default το classic shell και boot to desktop ωστε να τα αγορασεις;

εισαι σε θεση να διακρινεις  και να εκτιμησεις τις μεταξυ τους διαφορες-βελτιωσεις  ωστε να τα τιμησεις με τον οβολο σου;

περα απο τους ΟΕΜ πιστευεις οτι ο κοσμος δινει  ετσι απλοχερα  τα κατοσταρικα καθε 2 χρονια αν δε δει σημαντικες διαφορες-βελτιωσεις;

μηπως τα 7 ηταν ενα κακο και γηρασμενο λειτουργικο που αρον-αρον εψαχνε για γρηγορο αντικαταστατη;

ειλικρινα ακομα και σημερα υπαρχει η αναγκη για κατι τετοιο; θεωρειτε οτι τα 7 δε σας καλυπτουν ικανοποιητικα για το desktop  σας;

καλο θα ηταν να σκεφτειτε και να απαντηστε πρωτα σε αυτα πριν οτιδηποτε

• Like 2
Δημοσ.

δε μπορεις να κρινεις αμα δε ξερεις τι σου γινεται και που παν τα τεσσερα,

δε μπορεις να κρινεις το ιδιο ενα υβριδικο περιβαλλον με ενα αμιγως desktop  περιβαλλον

δε μπορεις να κρινεις αν πρωτα δε καταλαβαινεις για ποιο σκοπο γινεται κατι, και ειδικα αν δε καταλαβαινεις τοσο τους εσωτερικους μηχανισμους του (το πως και γιατι λειτουργει ετσι) οπως και τους εξωτερικους (της αγορας), λες και εκει στην Ms ξαφνικα τρελαθηκαν

υγ. τo παρηγορο ειναι οτι σε αυτο το θρεντ εως τωρα τουλαχιστο, λειπουν οι ΙΤ κομπιουτεραδες απο το 1989 που δυσκολευονται να βρουν το shutdown στα 8

http://lmgtfy.com/?q...shutdown button

Ευτυχως που εχουμε και σενα να μας ανοιξεις τα ματια γιατι με την ασχετοσυνη μας ειμαστε καμμενα χαρτια.

Ειδικα με την τελευταια φραση δειχνεις οτι εφτασες στη ριζα του προβληματος. Δεν βρισκουμε το shutdown. Τι να κανουμε μεχρι εκει παει το νιονιο μας. Δειξε κατανοηση

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενα "λαθος" για να διορθωθει

ειτε ετσι ειτε αλλιως  θελει να παρει τους εναπομειναντες χρηστες των 7, ειναι θεμα χρονου να γινει αυτο ειτε με τον ευκολο ειτε με το δυσκολο τροπο

απο τη στιγμη που το computing εχει σπασει σε tablet  και desktop ειναι λογικο και επομενο το λειτουργικο να προσπαθει να ισορροπησει αναμεσα σε αυτα τα δυο,

οποιος αδυνατει να  καταλαβει αυτη τη νεα πραγματικοτητα εχει το ακαταλογιστο να  μιλαει για επιβολες με το ζορι, για υποχωρησεις, παγκοσμιες συνωμοσιες κλπ.

είμαι πελάτης και λέω

το tablet μου θελω να είναι touch optimized

και το desktop μου να είναι για ποντίκι και να μου λείπουν όλα αυτά τα πλακάκια κλπ

δεν θέλω ένα υβρίδιο

Δημοσ.

είμαι πελάτης και λέω

το tablet μου θελω να είναι touch optimized

και το desktop μου να είναι για ποντίκι και να μου λείπουν όλα αυτά τα πλακάκια κλπ

δεν θέλω ένα υβρίδιο

τα 7 που εχεις εδω και 4 χρονια για το desktop σου δε σε καλυπτουν?

εισαι διατεθιμενος να ξαναπληρωσεις για να δεις τα 7 με αλλο ονομα;

πως θα σου φαινοταν μια τετοια προοπτικη?

Δημοσ.

Εγω όχι μονο δε θα δακρυσω,αλλα θα απλωσω και θα απολαυσω την κυριαρχεια των touch συσκευών,μεσα από το tablet μου!

Καλη συνεχεια,με τα mac και τα Linux,γιατι τα windows εχουν ξεκινησει για άλλη πορεια απ'αυτή που θελετε να πατε!

Έχεις μηλαράκι για avatar πάντως, πώς και κράζεις την Apple? 

Δεν είναι θέμα ότι δεν μας αρέσει το GUI, δεν μας αρέσει να μας το επιβάλουν γιατί καλώς ή κακώς είναι πιο βολικό το start button ειδικά όταν είσαι σε συνθήκες εργασίας πχ δουλειά γραφείου κλπ. Μια χαρά είναι το περιβάλλον για TABLET όπως λες και για Touch screens γενικότερα. Μέχρι να έρθουν όμως αυτά, ας έχουν και τις 2 επιλογές να τελειώνουμε, ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ζητάμε κάτι παράλογο.

Οτι συνηθίζεται βέβαια ισχύει, αλλά η μετάβαση είναι αρκετά περίπλοκη ειδικά σε ανθρώπους που ΔΕΝ το πολυέχουν το αντικείμενο όπως πχ γραφεία. Δεν είναι όλοι 30 χρονών να καταλαβαίνουν αμέσως να το χειρίζονται, ένας 50άρης πχ δυσκολεύεται πολύ περισσότερο στη μετάβαση, από ότι εσύ ή εγώ. Μια μεταβατική περίοδος λοιπόν μια χαρά θα βόλευε όλους, και στα tablet ας ήταν το μοναδικό interface αυτό, έτσι κ αλλιώς τί να το κάνεις το Start όταν παίζεις με τα χέρια στην οθόνη...

Δημοσ.

τα 7 που εχεις εδω και 4 χρονια για το desktop σου δε σε καλυπτουν?

εισαι διατεθιμενος να ξαναπληρωσεις για να δεις τα 7 με αλλο ονομα;

πως θα σου φαινοταν μια τετοια προοπτικη?

βεβεα με καλυπτουν ειχα βαλει δωκιμαστικα τα 8 για κανα μηνα τα εβγαλα μετα δεν τα ειχα αγωρασει βεβεα :P (οταν δεν ξερεις αν θα κρατισεις κατι ι οχι δεν λει να σκας λεφτα

οσο για το tablet (acer iconia 511) εκει εχω win 8.1 με το start is back (γιατί θέλω και metro όσο το εχω san tablet και κλασσικά win όσο το εχω στο dock και καμία φορά με hdmi

κοινός εχω επιλογή

Δημοσ.

Αντε επιτέλους ο χρήστης να εχει την επιλογή για κλασσικό start menu ωστε να δουλεύει το σύστημα του οπως αυτος επιθυμεί με η χωρίς το κλασσικό start

αυτό ακριβώς...δεν είναι ή όλα ή τίποτα όπως το παρουσιάζουν μερικοί...

- αν δεν άλλαζε το UI θα είχαμε μείνει ακόμα στα win95... αουγκ

cf84ceb9cf82-cf80cf84ceb1ceafceb5ceb9.jp

απλά ρε φίλε δεν με βολέυει πως το λένε είναι δύσχρηστο για μένα....δεν έχει να κάνει με το οτι είμαι οπισθοδρομικός παλιομοδίτης etc.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ...

δώσε επιλογές στο χρήστη για πλήρη παραμετροποίηση του UI και άστο να κυλίσει κυρία MS...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...