raynor748 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Με 16gb non expandable memory και 599€ τι περίμεναν? πρέπει να μάθουν οι κατασκευαστές ότι η SD είναι απαραίτητη και το "ταβάνι" τα 499€. Και να προσθέσω την μη αφαιρούμενη μπαταρία που όσο καλή και να είναι, σε 6-8 μήνες είναι άχρηστη. οπότε και η συσκευή? Γιατί τέτοια καταδίκη σε ναυαρχίδα?? Στο skroutz.gr πάντως ξεκινά από τα 400€ πλέον. Αν περιμένεις λίγο....
raynor748 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όντως! Παιδιά Samsung έχω με Super Amoled και τις προάλλες πήγα να δω από κοντά όλα τα τηλέφωνα σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών... Η οθόνη του galaxy s4 ήταν εξαιρετικά κουραστική για τα μάτια μου σε αντίθεση με του G2. Πολύ πιο ξεκούραστη ειδικά όταν τα μάτια μου είναι κουρασμένα. Και όσο για τα χρώματα, ρε παιδιά δεν το πίστευα μέχρι να το δω αλλά όντως το έχει παρακάνει με τον κορεσμό η samsung και ισχύει κατά τη γνώμη μου που το λένε πολλοί αυτό το πράγμα εδώ και καιρό... Για εμένα πολύ καλύτερη η οθόνη του g2 πολύ πιο άνετη στην ανάγνωση και τα χρώματα όπως πρέπει... Κρίμα που δεν φέρνουν την 32gb έκδοση... Η 32αρα Υπάρχει εδώ: http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html
povaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γίνεται να το βγάζει την ίδια περίοδο με το nexus και να εχει διαφορα γυρο στα 150 ευρο.Εγω που πήρα το nexus ουτε που μου περασε απο το μυαλο να παω για το G2,οπως πιστευω και πολλοι αλλοι το ιδιο θα κανουν.
ca6mio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να το βγάλει η Βοντα στα 129 ευρω τωρα να σκίσει στις πωλησεις! 3
Black Demis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βρε παιδιά, βγαίνει και σε 32GB!..Τα 16 όντως είναι οριακά, αλλά τα 32 είναι ικανοποιητικά. Και το double tap to unlock θα το καθιερώσουν όλοι. ναι δεν διαφωνώ 32 gb είναι οκ.. αλλά σε αρκετές χώρες όπως και στην Ελλάδα δεν το φέρνουν και αν το πάρεις από κάπου δεν εχεις εγγύηση .......... το κινιτο πάντως κάνει μπαμ ότι είναι για multimedia κλπ και τα 10 gb ουσιαστικά αχρηστεύουν σε ενα μεγαλο βαθμό την συσκευή αυτή Δεν γίνεται να το βγάζει την ίδια περίοδο με το nexus και να εχει διαφορα γυρο στα 150 ευρο.Εγω που πήρα το nexus ουτε που μου περασε απο το μυαλο να παω για το G2,οπως πιστευω και πολλοι αλλοι το ιδιο θα κανουν. μια χαρά γίνετε σε άρκτους μια καλή camera και μεγαλη μπαταρία είναι αρκετά σημαντικά + οθονη του g2 εχει καλύτερο contrast και brightness + το G2 έχει fm τώρα ας μιλήσουμε για τιμές (Ελλάδα αφού εδω μένουμε)g2 16 gb 400 ευρώ nexus 5 16 gb 450 euro so?
povaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα νομιζα οτι εχει 600Ε οποτε παω πασο.
niokla Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μη ξεχνάμε πως η εταιρεία ήταν αποφασισμένη να φτάσει το στόχο της, ξοδεύοντας αρκετά μεγάλα ποσά στη προώθηση και τη διαφήμιση της συσκευής κάτι που πιθανόν να βοηθήσει τις πωλήσεις του μοντέλου τους επόμενους μήνες. Καλυτερα να ξοδεψει λεφτα αλλου γιατι μετα το 2x που ειχα και............. δεν δουλευε σχεδον, δυσκολα θα παω σε lg ξανα. Και νομιζω οτι ακουσα τα ιδια λογια και για την μετεπειτα ναυαρχιδα της το 4x.... Οποτε.... ας αφησουν τις διαφημισεις και ας φτιαξουν πρωτα τα κινητα τους να δουλευουν.
Black Demis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα νομιζα οτι εχει 600Ε οποτε παω πασο. δεν είχες και άδικο..... της πρώτες μέρες τόσο κόστιζε μετά μέσα σε διο βδομάδες το έφερε κάθε μαγαζί και μαγαζάκι και το βρίσκεις τώρα από 400 ευρώ και πάνω
Pa0ki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 οταν λες καλητερο? sapphire glass που γρατζουνιζετε αμεσως? microlag το οποιο οφειλετε στην διαχειριση ενεργειας του kernel,οθονη που απο δεξια φενετε μπλε και απο αριστερα κιτρινη.ηχειο που δεν ειναι και το δυνατοτερο. αυτα μου αρκουν γιατι το ειχα δυο φορες και μια απο τα ιδια και στα δυο Φοβερή οθόνη και μεγάλη σε μικρό σασί, απίστευτη μπαταρία, πολύ καλή κάμερα, γρήγορο απροβλημάτιστο και lag free out of the box, χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες(και θα πέσει ακόμη πιο πολύ) Το μόνο που του λείπει είναι η επεκτάσιμη μνήμη(μεγάλο φάουλ) Όλα αυτά βέβαια από δεκάδες review που έχω διαβάσει και λίγες φορές που έπαιξα μαζί του Σίγουρα εσύ ως κάτοχος εντόπισες διάφορα μικροπροβλήματα, αλλά δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το μονο προβλημα του G2 ειναι οντως η ελλειψη sd. Η μπαταρια του ειναι τοσο μεγάλη που δεν αποτελει ελλειψη οτι δεν βγαινει ευκολα. Ετσι και αλλιως δε χρειάζεται το βαλε βγαλε μπαταρια αλλων κινητων, γιατι απλουστατα εχει πολυ μεγαλη διάρκεια. Μεγαλυτερη ολων.. Και δεν καταστρεφεται η μπαταρια σε 6 μηνες οπως καποιος γραφει πριν. Ολοι εχουν smartphone και ολοι ξερουν οτι κανεις δεν αλλαξε μπαταρια σε 6 μηνες. Σε 24 μηνες οι μπαταρίες χανουν 10-20%. Αν τοτε θες να αλλαξεις την μπαταρια, ειναι υποθεση 10 λεπτων, αντε να δεις και ενα βιντεο στο utube. Ουτε βιδα δε βγάζεις. Στην Ελλαδα τη συσκευη την εθαψε η απαραδεκτη αντιπροσωπεία. Οντως συσκευη multimedia χωρις sd μονο με 16 γιγα απο τα οποια τα 10 είναι ελεύθερα, ειναι απλα ανεκδοτο. Με 32 γιγα ομως κατι γίνεται. Προσωπικα εχω παρει την 32αρα εκδοση. Η οθονη ειναι οτι καλύτερο εχει βγει. Σαφως καλυτερη απο galaxy s4. Δε τη λες απλη lcd αυτη την οθονη. Ειδικά για οποιον πειραζει τα κινητα, root κλπ τοτε αυτη η συσκευή δεν εχει αντιπαλο. Με το xposed g2 plugin κλπ ουτε ορεξη να αλλαζεις custom rom δεν εχεις, γιατι απλα εχεις τα παντα οπως τα θες. Επισης μη κοιτατε την 1η ματια. Ειναι πολυ καλύτερη συσκευή απο s4 οταν βαρυνουν και οι 2 συσκευες. Πρακτικα αλαγκαριστο. Δε θα έλεγα το ιδιο για s4. 1
Fronimitis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Oldnew κι οπως εχω δει μιας και πριν απο το g2 μονο Samsung αγοραζα(και S4 και Note 2 ειχα) εχει και καλυτερη διαχειριση ενεργειας σε σχεση με τις amoled η συγκεκριμενη LCD.Δεν ειναι μονο η μεγαλη μπαταρια. Και ναι οπως ειπατε και μερικοι μοιαζει με το νεξους 5(αλλωστε η LG τα φτιαχνει και τα 2) αλλα διαφορες εχουν και τρανταχτες. Δεν φορανε ιδια οθονη,ουτε ιδια καμερα κι η μπαταρια παλι δεν εχει σχεση.
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Oldnew κι οπως εχω δει μιας και πριν απο το g2 μονο Samsung αγοραζα( και S4. και Note 2 ειχα) εχει και καλυτερκαταλιση ενεργειαεσχεση με τις amoled η συγκεκριμενη LCD.Δεν ειναι μονο η μεγαλη μπαταρια. Και ναι οπως ειπατε και μερικοι μοιαζει με το νεξους 5(αλλωστε η LG τα φτιαχνει και τα 2) αλλα διαφορες εχουν και τρανταχτες. Δεν φορανε ιδια οθονη,ουτε ιδια καμερα κι η μπαταρια παλι δεν εχει σχεση. Αμα κοιταξειε προηγουμενα post μου, θα δεις οτι ειχα το galaxy s2 και ειμαι και λατρης των amoled γενικα. Ομως μετα απο 2 χρονια με το s2 διαπιστωσα και εγω ενα μεγαλο προβλημα των amoled για το οποιο διαβαζα. Οξειδονονται / καιγονται ευκολα σε καποια σημεια, ακριβως επειδη φτιάχνονται απο οργανικη ουσια. Επισης μετα το s2 οι υπόλοιπες amoled βγηκαν pentile. Η διακριτικη τους ικανοτητα ηταν σαφως χειροτερη της ονομαστικης αναλυσης. Η πολυ υψηλή αναλυση μειωνει το προβλημα αλλα δεν το λυνει. Οποιοδηποτε συγκριτικο και να δεις οπου ο φακος παίρνει μια αμολεντ οθονη και μια lcd σε μεγενθυση βλεπεις χωρις εμπειρια ποσο χειροτερη αναλυση εχει η amoled. Ειχε ομως η amoled παντα, το πλεονέκτημα της χαμηλοτερης καταναλωσης. Ειδικα στο μαυρο. Η lcd της lg, δεν ειναι μια νορμαλ lcd. Εχει μια τεχνολογία για να καταναλωβει 30% λιγοτερο απο την τυπικη lcd. Η αυτονομια του g2 επιβεβαιώνει στην πραξη αυτα τα νουμερα. Γιατι 5.2 ιντσες 800αρης επεξ στα 2250 και βιντεο 6 ωρες απλα δε γινεται ουτε με 3000 μπαταρια αν η οθονη δεν καταναλώνει οντως λιγοτερο. Υπόψιν, εχω πετυχει οντως 6 ωρες αναμενη οθονη. Σε s4 δυσκολα πανω απο 4-4.5 Επισης το μαυρο ειναι σε εξαιρετικά επίπεδα, χωρις φυσικα να φτανει ποτε την amoled που απλα σβηνει όπου δειχνει μαυρο. Ενω το λευκο ειναι πολυ καλυτερο απο amoled. Αμα τα συνυπολογισεις ολα ,καληγεις οτι ειναι καλύτερη απο amoled.
haHa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αμα κοιταξειε προηγουμενα post μου, θα δεις οτι ειχα το galaxy s2 και ειμαι και λατρης των amoled γενικα. Ομως μετα απο 2 χρονια με το s2 διαπιστωσα και εγω ενα μεγαλο προβλημα των amoled για το οποιο διαβαζα. Οξυδονονται / καιγονται ευκολα σε καποια σημεια, ακριβως επειδη φτιάχνονται απο οργανικη ουσια. Επισης μετα το s2 οι υπόλοιπες amoled βγηκαν pentile. Η διακριτικη τους ικανοτητα ηταν σαφως χειροτερη της ονοκαστικης αναλυσης. Η πολυ υψηλή αναλυση μειωνει το προβλημα αλλα δεν το λυνει. Οποιοδηποτε συγκριτικο και να δειτε οπου ο φακος παίρνει μια αμολεντ οθονη και μια lcd σε μεγενθυση βλεπεις χωρις εμπειρια ποσο χειροτερη αναλυση εχει η amoled. Ειχε ομως η amoled παντα, το πλεονέκτημα της χαμηλοτερης καταναλωσης. Ειδικα στο μαυρο. Η lcd της lg, δεν ειναι μια νορμαλ lcd. Εχει μια τεχνολογία για να καταναλωβει 30% λιγοτερο απο την τυπικη lcd. Η αυτονομια του g2 επιβεβαιώνει στην πραξη αυτα τα νουμερα. Γιατι 5.2 ιντσες 800αρης επεξ στα 2250 και βιντεο 6 ωρες απλα δε γινεται ουτε με 3000 μπαταρια αν η οθονη δεν καταναλώνει οντως λιγοτερο. Υπόψιν, εχω πετυχει οντως 6 ωρες αναμενη οθονη. Σε s4 δυσκολα πανω απο?4-4.5 Ενημερωτικα, η τεχνολογία που εχει η οθονη για μικροτερη καταναλωση δεν μπορει να εχει εφαρμογή κατα την θεαση video. Ειναι για να ριχνει την κατανάλωση κυριως σε στατικες εικονες κλπ. Τελος, ο επεξεργαστής snap800 ειναι λιγότερο ενεργοβορος απο τους προηγουμενους snap600, krait s4 κλπ για 2-3 λογους: Α) γιατι ειναι πιο γρηγορος κ αρα τρεχει σε χαμηλοτερες συχνοτητες για απλες εργασιες ή τις τελειωνει πιο γρηγορα κ παει σε sleep/idle Β) γιατι εχει χαμηλοτερο voltage σε σχεση πχ με krait s4 του nexus 4/lg g κ πιθανως χαμηλοτερο κ απο snap 600 του galaxy s4 Γ) γιατι εχει καλυτερη αρχιτεκτονικη ειδικα σχεδιασμενη για χαμηλοτερη καταναλωση. Οποτε το οτι εχει επεξεργαστή στα 2250 snap800 δεν ειναι επιβαρυντικο για την μπαταρία, αλλα το αντιθετο. Επιβαρυντικο για την μπαταρία θα ηταν αν ειχε snap600 ή krait s4.
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ενημερωτικα, η τεχνολογία που εχει η οθονη για μικροτερη καταναλωση δεν μπορει να εχει εφαρμογή κατα την θεαση video. Ειναι για να ριχνει την κατανάλωση κυριως σε στατικες εικονες κλπ. Εχεις δικιο. G ram ή κατι τετοιο αν θυμαμαι? Δεν το εγραψα σωστα πριν. Στις 6 ωρες που αναφερω περιλαμβανεται βιντεο 2ωρο που ειδα, αλλα η υπόλοιπη χρηση ειναι απλη. Για λογους ευκολιας δεν το ανεφερα αναλυτικα. Αυτο που γραφεις ισχυει οντως ομως. Κακω ς δεν το ανεφερα σωστα. Το συμπέρασμα που καταληγω ομως, οτι οντως δουλευει η τεχνολογία και δεν ειναι μαρκετινιστικο κολπο, για εμενα ισχυει.
haHa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις δικιο. G ram ή κατι τετοιο αν θυμαμαι? Δεν το εγραψα σωστα πριν. Στις 6 ωρες που αναφερω περιλαμβανεται βιντεο 2ωρο που ειδα, αλλα η υπόλοιπη χρηση ειναι απλη. Για λογους ευκολιας δεν το ανεφερα αναλυτικα. Αυτο που γραφεις ισχυει οντως ομως. Κακω ς δεν το ανεφερα σωστα. Το συμπέρασμα που καταληγω ομως, οτι οντως δουλευει η τεχνολογία και δεν ειναι μαρκετινιστικο κολπο, για εμενα ισχυει.Ναι αυτο ακριβως. http://www.anandtech.com/show/7205/hands-on-with-the-lg-g2-lgs-latest-flagship The G2 display also includes built-in memory to enable panel self refresh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα