neof1z Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ κατάλαβα ότι αν θες android πας σε Nexus.Καινούργια ανακοινώνουν και έχουν την 4.3. 1
dali13gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ολα το κουμπι που ανοιγεις την οθονη ειναι που το εχουν αραγε;αν δεν υπαρχει μια ευκολια στο να ανοιγεις γρηγορα το κιν σου αστο,και νομιζω ειναι πισω στη καμερα;ενταξει ειναι παρακμη.... Πλάκα κάνεις έτσι; Δεν χρειάζεται καν κουμπί για να ανάψει η οθόνη... 2
larryf13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν αντέχει άλλη παντόφλα ο κόσμος. Μιλάμε όλες οι εταιρείες έχουν τα άπειρα λεφτά και του κώλου προσωπικότητες. 1
agap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ο λογος που δεν πουλαει καλα το g2 ειναι η non removable μπαταρια και η ελλειψη memory slot.Ειναι πολυ καλο κινητο αλλα οι δυο αυτες ελλειψεις με φρεναρουν για την αγορα του στην τιμη που το δινουνε και μενω ακομη στο προηγουμενο μοντελο της,το 4χ.
mikegad Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κρίμα για το G2.Πολύ καλό τηλέφωνο και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος της εταιρίας με τις ανύπαρκτες αναβαθμίσεις 5
Black Demis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Που να πας lg με lcd οθονη?? Εσυ η ιδια μας προωθεις στις tv τις oled προσπαθωντας να μας πεισεις να τις αγορασουμε ως το μελλον των τηλεορασεων και στο κινητο θα πάρουμε την αρχαια τεχνολογια lcd. Ασε δε που η lcd σου ειναι εντελως ανομοιομορφη. μάλλον δεν είδες την οθονη του g2 απο κοντά.... lg πάντως είχε δηλώσει.... oled στα κινιτα όταν ωριμάσουν...... όχι σαν την samsung που μας κάνει beta testers εδώ και κάτι χρόνια με amoled.... (μια τα χρώματα λάθος μια έχουν burn out μια φωτισμός χάλια μια υπερκορεμενα χρώματα κλπ 7
gsisr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μη ψαρώνεται, τη μια ξεπηδάνε θέματα με και καλά προβλήματα του g2, την άλλη χαμηλές πωλήσεις..κάτι καλό παιζει με την συσκευή και ενοχλεί..δηλαδη το z1 πάει γ@μιωντας; δεν βλέπω κανα ξεχωριστό θέμα γι αυτό.. 1
dinosmidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ο λογος που δεν πουλαει καλα το g2 ειναι η non removable μπαταρια και η ελλειψη memory slot.Ειναι πολυ καλο κινητο αλλα οι δυο αυτες ελλειψεις με φρεναρουν για την αγορα του στην τιμη που το δινουνε και μενω ακομη στο προηγουμενο μοντελο της,το 4χ. Το Κορεάτικο μοντέλο έχει και αφαιρούμενη μπαταρία και αφαιρούμενη μνήμη.Η αιτία μάλον βρίσκεται στην μονοκρατορία της Samsung και στα λάθη της LG στο παρελθόν(αναβαθμισεις ,2Χ και πολλά άλλα)
Questioner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η LG δεν έχει φτιάξει ακόμα όνομα στα smartphones για το ευρύ κοινό. Όποιος βλέπει την παντόφλα μου και γράφει LG ακούω σχόλια του τύπου "ωραίο είναι αλλά είναι LG". Για εμένα η LG φοράει πλέον από τα πιο μελετημένα και καλά στημένα λειτουργικά συστήματα android στις συσκευές της. Μπορεί τις περισσότερες φορές να είναι outdated αλλά δεν είναι ούτε bloated ούτε τίποτα. Οι τελευταίες της συσκευές πχ από το optimus g και μετά δουλεύουν ρολόι out of the box. Ως προς την ποιότητα των υλικών δεν θα έλεγα πως είναι κορυφή αλλά οι τιμές των συσκευών τις περισσότερες φορές είναι φθηνότερες του ανταγωνισμού. Με άλλα λόγια προσφέρει ένα τρομερό value for money πακέτο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Θα μπορούσε το g2 να είναι η επόμενη συσκευή μου σε κανένα χρόνο που θα έχει πέσει η ήδη καλή τιμή της. 4
Ισαακ κτμ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κακα τα ψεματα η lg ηταν αρκετα πισω απ τις αλλες δυο ανταγωνιστριες εταιριες(apple,samsung)και ο κοσμος ηταν επιφυλακτικος απεναντι της,οπως αλλωστε κ γω.Η γνωμη μου αλλαξε ομως οταν πηρα το g2.Σαν πρωην κατοχος galaxy s4 και htc one ομολογω πως εμεινα εκπληκτος με το g2.Καλυτερο απο τα δυο προαναφερθεντα κινητα σε ολα!!Καιρος να παρει η lg τα ευσημα που δικαιωματικα της ανηκουν για το g2!!
Ισαακ κτμ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κακα τα ψεματα η lg ηταν αρκετα πισω απ τις αλλες δυο ανταγωνιστριες εταιριες(apple,samsung)και ο κοσμος ηταν επιφυλακτικος απεναντι της,οπως αλλωστε κ γω.Η γνωμη μου αλλαξε ομως οταν πηρα το g2.Σαν πρωην κατοχος galaxy s4 και htc one ομολογω πως εμεινα εκπληκτος με το g2.Καλυτερο απο τα δυο προαναφερθεντα κινητα σε ολα!!Καιρος να παρει η lg τα ευσημα που δικαιωματικα της ανηκουν για το g2!!
musitsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Με 16gb non expandable memory και 599€ τι περίμεναν? πρέπει να μάθουν οι κατασκευαστές ότι η SD είναι απαραίτητη και το "ταβάνι" τα 499€. Και να προσθέσω την μη αφαιρούμενη μπαταρία που όσο καλή και να είναι, σε 6-8 μήνες είναι άχρηστη. οπότε και η συσκευή? Γιατί τέτοια καταδίκη σε ναυαρχίδα?? 1
Superuser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν το έχετε δεί live μη λέτε ότι να 'ναι για την οθόνη Επειδή το είδα σήμερα δίπλα από το s4 η διαφορά της οθόνης του σε σχέση με την oled είναι πολύ ελάχιστη Φοβερό κινητό με ελάχιστα bezel,βολικό στο κράτημα..πιο βολικό από το s4..το μόνο μείον ειναι ότι λίγο στην αρχή(1 λεπτό ..) σε μπερδεύουν τα πλήκτρα και η μη υποστήριξη sd Εντυπωσιακό edit: Ακούγετε ότι θα κυκλοφορήσει και G2 mini στις 4.7 FHD @ Ισαακ κτμ πόσταρε μία ακόμη ρε φίλε δεν το καταλάβαμε 3
referravag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μάλλον δεν είδες την οθονη του g2 απο κοντά.... lg πάντως είχε δηλώσει.... oled στα κινιτα όταν ωριμάσουν...... όχι σαν την samsung που μας κάνει beta testers εδώ και κάτι χρόνια με amoled.... (μια τα χρώματα λάθος μια έχουν burn out μια φωτισμός χάλια μια υπερκορεμενα χρώματα κλπ Όντως! Παιδιά Samsung έχω με Super Amoled και τις προάλλες πήγα να δω από κοντά όλα τα τηλέφωνα σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών... Η οθόνη του galaxy s4 ήταν εξαιρετικά κουραστική για τα μάτια μου σε αντίθεση με του G2. Πολύ πιο ξεκούραστη ειδικά όταν τα μάτια μου είναι κουρασμένα. Και όσο για τα χρώματα, ρε παιδιά δεν το πίστευα μέχρι να το δω αλλά όντως το έχει παρακάνει με τον κορεσμό η samsung και ισχύει κατά τη γνώμη μου που το λένε πολλοί αυτό το πράγμα εδώ και καιρό... Για εμένα πολύ καλύτερη η οθόνη του g2 πολύ πιο άνετη στην ανάγνωση και τα χρώματα όπως πρέπει... Κρίμα που δεν φέρνουν την 32gb έκδοση...
JohnyFire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το κορυφαίο smartphone του 13 χαλαρά Απλά δεν είναι δυνατό το brand για να τραβήξει κόσμο οταν λες καλητερο? sapphire glass που γρατζουνιζετε αμεσως? microlag το οποιο οφειλετε στην διαχειριση ενεργειας του kernel,οθονη που απο δεξια φενετε μπλε και απο αριστερα κιτρινη.ηχειο που δεν ειναι και το δυνατοτερο. αυτα μου αρκουν γιατι το ειχα δυο φορες και μια απο τα ιδια και στα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα