Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την LG να προσφέρει ένα από τα καλύτερα smartphone για το 2013, το LG G2, ήταν λογικό να περιμένουμε την ανάκαμψη της εταιρείας αλλά και την εδραίωσή της μεταξύ των "μεγάλων" κατασκευαστών, με τις πωλήσεις όμως να βρίσκονται κάτω του αναμενόμενου.Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα Asia Today, μόλις 600 χιλ. τεμάχια του G2 πωλήθηκαν στη Νότια Κορέα τους τέσσερις πρώτους μήνες διάθεσής της συσκευής, με το προηγούμενο flagship μοντέλο το Optimus G Pro να έχει φτάσει την ίδια περίοδο τις 540 χιλ. πωλήσεις. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2013 πωλήθηκαν παγκοσμίως μόλις 2.3 εκ. συσκευές, με την εταιρεία να είχε ως στόχο τα 3 εκ. τεμάχια.

Μη ξεχνάμε πως η εταιρεία ήταν αποφασισμένη να φτάσει το στόχο της, ξοδεύοντας αρκετά μεγάλα ποσά στη προώθηση και τη διαφήμιση της συσκευής κάτι που πιθανόν να βοηθήσει τις πωλήσεις του μοντέλου τους επόμενους μήνες.

Link.png Site: AndroidBeat

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα πιστευω υπαρχουν πολλοι που το "φοβούνται"...πιστευω ότι αξιζει γιατι τα δινει όλα σε πολύ καλη τιμη...αρκει και η lg να μην μας "κρεμασει" με την 4,4...

Δημοσ.

Κατ αρχάς να υποθέσω οτι μιλάμε για την Νότια Κορέα και όχι την Βόρεια... και κατα 2ον παρείναι χαμηλές για την έδρα της Lg... όμως νομίζω οτι τουλάχιστον Ευρώπη κτλ θα τα έχει πάει αρκετά καλά. Πρόκειται για εκπληκτική συσκευή όσο κι αν εγώ θα επέλεγα το Note 3.

Δημοσ.

ολα το κουμπι που ανοιγεις την οθονη ειναι που το εχουν αραγε;αν δεν υπαρχει μια ευκολια στο να ανοιγεις γρηγορα το κιν σου αστο,και νομιζω ειναι πισω στη καμερα;ενταξει ειναι παρακμη....

Δημοσ.

Ψιλοάδικο, αν έψαχνα για κινητό αυτής της κατηγορίας και αυτής της τιμής, θα ήταν η πρώτη επιλογή μου, μου φαίνεται το πιο προσεκτικά κατασκευασμένο. Ίσως ο κόσμος φοβήθηκε τα πίσω πλήκτρα, αλλά και η μάρκα δεν είναι ακόμη αρκετά ευηπόληπτη.

Και, όπως πάντα, αν ήθελε να πουλήσει, ας έριχνε την τιμή €60-70 κάτω από τον άμεσο ανταγωνισμό του.

• Like 5
Δημοσ.

λογικό είναι

1. αρκετοί φουουντε

2. αρκετοί αγοράζουν κινιτο σαν βασικοί κριτήριο αγέρας την μόστρα (και εκεί κανουν κουμάντο apple και applesung)

αν συνεχίσει ετσι και μάλιστα υποστηρίξει σωστά την συσκευή τα καλά λόγια που θα μαζέψει τώρα θα δέσουν τεραστία ώθηση στην συσκευή που θα βγάλει του χρόνου

Δημοσ.

Ο κοσμος οπου μαθει κ βολευτει (βλεπε Samsung που συνεχιζει να κυριαρχει) παραμενει κ δυσκολα αλλαζει.Αυτο βλεπω εγω,αλιως δεν εξηγουνται τετοια νουμερα για την κορυφαια συσκευη της χρονιας οσον αφορα τα smartphones.Για μας παλι που δεν ξοδευουμε υπερογκα ποσα για κινητα αυτα τα νεα ακουγονται σαν μελωδια.Οι περιπτωσεις με την κατρακυλα τιμων σε κορυφαιες συσκευες οπως το 4x hd,optimus g και πολλων αλλων γνωστες.Λαχειο θα μας κατσει παλι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως τσιμπησα ενα αν και την φοβαμαι την LG.Ειναι μακραν το καλυτερο smartphone(οχι phablet) και μεχρι στιγμης οτι καλυτερο ειχα απο υλοποιηση Αντροιντ.Μετα απο χρονια εφυγα απο Samsung λογω knox(Κι αν δεν το ξηλωσει δεν ξαναγυρναω) και μεχρι στιγμης δεν το εχω μετανιωσει.

Φυσικο ομως ο κοσμος να την φοβαται την LG.Μεγαλο ρολο επαιξε και το τολμημα των πισω κουμπιων που ισως καποιους τους ξενιζει αλλα συνηθιζονται.Αλλα και να μην τα συνηθισεις υπαρχει και το knock on-knock off.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα με την samsung  να εχει γινει η νεα apple (καποτε ακουγονταν ανεκδοτο αλλα πραγματικα το galaxy s4 κ το note ειναι αυτα που προκαλουν εντυπωση πλεον κ οχι το τραβηγμα της οθονης του iphone ή το νεο gay ios) η lg παει να γινει η νεα samsung , Ειδα το nexus 5 κ ενω ειχε μεινει στο μυαλο μου η ιδεα οτι η lg εφτιαχνε τα πιο χαλια κινητα απο προ smartphone εποχη πραγματικα εντυπωσιαστηκα.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω πολλοί θα ήταν στη σκέψη να το προτιμήσουν, αλλά σκέφτηκαν : γιατί να μην δώσω λιγότερα και να πάρω nexus 5;

Πιο φτηνό, και σίγουρες αναβαθμίσεις, και σούπερ υποστήριξη από κοινότητα!

Δημοσ.

Ξεκίνησα με lg με το 2χ και εδώ και 1+ χρόνο με το 4χ

Καλά smartphones αλλά πάντα κάτι με προβλημάτιζε - μία η διάρκεια της μπαταρίας, μία η κάμερα, μία κάτι ψιλοκολλήματα.

Τώρα σκέφτομαι να πάρω το nexus 5 αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες που βγάζει το Note 1 που πήρα στην σύζυγο, έχω τους ενδοιασμούς μου. Απλά στην κάμερα το Note δεν συγκρίνεται!

Δημοσ.

μηπως εχει κορεστει και λιγο η αγορα?

γιατι για καποιον που πηρε ενα samsung g s3 η κατι πριν ενα χρονο και αρκετα δυνατο δεν νομιζω πως εχει λογω να το αλλαξει

εκτος και αν απο 400 ευρω μισθο προτιμα να παιρνει μπανανο-κινητα

• Like 4
Δημοσ.

Ξεκίνησα με lg με το 2χ και εδώ και 1+ χρόνο με το 4χ

Καλά smartphones αλλά πάντα κάτι με προβλημάτιζε - μία η διάρκεια της μπαταρίας, μία η κάμερα, μία κάτι ψιλοκολλήματα.

Τώρα σκέφτομαι να πάρω το nexus 5 αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες που βγάζει το Note 1 που πήρα στην σύζυγο, έχω τους ενδοιασμούς μου. Απλά στην κάμερα το Note δεν συγκρίνεται!

Οντως το G2 ειναι το 1ο LG που βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες.Σε διαφορα τεστς την βγαζουν καλυτερη την καμερα του κι απο το Galaxy S4.Για να ειμαι ειλικρινης εχει καποια θεματακια με τον χαμηλο φωτισμο χωρις χρηση φλας που αργει να εστιασει.

Υγ.Ειχα ρε συ Note 1 κι εβγαζε μετριες φωτογραφιες.Το Note 2 βγαζει αρκετα καλυτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Που να πας lg με lcd οθονη?? Εσυ η ιδια μας προωθεις στις tv τις oled προσπαθωντας να μας πεισεις να τις αγορασουμε ως το μελλον των τηλεορασεων και στο κινητο θα πάρουμε την αρχαια τεχνολογια lcd. Ασε δε που η lcd σου ειναι εντελως ανομοιομορφη.

Δημοσ.

Το κορυφαίο smartphone του 13 χαλαρά

Απλά δεν είναι δυνατό το brand για να τραβήξει κόσμο

ολα το κουμπι που ανοιγεις την οθονη ειναι που το εχουν αραγε;αν δεν υπαρχει μια ευκολια στο να ανοιγεις γρηγορα το κιν σου αστο,και νομιζω ειναι πισω στη καμερα;ενταξει ειναι παρακμη....

Δεν χρειάζεται κουμπί για να ανοίξει η οθόνη

http://www.youtube.com/watch?v=jyhGQsfgmMU

Επίσης βολεύουν περισσότερο εκεί πίσω τα κουμπιά(αν και καθαρά υποκειμενικό)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...