Προς το περιεχόμενο

[eReader] Amazon Kindle 105,28$ μόνο σήμερα @ amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H προσφορά έληξε νομίζω...

Ναι από το .com έληξε , το αναφέρει και ο TS στον τίτλο . (ή τελική είναι τώρα στα 135,28 USD ~100 euro)

Στο .de παραμένει η τιμή στα 49 ευρώ αλλά δεν στέλνει Ελλάδα...

Επίσης στο ιταλικό και το γαλλικό amazon η τιμή είναι στα 59 ευρώ ενώ στο ισπανικό στα 79 ευρώ (με αποστολή βέβαια στις χώρες τους μόνο)

Δημοσ.

Δε διαβάζεις όμως :mad:

Η τιμή που έβαλα εγώ είναι τελική με τελωνείο, μεταφορικά κλπ. Τα πάντα όλα. Η Amazon για το Kindle διευθετεί απευθείας το τελωνείο.

Διευθετει απευθειας το Ελληνικο Τελωνειο ? Πρωτη φορα το ακουω αφου το τελωνειο μας ειναι το τριτο χειροτερο παγκοσμιως μετα της κινας και της ρωσσιας. Εχει αγορασει κανεις ωστε να το επιβεβαιωσει αυτο ?

Δημοσ.

Είχα αγοράσει πριν από 1 χρόνο περίπου και ο εκτελωνισμός έγινε απ' αυθείας από την εταιρεία που συνεργάζεται με το amazon χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις. Θα πρέπει πάντως την πρώτη φορά να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που θα αναλάβει τον εκτελωνισμό για να τους εξουσιοδοτήσεις να εκτελωνίσουν το δέμα για λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Αυτο με τις εξουσιοδωτησεις το τρωω καθημερινα, απλα μου κανει εντυπωση που το Αμαζον καλυπτει το κοστος γιατι στα 100$ παιζει να τους παρουν και ενα 30$. (στο τελωνειο φορολογουν ακομα και τα εξοδα αποστολης για οσους δεν γνωριζουν).

Δημοσ.

Τα έξοδα εκτελωνισμού τα πληρώνεις στο amazon κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής...Δεν είναι δωρεάν. Στα έξοδα περιλαμβάνεται και η αμοιβή της εκτελωνιστικής η οποία όμως λόγω της συνεργασίας είναι πολύ μικρότερη από αυτή που θα πλήρωνε ένας ιδιώτης.

• Like 2
Δημοσ.

Τα έξοδα εκτελωνισμού τα πληρώνεις στο amazon κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής...Δεν είναι δωρεάν. Στα έξοδα περιλαμβάνεται και η αμοιβή της εκτελωνιστικής η οποία όμως λόγω της συνεργασίας είναι πολύ μικρότερη από αυτή που θα πλήρωνε ένας ιδιώτης.

έτσι όπως τα λέει ο φίλος είναι.

και στο ebay.com υπάρχει πολλές φορές αντίστοιχη επιλογή για χρεώσεις εκτελωνισμού

Δημοσ.

έτσι όπως τα λέει ο φίλος είναι.

και στο ebay.com υπάρχει πολλές φορές αντίστοιχη επιλογή για χρεώσεις εκτελωνισμού

Ααα οκ, εγω νομιζα πως τα καλυπτουν δωρεαν και λεω τι εγινε ? :)

Δημοσ.

Τα βιβλία στο kindle τα αγοράζεις είτε μέσα από την συσκευή είτε από τον υπολογιστή από την σελίδα του amazon και μεταφέρονται αυτόματα στην συσκευή(με wifi) . Έχει άπειρα δωρεάν βιβλία και τα υπόλοιπα είναι σε πολύ φτηνές τιμές(από 1$ ). Μπορείς φυσικά μέσω υπολογιστή να μετάφερεις και δικά σου pdf κτλ αν και μάλλο θα θέλουν μια επεξεργασία στο calibre για να φαίνονται καλα. Εγώ είχα αμφιβολίες αρχικά γιατί το kindle χρησιμοποιεί δική του μορφή για αρχεία και όχι την πολύ συνηθισμένη epub η pdf  αλλά πραγματικά είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που δεν χρειάστηκα ποτέ κάτι που να μην το έχει.

σευχαριστω iguana,μενει να ξαναβγει η προσφορα τωρα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...