imvrios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σε όσους αρέσει το ξεκούραστο διάβασμα και σκεφτόσασταν να αγοράσετε έναν ereader, μόνο για σήμερα η Amazon έχει προσφορά το Kindle τελική τιμή 105,28$ (περίπου 76€) με μεταφορικά και τελωνεία, αρκεί στο check out να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό KINDLE59: http://www.amazon.com/dp/B007HCCOD0 Δεν είναι το τρέχον μοντέλο Kindle και δεν είναι touch. Μάλλον ξεστοκάρουν αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για καλή τιμή. Έχω Kindle και πιστεύω ότι δε χρειάζεται να αγοράσετε τον εξωτερικό φορτιστή. Το φορτίζεις μία φορά μέσω USB και διαρκεί για 3-4 εβδομάδες (όταν έχεις ανοιχτό το PC, απλά το συνδέεις σε μία θύρα και φορτίζει). Θήκη χρειάζεται αλλά προτείνω να μην αγοράσετε την επίσημη, υπάρχουν θήκες τρίτων που είναι πολύ φθηνότερες. Χαρακτηριστικά: Display Amazon's 6" E Ink Pearl display with optimized font technology, 167 ppi, 16-level gray scale Size 6.5" x 4.5" x 0.34" (165.75 mm x 114.5 mm x 8.7 mm) Weight 5.98 ounces (170 grams) System Requirements None; fully wireless and doesn't require a computer to download content On-Device Storage 2 GB internal (approximately 1.25 GB available for user content). Holds up to 1,400 books Cloud Storage Free cloud storage for all Amazon content Battery Life A single charge lasts up to one month with wireless off based upon a half-hour of daily reading time. Battery life will vary based on wireless usage Charge Time Fully charges in approximately 3 hours from a computer via USB cable Wi-Fi Connectivity Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b, 802.11g, or 802.11n standard with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication or Wi-Fi Protected Setup (WPS) Content Formats Supported Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion Documentation Quick Start Guide (included in box) [PDF]; Kindle User's Guide (pre-installed on device) [PDF]. Additional information in multiple languages available online Warranty and Service 1-year limited warranty and service included. Use of Kindle is subject to the terms found here Included in the Box Kindle, USB 2.0 charging cable, and Quick Start Guide 1
silmarien Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το κοιτούσα κι εγώ από canada(για παράδοση στον Καναδά. όχι Ευρώπη)και έβγαινε κοντα στα 60-70 αλλά είδα ότι δεν είναι φωτιζόμενη η οθόνη οπότε dealbreaker. 1
imvrios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σωστή παρατήρηση για όσους διαβάζουν στο σκοτάδι. Το συγκεκριμένο, όπως αναφέρεται και στη σελίδα του προϊόντος, δεν είναι φωτιζόμενο. Έχει θήκη με φως αλλά τώρα να κάνει το Kindle 59 δολάρια και να δώσεις 60 για θήκη δε συμφέρει. 2
HERTHAN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν αρχισουμε και βαζουμε προσφορες απο amazon.com,ebay.com(Αμερικη),brazil.com,australia.com και αλλα διαφορα θ'ανοιγει καθε λεπτο κι απο ενα θεμα. Τα εχουμε πει πολλες φορες βεβαια οτι παιζουν τελωνεια και δεν χρειαζεται να μπουμε στην διαδικασια να το ξανακουβεντιασουμε.
imvrios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δε διαβάζεις όμως Η τιμή που έβαλα εγώ είναι τελική με τελωνείο, μεταφορικά κλπ. Τα πάντα όλα. Η Amazon για το Kindle διευθετεί απευθείας το τελωνείο. 6
iguana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Θήκες με φως από εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.Xkindle+case+with+light&_nkw=kindle+case+with+light&_sacat=0&_from=R40 με 6-15 ευρώ μαξ , και κάνουν μια χαρά δουλειά(έχω πάρει ). Έχω και το φωτιζόμενο kindle9paperwhite) και αν εξαιρέσεις το οτι ειναι touch εμένα με κούραζε περισσότερο ο φωτισμός..Προτιμώ αυτο χωρίς. Ακόμα και το touch για ενα δυο κουμπια που θα πατησεις ειναι για μένα ουσιαστικα άχρηστο. Εγώ το είχα πάρει από Αμερική 70 δολάρια και είναι από τις καλύτερες αγορές που έκανα..
HERTHAN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 <p>Δε διαβάζεις όμως </p> <p> </p> <p>Η τιμή που έβαλα εγώ είναι τελική με τελωνείο, μεταφορικά κλπ. Τα πάντα όλα. Η Amazon για το Kindle διευθετεί απευθείας το τελωνείο.</p> Οχι εσυ καλα εκανες.Δεν το ειπα για σενα αλλα να μην ανοιξουν το επομενο διημερο καμια δεκαρια θεματα και μετα λεμε τα ιδια και ιδια με αποτελεσμα να κλειδωνονται.
katcos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εναλλακτικά 49 ευρώ τελική, με παράδοση σε Γερμανική διεύθυνση από το amazon.de. ( αν έχει κανείς φίλους-συγγενείς που πιθανόν έρχονται Ελλάδα για Χριστούγεννα) http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=s9_psimh_gw_p349_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=03E6VJW8J718XATTJZF4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=433224547&pf_rd_i=301128 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από katcos
MakisCE Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 thanx imvrios & katcos σε 9 μέρες έρχεται ο γαμπρός μου απο Γερμανία α) ξέρουμε αν απο το Γερμανικό amazon θα έχει επιλογή να γυρίσω το περιβάλλον σε English? β) μπορώ να μεταφέρω (με usb?) pdf αρχεία; (έστω και με μετατροπή, πχ pdf4kindle?)
imvrios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α) δε ξέρω σε αυτό το μοντέλο. Στο δικό μου (Kindle Keyboard, 3η γενιά) δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή της γλώσσας του interface. β) ναι, φυσικά. Το Calibre θα χρησιμοποιείς κατά βάση ή το desktop εργαλείο μετατροπής αρχείων της Amazon ή την online υπηρεσία μετατροπής αρχείων και αποστολής στο Kindle, επίσης από την Amazon.
mertaghon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 παιδια μιας κ δεν ξερω απο αυτα, βιβλια πως βαζουμε στο kindle? μη φωναζετεεε ,δεν κατεω απο αυτα εννοω περναμε κανονικα κ ολες τις μορφες ηλεκτρονικων βιβλιων σαν νατανε android"???
gidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρετική προσφορά! Αν και έχω το kindle paperwhite και δεν το χρειάζομαι, οφείλω να πω πως στα 75 ευρώ είναι λαχείο και στα 45 ευρώ αν έχετε κάποιον στη Γερμανία λαχείο και τζόκερ μαζί.
dungeon master Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 για διαθεσιμότητα δεν ρώτησα μιας και έχω το Kobo http://www.ebw.gr/el/product/216301/Amazon-B006ZZS4QQ-KINDLE-WIFI-6IN-0814916017805
iguana Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 παιδια μιας κ δεν ξερω απο αυτα, βιβλια πως βαζουμε στο kindle? μη φωναζετεεε ,δεν κατεω απο αυτα εννοω περναμε κανονικα κ ολες τις μορφες ηλεκτρονικων βιβλιων σαν νατανε android"??? Τα βιβλία στο kindle τα αγοράζεις είτε μέσα από την συσκευή είτε από τον υπολογιστή από την σελίδα του amazon και μεταφέρονται αυτόματα στην συσκευή(με wifi) . Έχει άπειρα δωρεάν βιβλία και τα υπόλοιπα είναι σε πολύ φτηνές τιμές(από 1$ ). Μπορείς φυσικά μέσω υπολογιστή να μετάφερεις και δικά σου pdf κτλ αν και μάλλο θα θέλουν μια επεξεργασία στο calibre για να φαίνονται καλα. Εγώ είχα αμφιβολίες αρχικά γιατί το kindle χρησιμοποιεί δική του μορφή για αρχεία και όχι την πολύ συνηθισμένη epub η pdf αλλά πραγματικά είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που δεν χρειάστηκα ποτέ κάτι που να μην το έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα