georgekom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το ESET NOD32 Antivirus που είναι για windows. Προσπάθησα να το βάλω σε Mac αλλά δε μπόρεσα. Πάνω στην συσκευασία όμως αναγράφει και για Mac. Πως μπορώ να το εγκαταστήσω?? Αν δεν μπορέσω, μπορώ να κατεβάσω το ESET Cyber Antivirus που είναι για Mac και να βάλω το κλειδί από την συσκευασία που έχω, θα το δεχτεί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εαν αναφερει πως ειναι και για mac, θα κατεβασεις οπως λες την εκδοση για osx και θα βαλεις εκει το κλειδι σου. Προφανως η εκδοση για windows δεν ειναι συμβατη με osx. My 2 cents, δεν χρειαζεσαι antivirus σε mac. Σπαταλη resources θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει Mac δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ιο ο υπολογιστής?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει Mac δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ιο ο υπολογιστής?? Ποτε δεν μπορει να πει κανεις "δεν υπαρχει περιπτωση". Και εαν το πει θα κανει λαθος. That said, οι ιοι/ malware για osx ναι μεν υπαρχουν, η συχνοτητα εμφανισης τους ομως δεν εχει καμια σχεση με αυτη σε Windows. Για να μην μακρηγορω, δεν θα εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπαρχουν ιοι στα μακ... Η μαλλον για να ειμαι πιο σωστος, υπαρχουν(ελαχιστοι) αλλα και να τους κυνηγησεις ποτε δεν θα τους κολλησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τα antivirus scanners για Mac είναι περιττά, αφού δεν υπάρχουν ιοί που μπορεί να προσβάλουν το σύστημα. Υπάρχουν τα λεγόμενα Trojans, πουν κι αυτά δεν μπορούν να απειλήσουν το σύστημα, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης κάνει ασφαλές (safe) computinhg. Ρίξε και μια ματιά στο άρθρο, νομίζω ότι θα το βρεις χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Thnxxx παιδιά για την βοήθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 οποιος κατεβαζει εφαρμογες και παιχνιδια απο διαφορα μαγαζακια οτι λειτουργικο και να τρεχει χρειαζεται antivirus, ειδικα αν δουλευεις ebanking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα