The_Winner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα,Σήμερα ετσι στο άκυρο απο το πρωί δεν συνδέεται το dropbox γράφει συνεχώς Dropbox is starting και connecting ....Επίσης ουτε μεσω mozilla μπαινει στο dropbox.com στο google που εψαξα ενα site μου βγαζει οτι το dropbox.com ειναι UP αρα εγω εχω το πρόβλημα ..Προβλημα συνδεσης δεν αντιμετωπίζω ολα λειτουργούν μια χαρά .Τι μπορει να φταίει?
Stefanos83b Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε να τροποποιήσεις ενα αρχείο απο το dropbox . Μια φορά είχε σκαλώσει και σε μένα , και μόλις έκανα μια αλλαγή σε ενα doc , ξεσκάλωσε . Δεν χάνεις τιποτα .
The_Winner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το δοκιμασα αλλα δεν...Μου κανει εντυπωση οτι δεν ανοιγει το dropbox.com ουτε μεσω browser
stout8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε εγώ έχω πρόσβαση στο dropbox, διέγραψα το φάκελο .dropbox κι έκανα unlink το λογαριασμό αλλά δε βοήθησε. [table]PING dropbox.com (108.160.165.62) 56(84) bytes of data.^C--- dropbox.com ping statistics ---742 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 141012ms[/table] Τηλεφώνησα στη Wind, ούτε σ αυτους ανοιγει η σελίδα
The_Winner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α wind και εσυ ε? μαλλον αυτο ειναι το προβλημα . Σημερα στο παρουσιασε?
kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο και εγώ. Wind σταθερό, wind κινητό, πρόβλημα και στα δυο.
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για πρόσβαση από υπολογιστή ή από κινητό μιλάτε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το dropbox σε λαπτοπ με cyta.
stout8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για πρόσβαση από υπολογιστή ή από κινητό μιλάτε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το dropbox σε λαπτοπ με cyta. από υπολογιστή
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα και από OTE (conn-x), (δοκιμάζω με google public DNS)
gk47 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ επιβεβαιώνω πως σήμερα 9/12/2013 το απόγευμα το μόνο που δεν συνδέεται στον υπολογιστή μου (σε παραπάνω από έναν υπολογιστές για την ακρίβεια) είναι το DropBox. Δεν συγχρονίζεται το drive και δεν υπάρχει πρόσβαση ακόμη και στο website του dropbox μέσω http!! Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικότατα (π.χ. το Google Drive συγχρονίζεται κανονικά). Με άλλο δίκτυο οι ίδιοι υπολογιστές την ίδια ώρα συνδέονται. Επομένως το θέμα είναι Wind και Dropbox. Επίσης σε επικοινωνία με Wind δεν ξέρουν τίποτα. Το άκουσαν από μένα.
Soiratken Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κι εγώ με wind δεν μπορώ να μπω στο dropbox
The_Winner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 και τι κανουμε ρε παιδια?Στελνουμε email στην Dropbox να μιλήσει με την Wind??
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν δοκιμάζετε προσωρινά με ένα public dns όπως τον OpenDNS (208.67.222.222) ή το google DNS (8.8.8.8); Σε περίπτωση που αλλάξετε τον DNS σας, μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε και την DNS cache των Windows. Αυτό γίνεται ως εξής σε windows 7: How to flush the DNS Cache in Windows 7 / Vista ? DNS cache store stores name resolution information of websites you visit, network shares, application servers, etc. This will also fix corrupted DNS cache in Windows 7/Vista. First, you need to start the "elevated" command prompt:Click the Windows Start button > All Programs > AccessoriesRIGHT-CLICK Command Prompt, select "Run As Administrator" In the command window type the following command and hit Enter: ipconfig /flushdns http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=294 Πιθανότατα το θέμα θα λυθεί σε μερικές ώρες στη Wind.
1988thodoris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν δοκιμάζετε προσωρινά με ένα public dns όπως τον OpenDNS (208.67.222.222) ή το google DNS (8.8.8.8); Σε περίπτωση που αλλάξετε τον DNS σας, μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε και την DNS cache των Windows. Αυτό γίνεται ως εξής σε windows 7: http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=294 Πιθανότατα το θέμα θα λυθεί σε μερικές ώρες στη Wind. Φιλε μου ευχαριστουμε πολυ για την ιδεα, αλλα το ειχα δοκιμασει πιο πριν και δεν ειχαμε αποτελεσμα. Η Wind δεν ξερει τιποτα για αυτο, στο μεταξυ εχουν προβλημα και αυτοι που παιζουν LOL οπου ενας συναδελφος με ενημερωσε οτι αν βαλεις τους DNS της Google εκει λυνεται το θεμα. Με εμας παλι οχι... Το Dropbox ακομα OFF...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα