Προς το περιεχόμενο

Gigabyte S1082 10.1-inch Tablet (Celeron 1.1GHz Processor, 4GB RAM, 64GB SDD, Windows 8 Professional) - £120.94 @ Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον το βγάζει unavailable. Μιλάω με το chat τους πάντως. Θα ενημερώσω.

post-219783-0-67582900-1386599405_thumb.png

Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Μου είπε ο,τι φαίνονται ίδια και μπορώ να το παραγγείλω από το 2ο link που κοστίζει 530 λίρες. :P

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Μου είπε ο,τι φαίνονται ίδια και μπορώ να το παραγγείλω από το 2ο link που κοστίζει 530 λίρες. :P

Πάρε και εσύ 2-3 μωρέ!  :P

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά "μάλλον" τους ξέφυγε η τιμή και μετά το μάζεψαν. Αλλίως να υποθέσω οτι έγινε greek style και το αμαζον??????? (Μπα, δεν νομίζω)

Δημοσ.

Μολις έκλεισα το chat και μου ειπαν ότι όλα είναι ΟΚ με την παραγγελία. Για να δούμε.

Δημοσ.

Φάγαμε άκυρο!

Hello

We’re writing to let you know that the price for the following item(s) was displayed incorrectly when you placed your order:

'Gigabyte S1082 10.1-inch Tablet (Celeron 1.1GHz Processor, 4GB RAM, 64GB SDD, Windows 8 Professional)' (ASIN: B00C74ZA9I)

Despite our best efforts, with the millions of items available on our website, pricing errors can occasionally occur."

Δημοσ.

Μπορούσανε να επωμιστούν την ευθύνη και να τα στείλουν σε όσους τα παράγγειλαν . Δεν νομίζω οτι θα είχε  ιδιαίτερο πρόβλημα το αμαζον . Τελος πάντων , αμα ίσχυε θα ήτανε πολύ καλή προσφορά .

Δημοσ.

Μπορούσανε να επωμιστούν την ευθύνη και να τα στείλουν σε όσους τα παράγγειλαν . Δεν νομίζω οτι θα είχε  ιδιαίτερο πρόβλημα το αμαζον . Τελος πάντων , αμα ίσχυε θα ήτανε πολύ καλή προσφορά .

... οταν η λιανικη ειναι 600 ευρω και το ειχαν 200.. και μιλαμε για 1000αδες παραγγελιες.. ε θα ειχε προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...