Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην εχω win7 x64,καρτα γραφικων gtx 550ti, επεξεργαστη intel core2 duo cpu E8400 και 4GB ram..To pc δουλευε κανονικα τις τελευταιες μερες οταν ξαφνικα οταν πηγαινα να το ανοιξω εβγαζε μπλε οθονη..Απο οτι προλαβα να διαβασω ελεγε STOP:0x00000116 και κατι για nvlddmkm.sys...Ανοιξα το pc σε safe mode απεγκατεστησα τους drivers της καρτας γραφικων μεσω ccleaner και μετα με το driver sweeper..Τωρα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα..Οταν ομως εγκαθηστω drivers βγαζει παλι την ιδια μπλε οθονη οταν τον ανοιγω..Αυτο γινεται με οποια εκδοση drivers και να βαλω..Δοκιμασα και τουσ πιο νεουσ αλλα και παλιοτερους..Γενικα το pc δουλευει μια χαρα χωρισ drivers αλλα οποτε βαζω δεν ανοιγει..Εχω ψαξει το προβλημα στο google αλλα δεν βοηθησε τιποτα..Α επισης να αναφερω οτι πριν 3 μερες ανοιξα το κουτι το καθαρισα εβγαλα και ξανα-εβαλα καρτα γραφικων και μνημες και μετα το pc δουλευε κανονικα (με drivers) αλλα απο χτες εχω παλι το ιδιο προβλημα..τα φωτα σας!!

Δημοσ.

Για τον φοβο των ιουδαίων κανε ενα πολυωρο memtest και τσεκαρε τον σκληρο με hard disk sentinel... αλλα το πιο πιαθανο ειναι οτι η καρτα μας χαιρετησε....

Πιο τροφοδοτικο έχεις? (μαρκα μοντελο).

Δημοσ.

Εκανα τα τεστ δεν εβγαλε κανενα προβλημα..δοκιμασα την καρτα γραφικων στο pc ενος φιλου και εβγαλε το ιδιο προβλημα..δουλευε κανονικα δηλαδη χωρις drivers αλλα με το που εβαλα δεν ανοιγε το pc..αρα λογικα η καρτα εχει καποιο θεμα..λες λογω τροφοδοτικου να μου την εκαψε η κατι τετοιο?

Δημοσ.

O φιλος έχει σοβαρο τροφοδοτικο? Ναι απο την στιγμή που κανει τα ιδια και σε αλλο pc , το πιο πιθανο ειναι να φταιει η καρτα... τωρα αν την δουλεια στην εκανε το τροφοδοτικο κανενας δεν μπορει να το ξερει....

Δημοσ.

βασικά κατι παρόμοιο είχα πάθει στο παρελθόν κ εμένα είχε χαλάσει το ανεμιστηράκι της κάρτας..δουλέυει εσένα??Ανοιξε το κουτί οταν δουλέυει το pc και δες.Αν δεν είναι αυτο βγάλε την κάρτα κ κοίταξε τα τσιπάκια του κ γενικά οτιδήποτε να φαίνεται καμένο η κάτι αν λείπει.Μπορεί κάτι να έκανε τσαφ απο τα τσιπακια η τις αντιστάσεις εν πάση περιπτώση κατι από αυτά δεν ξέρω όλα πως τα λένε.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι τροφοδοτικο εχει ο φιλος μου..Icenex τα εχω τσεκαρει αυτα το ανεμιστηρακι δουλευει και δεν φαινετε κατι καμμενο η να λειπει..Το θεμα ειναι οτι πριν κατι χρονια ειχα παλι θεμα με την καρτα γραφικων και την ειχα αλλαξει με την εγγυηση και μου εδωσαν αυτη που εχω τωρα..Τοτε ειχα καλυτερο τροφοδοτικο αλλα δε ξερω μαρκα και μοντελο

Δημοσ.

Σημερα ξαναπροσπαθησα να περασω drivers και το pc ανοιξε κανονικα και δουλευει...τωρα για ποσο δε ξερω αλλα σιγουρα το προβλημα δεν εχει λυθει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...