KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 εχω τον Samsung 840 Evo και το Corsair 550D case. δεν μπορω ομως να τον βλαω σε ενα απο τα trays που εχει για τους σκληρουν ( τα trays υποστηριζουν 2.5/3.5) δεν φαινεται ταιριαζουν οι τρυπες. αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα που εχει ο τυπος εδω: http://www.overclock.net/t/1222594/corsair-500r-how-to-install-cruical-m4-ssd φαινεται οτι το ελυσε αλλα δεν καταλαβα τον τροπο. καποιος να μου εξηγησει; ποια circles πρεπει να αφαιρεσω. και η εξοδος του ssd με τις υποδοχες, πρεπει να κοιταει προς τα εμενα μπροστα (εκει που ειναι οι δαγκανες του tray) η πρεπει να βγαινουν τα καλωδια απο την πισω πλευρα του case? εγω εχω το ιδιο tray οπως και ο τυπος στο λινκ:
koystado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το βιδωνεις στις τέσσερις τρύπες που είναι από κάτω και οχι απο πλάγια
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ναι το καταλαβα αυτο. οι 4 τρυπες ομως ταιριαζουν με το ssd αν μπει αναποδα ο ssd, δηλαδη οι εξοδοι του να κοιτανε προς την πισω πλευρα του case. ειναι σωστη η τοποθετηση ετσι; φοβαμαι μηπως πιεζονται τα καλωδια απο το πλευρικο καπακι που μπει απο πισω, δεν υπαρχει μεγαλο περιθωριο οπως υπαρχει μπροστα.
WalkerSW Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μα το σωστό ειναι να πανε απο πισω τα καλώδια για να κρύβονται και να μην εμποδίζουν το airflow... Μια χαρα χωράνε , ειδικα σε κουτι σαν το 550... 1
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ναι οι εξοδοι πρεπει να κοιτανε την πισω μερια. μια χαρα τοποθετηθηκαν ολοι οι σκληροι με αυτον τον τροπο. ευχαριστω παιδια για ολη την βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα