Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να ανοιξω ενα λογαριασμο (premium)  VPN για να κρατησω το ιστορικο της συνδεσης  μου private.. αλλα διαπιστωσα πως η συνδεση επιβραδύνθηκε αισθητα. οποτε αναρωτιεμαι τι βλεπει ο ISP (internet Traffic). και αν ειναι απαραταιτητος ο λογαριασμος VPN.

Γνωριζει καποιος να μου  πει τι γινετε με το ιστορικο .. κ για ποσο καιρο το κραταει ? στο αρχειο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αναλόγως τον πάροχο και τον εξερευνητή ο καθένας έχει την δική του πολιτική νομίζω στο θέμα.

Δημοσ.

Δεκτο .. αλλα νομιζω πως η νομοθεσια παραμενει κ ισχυει προς ολες την εταιριες τηλεπικοινωνίας και ιντερνετ το ιδιο.

Τωρα για αυτον που κανει την ερευνα δεν ξερω τη μπορει κ τι οχι.. αλλα λογικα θα ακολουθει την πολιτικη της αρμοδιας υπηρεσιας ελεγχου που δουλειυει η οποια λογικα θα ακολουθει την νομοθεσια που ισχυει για ολους στην Ελλαδα. Τωρα αν παιζουν τροποποιησεις (unofficial) δεν ξερω.  ευχαριστω για την απαντηση .

Κανα  αλλος γνωριζει τι παιζει με το ISP ?

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι μπορουν / ισως βλέπουν και τα πάντα τωρα τι σε αφήνουν να κανεις κτλπ ειναι αλλο θέμα , πχ και οσοι κατεβάζουν torrents (παράνομα) το βλέπουν και αυτο οχι μονο οι δικοί μας isp αλλα ολοι γενικότερα ειναι καθαρά ποια ειναι η πολιτική του εκάστωτε provider.

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι μπορουν / ισως βλέπουν και τα πάντα τωρα τι σε αφήνουν να κανεις κτλπ ειναι αλλο θέμα , πχ και οσοι κατεβάζουν torrents (παράνομα) το βλέπουν και αυτο οχι μονο οι δικοί μας isp αλλα ολοι γενικότερα ειναι καθαρά ποια ειναι η πολιτική του εκάστωτε provider.

Καταλαβα :) πληρες  ευχαριστω !

Δημοσ.

συνηθως οταν καποιος κατεβαζει τορρεντ δεν τον βλεπει ο isp η να το πω δεν τον νοιαζει τον isp.συνηθως εταιρειες σηκωνουν Fake torrent και βλεπουν ip's και μετα στελνουν στον παροχο οτι η ταδε  Ip την ταδε ωρα κατεβασε εκεινο.decoy.

Δημοσ.

Τεχνικά ο ISP μπορεί να δει ότι περνάει από μέσα του.

Το clear traffic θα το δει clear, το encrypted encrypted και τον proxy proxy όμως.

Δεν σε νοιάζει αυτό. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που γράφει ο Poulinos από πάνω.

VPN ίσως είναι υπερβολή για χρήση torrent.

Τα connection logs νομικά πρέπει να είναι 2+ χρόνια στην Ελλάδα.

Ας επιβεβαιώσει ή απορρίψει κάποιος.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

και το λεω επειδη το εχω δει.να εχει ερθει email απο εξωτερικο οτι ο χρηστης με την ταδε ip την ταδε ωρα κατεβαζε /ανεβαζε εκεινο.ο παροχος ευτυχως για εμας απλα ενημερωνει τον χρηστη.δεν γινοταν κατι παραπανω.και του ελεγε κιολας οτι το Monitoring δεν ηταν απο εμας και οτι ηταν απο την εταιρεια που εστειλε το email.μονοσε vivodi ειχα ακουσει οτι για καποιο χ διαστημα εκοβαν συνδρομες και κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...