Merdock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Στην Αγγλια δινου τεραστια σημασια στους κωφους,,, Τα καναλια τυπου Mega - Ant1 εχουν σε οτιδηποτε live υποτιτλισμο... ακομη και οι ζωντανες εκπομπες δηλαδη @Merdock καλο αυτο δεν το ηξερα για τον νομο.... Εγω βεβαια δεν εχω βρει υποτιτλους τις περισσοτερες φορες και προτιμω να βλεπω κατι με αγγλικους γιατι καμια φορα η βρετανικη προφορα ειναι ανυποφορη... Ορίστε το link με την είδηση http://edition.cnn.com/2012/10/11/tech/web/netflix-subtitles-settlement/index.html
neten Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 αν ερθει ελλαδα κατι οτετιβι και κατι νοβες θα κανουν κηδεια. οχι οτι με χαλαει, ας προσεχαν να ειχαν. Sent from my iPad using Insomnia αν ερθει ελλαδα κατι οτετιβι, κατι νοβες και κατι χολ βιντεο κλαμπ θα κανουν κηδεια. <br> οχι οτι με χαλαει, ας προσεχαν να ειχαν.<br><br> Sent from my iPad using Insomnia Sent from my iPad using Insomnia
mindtrapper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 http://www.netflixaustralianow.com.au Λέει πως να έχεις Netflix αν είσαι από Αυστραλία αλλά ουσιαστικά η ίδια διαδικασία είναι για όλους.Κι εγώ αυτό που λέει έχω κάνει. Προσπάθησα αλλά εκεί που ζητάει την κάρτα δεν την δέχεται ό,τι zip code και να βάλω. Paypal επίσης δεν δέχεται γιατί δεν είναι US. Ούτε gift card δε με αφήνει να αγοράσω...
marios32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δείτε εδώ παιδιά για να γραφτείτε και να δείτε Netflix.Επίσης αυτή τη στιγμή οι καλύτερες δωρεάν λύσεις είναι: Mediahint (χωρίς διαφημίσεις) και Ηola (με ελάχιστες διαφημίσεις και επιλογή για πάρα πολλές χώρες).
Fotis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Υπηρεσιες τυπου Νetflix ειναι το μελλον ,αφου παει στις σοβαρες και μεγαλες χωρες οπως ειναι λογικο θα ερθει και στις μικροτερες οπως την δικη μας.Να καταργηθει και το παρανομο downloading για τις μαζες (οπως ηδη γινεται σε πολλες χωρες) και να παμε σε πιο σοβαρες και ποιοτικες υποδομες αποδεκτες . Τριτοκοσμικες πρακτικες τυπου Βουλγαριας ,Ελλαδας,Ρωσιας κ.α μακαρι να σταματησουν γιατι καλομαθαμε στο τσαμπα και το ντυσαμε με μια προκαλυψη ιδεολογικη που ειναι για τα πανηγυρια και περα απο καθε λογικη. 2
Merdock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Προσπάθησα αλλά εκεί που ζητάει την κάρτα δεν την δέχεται ό,τι zip code και να βάλω. Paypal επίσης δεν δέχεται γιατί δεν είναι US. Ούτε gift card δε με αφήνει να αγοράσω... Εγώ έβαλα zip code από Νέα Υόρκη.Νομίζω 100001,δε θυμάμαι σίγουρα. Ίσως να είναι θέμα της κάρτας.Δε ξέρω ποιες δέχεται.Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα