Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο υπότιτλους? Εχει ελληνικούς?

περιμένεις να έχουν ελληνικούς υπότιτλους ενώ δεν έχει έρθει επίσημα η υπηρεσία στην Ελλάδα? :P

• Like 8
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

περιμένεις να έχουν ελληνικούς υπότιτλους ενώ δεν έχει έρθει επίσημα η υπηρεσία στην Ελλάδα? :P

Έλεγα μήπως :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι μήπως ρε συ, πέταμα χρημάτων από πλευράς της εταιρίας είναι εφόσον δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα...

Δημοσ.

Με Shift+Lalt+αριστερό κλικ μπαίνεις στο stream manager και ελέγχεις απο εκεί την ποιότητα του video (του streaming δλδ).

Aυτό για το παιδί που δεν μπορουσε να δει σε HD (720P)

Δημοσ.

Καλό θα ήτανε να το φέρουν και Ελλάδα . Μόνο να γκρινιάζουν οτι η πειρατεία σκοτώνει ξέρουν . Που είναι οι εναλλακτικές μας ?

• Like 2
Δημοσ.

Από ό,τι γνωρίζω, πληρώνονται πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα διανομής ανά χώρα. Με βάση τα ποσά που απαιτούνται, η αγορά της Ελλάδας μάλλον είναι μικρή και ασύμφορη.

Δημοσ.

Μου εξηγείς πως έχεις βρει την υγειά σου? όλο κάτι τρίτοδευτερες ταινίες έχει με 2,3 εξαιρέσεις (εκ των οποιων οι περισσότερες είναι "σούπα" όπως πχ το avatar)

και τις σειρές που μπορείς να τις δεις έτσι και αλλιώς δωρεάν (και νόμιμα) συνήθως....

Άσε που και όταν ανάβει το λαμπάκι HD (που δεν συμβαίνει πάντα άσχετα αν έχω μεγάλη ταχύτητα δοκιμασμένα σε πολλούς server της αμερικής) δεν είναι true HD τις περισσότερες φορες μοιάζει περισσότερο με 720p αυτό όταν είναι το HD αναμμένο γιατί αλλιώς απλά είναι ποιότητα ~DVD και δεν φταίει το tunneling έχω δοκιμάσει τις ταχύτητες άνετα φτάνω 1MB/s και μέσος ορος είναι 1,5MB/s

εγώ το δοκίμασα με tunneling και τον δωρεάν μηνα που προσφέρουν και απογοητευτικά αν και δεν πλήρωσα φράγκο φαντάσου να πλήρωνα....

Στο PC δεν έχει τόσο καλή ποιότητα αλλά στο PS3 που βλέπω εγώ η ποιότητα είναι άψογη,ειδικά σε όσες σειρές/ταινίες υποστηρίζουν 1080p Super HD και έχει και 5.1 ήχο.Θα έλεγα καλύτερη από τις m720p ταινίες που κατεβάζω ή τα HDTV επεισόδια που κυκλοφορούν για τις σειρές.Ντάξει αν κατεβάζεις ασυμπίεστο blu-ray τότε πάω πάσο.

Επίσης ναι σε ταινίες δεν έχει συνήθως φετινές αν και με το unblock-us μπορείς να αλλάζεις με τη μια τη χώρα που βλέπει το Netflix και να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία.Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά ο Καναδάς και Αγγλία έχουν καλύτερες ταινίες από το Αμερικάνικο Netflix.

Όσον αφορά τις σειρές,έχω βρει σειρές που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν μέσα από τις προτάσεις που σου δίνει συν ότι ακόμα και σε παλιές σειρές έχει πολύ καλή ποιότητα.Πχ βλέπω τώρα το Farscape και η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη από τα dvd-rips που είχα κατεβάσει.Άσε που γλιτώνεις χώρο στο σκληρό και μπορείς να δεις ότι θες χωρίς να περιμένεις να κατέβει.Ήμουν έτοιμος για αγορά σκληρού πριν βάλω το Netflix.

Btw επιτρέπει να κάνεις stream από δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα οπότε μπορείς να μοιραστείς με ένα φίλο το κόστος αν θες.Εγώ αυτό κάνω.Όχι βέβαια ότι είναι κάτι τρομερό το κόστος του.

• Like 1
Δημοσ.

Η απολυτη λυση στην πειρατεια δεν ειναι το netflix. Η Ελλαδα και οι παροχοι θα μπορουσαν να ειχαν βρει αποτελεσματικη λυση καταπολεμισης της. Οσο αφορα τις ταινιες και την μουσικη τουλαχιστον

Δημοσ.

τι μήπως ρε συ, πέταμα χρημάτων από πλευράς της εταιρίας είναι εφόσον δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα...

Γιατι νομιζεις εχει αγγλικους? Πολυ λιγους σε σχεση με το συνολο των τανιων δυστυχως...

Το netflix για εμενα ειναι σαν τις συνδρομες στο γυμναστηριο. Στην αρχη το απολαμβανεις και μετα το ψιλοβαριεσαι.... Και επειδη ειναι 6 λιρες, λες δε βαριεσαι αστο να υπαρχει... Μεχρι που κατανταει περιττο εξοδο, ιδιαιτερα εαν εχεις θειους απο την Αμερικη....

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να τους κάνουν τους αγγλικούς στην Aμερική όμως? πέρα από τους κωφούς βέβαια...

Δημοσ.

Έχει Αγγλικούς υπότιτλους,αν όχι στα πάντα στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Ότι σειρά/ταινία έχω δει είχε υπότιτλους.Και ότι δεν έχει θα βάλουν μέσα στο 2014 νομίζω μιας και υπάρχει νόμος που τους υποχρεώνει.

• Like 1
Δημοσ.

τι να τους κάνουν τους αγγλικούς στην Aμερική όμως? πέρα από τους κωφούς βέβαια...

Στην Αγγλια δινου τεραστια σημασια στους κωφους,,, Τα καναλια τυπου Mega - Ant1 εχουν σε οτιδηποτε live υποτιτλισμο... ακομη και οι ζωντανες εκπομπες δηλαδη

@Merdock καλο αυτο δεν το ηξερα για τον νομο.... Εγω βεβαια δεν εχω βρει υποτιτλους τις περισσοτερες φορες και προτιμω να βλεπω κατι με αγγλικους γιατι καμια φορα η βρετανικη προφορα ειναι ανυποφορη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...