akis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οπως λεω και πιο πανω ηταν συνεργασιμος μιας και καναμε μαζι memtest σπιτι του πριν τις παρω..Ηταν παλια εκδοση βεβαια δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο και η ζημια υπηρχε ή αν την εκανα εγω μετα.. Οπως κ να χει εγινε τωρα..Θα επικοινωνησω και θα δω.. Αλλα ελεγα αν καποιος ειχε αποδειξη να την εκανα πιο ευκολα και υπουλα τη δουλεια μου(δεν ξερω αν γραφουν πουθενα καποιο serial number). Μολις φορτωσα εκ νεου τα windows περασα drivers, προγραμματα και σε λιγο τελειωνει το windows update και ολα βαδιζουν κανονικα! Οταν τελειωσουν ολα θα κανω και τα τεστ μου αλλα οπως φαινεται το προβλημα ηταν καθαρα στη ram δυστυχως.. Γι'αυτο το περιεργο με το memtest και τα αλλα timings σε αλλα slot κανενας??
alex89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Στη μητρική που έχεις επάνω τώρα κάνατε τα το memtest με το παιδί από όπου πήρες τις μνήμες;
akis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οχι στη δικη του μητρικη εγινε το τεστ. Αυτο τι ρολο παιζει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα