jimmes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα σε ολους.εχω ενα θεμα με το ρουτερ τις wind,μου εχουν στειλει το τελευταιο ρουτερ μετα απο 2 συνεχομενες αλλαγες στα ρουτερ.εγω δινω ιντερνετ σε δυο συσκευες μεσω του ρουτερ με καλωδιο στον υπολογιστη και σε ενα δεκτη.στον υπολογιστη κανενα προβλημα στο δεκτη μετα απο τρεις περιπου μερες ενω παιζει κανονικα, μου κοβει το σημα το οποιο παιρνω μεσω streaming οταν βγαζω το δεκτη απο το ρευμα και κλεινω και το ρουτερ, μετα με το ανοιγμα και των δυο ειναι ολα οκ.μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ και εχω απενεργοποισει το firmwere οπως καποιος μου ειπε και τοτε καπως εστρωσε η λειτουργεια του ρουτερ, αλλα μετα απο τρεις μερες οπως ειπα μου κοβει το σημα,ενω πριν κανω αυτη την ρυθμιση μου εκοβε σε μια ημερα το σημα.επισης μου ειπαν οτι ισως να θελουν καποιες αλλαγες οι ρυθμισεις στις πορτες του ρουτερ.αν καποιος μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος.ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ο δεκτης παιρνει κανα firmware update?β.zte η κανα μπανανοgennet σου εχουν δωσει?και τα 2 χαλια ειναι αλλα οκ.με αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει?με αλλο ρουτερ απο wind ειχες παλι το ιδιο θεμα?
jimmes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου ειναι το τριτο ρουτερ τις wind που εχω, τα αλλα δυο μου τα εχουν αλλαξει απο την wind και συνεχιζει να κανει το ιδιο προβλημα.ισως να μην φταιει το ρουτερ και να φταιει το λογισμικο του δεκτη και σεκεφτομαι να δοκιμασω και με ενα του εμποριου ρουτερ αλλα φοβαμαι οτι τσαμπα θα δωσω λεφτα να το παρω.μου κανει εντυπωση πως οταν κολλαει ο δεκτης και τον βγαλω απο την πριζα και κλεισω το ρουτερ για 1 λεπτο μετα ολα ενταξει.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,και η ταχυτητα της συνδεσης κατεβαζω με 17-18mbs τι να πω?
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου ειναι το τριτο ρουτερ τις wind που εχω, τα αλλα δυο μου τα εχουν αλλαξει απο την wind και συνεχιζει να κανει το ιδιο προβλημα.ισως να μην φταιει το ρουτερ και να φταιει το λογισμικο του δεκτη και σεκεφτομαι να δοκιμασω και με ενα του εμποριου ρουτερ αλλα φοβαμαι οτι τσαμπα θα δωσω λεφτα να το παρω.μου κανει εντυπωση πως οταν κολλαει ο δεκτης και τον βγαλω απο την πριζα και κλεισω το ρουτερ για 1 λεπτο μετα ολα ενταξει.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,και η ταχυτητα της συνδεσης κατεβαζω με 17-18mbs τι να πω? εφοσον εχεις αλλαξει 3 ρουτερ δενβρισκω νοημα να παρεις και αλλο απο το εμποριο.αν θες να δανειστεις απο κανα φιλο οκ αλλα χλωμο το κοβω.αν δεν εχει Update ο δεκτης να κανεις δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.δεν νομιζω οτι φταιει η συνδεση.το μονο που μπορω να προτεινω ειναι τσεκαρε να μην πηγαινει standby ο δεκτης μηπως εχει τιποτα τετοια παραξενα και επισης αν εχει επιλογη που χλωμο τοκοβω κατεβασε την καρτα απο 100 mbit σε 10 Μηπως αλλαξει κατι.επισης οταν κολλησει ο δεκτης κανε τα παρακατω. βγαλε το Utp και ξαναβαλτο και δες αν ηρθε. β.κλεισε μονοτο δεκτη και δες αν ηρθε. γ.κλεισε μονο το ρουτερ και δες αν ηρθε.μηπως δουμε τι φταιει
jimmes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 και εγω δεν νομιζω να φταιει το ρουτερ.τωρα σε οτι αφορα το update εχει μια λειτουργια ο δεκτης chanel list update οταν το κανω μετα θα πρεπει να βγαλω απο το ρευμα το δεκτη για να δεχτει αυτη την ρυθμιση αλλα και παλι μετα απο μια με δυο μερες τα ιδια μου κανει κολαει.κατι ισως να παιζει με το λογισμικο του δεκτη ισως να ειναι και θεμα server γιατι ξεχασα να σου πω εχω αλλαξει το λογισμικο το παλιο λογισμικο που ειχα μου επαιζε καμπανα με ενα ρουτερ tp link εμποριου αλλα μου καηκε απο κευραυνο το ρουτερ.επισης αυτο που λες με το standby ναι μου κανει κολπα ο δεκτης οπως ενω τον αφηνω ανοιχτο μετα απο 12 με 16 ωρες περιπου μου κλεινει μονος του χωρις να του εχω δωσει εντολη να κλεινει.τωρα δεν ξερω και εγω τι να κανω αυριο θα το παω σε ενα φιλο να μου το φλασαρει απο την αρχη και θα δουμε.αν εχεις καποια λυση θα σου ειμαι υποχρεος.παντως σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.η θα πρεπει να κανεις δοκιμες τον δεκτη η θα πρεπει να βρεις κανα δανεικο ρουτερ γιατι να σκασεις λεφτα λεμε πχ για ενα tp link και να σου κανει παλι το ιδιο δεν λεει.
jimmes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου καλημερα.το δεκτη τον φλασαρα εκ νεου απο την αρχη και μου κανει αλλα κολπα τωρα.μου παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα και μετα απο λιγες ωρες ο δεκτης κλεινη μονος του χωρις να του εχω δωσει εντολη να κλειση και δεν μου ανοιγει τα stremaeng καναλια και οταν τον βγαλω απο την πριζα και το ξαναβαλω μου παιζει κανονικα.επισης δοκιμασα και ενα αλλο ρουτερ δανεικο της philips που φενεται καλο αλλα παλι τα ιδια μου κανει.στο μεταξυ στις ρυθμισεις του δεκτη εχω απενεργοποιησει ολες τις λειτουργιες για το on-of του δεκτη και του εχω κανει να το κλεινω μονο εγω.ισως τελικα να ειναι προβληματικος ο δεκτης γιατι ολα αυτα τα παραπανω που σου γραφω τα εκανε και στο ρουτερ του φιλου που μου το φλασαρε εκ νεου.αν εχεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι το προβλημα θα με βοηθουσες πολυ.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν φταιει ο δεκτης μονο με αλλο δεκτη μπορεις να το τσεκαρες.παντως το ρουτερ χλωμο.εχεις αλλαξει τοσα ρουτερ πλεον και γινεται σε ολα.τωρα με τον δεκτη δεν ξερω κατι παραπανω για να σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα