Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ή Καλημερα σας, 

Αποφασισα να κανω φορματ το λαπτοπ μου μεσω usb stick, καθως γινοταν η εγκατασταση κατι πηγε στραβα και εκλεισε το pc καθε φορα που ανοιγω το pc τωρα μου πεταει ενα μηνυμα λεγοντας μου "The computer restarted unexpectedly or encountered an unextected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, Click ok to restart the computer and then restart the installation"

Τι κανω? 

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αν κανεις ακριβως αυτο, οπως στο λεει το μηνυμα που σου βγαζει, δεν συνεχιζει την εγκατασταση?

Γενικοτερα μπορεις πολυ απλα να ξαναbootαρεις απ'το φλασακι και να κανεις εκ νεου φορματ. 

Δημοσ.

Καλημέρα .

1) Αν κατάλαβα καλά , η επανεκκίνηση εμφανίστηκε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης , πριν φτάσεις στο σημείο να δηλώσεις username και να μπεις στην επιφάνεια εργασίας , σωστά ?

2) το usb με το οποίο έκανες εγκατάσταση έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλο μηχάνημα με επιτυχή εγκατάσταση λειτουργικού ? Το έφτιαξες εσύ ακολουθώντας κάποιες οδηγίες που βρήκες ?

3) υποψιάζομαι hardware πρόβλημα . Για αρχή μπορείς να κάνεις έλεγχο μνήμης (memtest) και δίσκου (hd sentinel) .

4) ο λόγος που έκανες εγκατάσταση λειτουργικού ? Σου εμφάνιζε δηλαδή κάποια κολλήματα πριν ? Πιθανές μπλε οθόνες ? Αλλαγή κάποιου εξαρτήματος ?

Δημοσ.

Δεν μπορω να μπω στο bios πρωτον, ναι πριν μπω στην επιφανεια εργασιας, δεν εχει ξανα χρησιμοποιηθει, το εφτιαξα μονος μου χρησιμοποιοντας οδηγιες πιστευω σωστες, εκανα φορματ επειδη ειχε βιστα. 

Χρησιμοποιησα αυτα εδω τα πραγματα.

1)      On the same error screen press SHIFT+F10 and it will open up a black Window. (a command prompt window)

2)       In  the black windows type the word "regedit"(without the inverted commas and hit enter. That will open the registry editor.

In the Registry Editor..

Browse to....

HKLocal machine/SYSTEM/SETUP/STATUS/ChildCompletion, and after highliting childcompletion,on the right hand side check for setup.exe. if the value is 1 change it to 3.(by double clicking on setup.exe and changing the value shown in the box).

Then close the registry editor and then also close the black window.

Then click on OK for the error and the computer will restart and the installation may complete.  just try it and let me know if it worked.

Με εβγαλε να φτιαξω γλωσσες κωδικους κτλπ εκανα install framework και εδω κοντα και 5-6 λεπτα περιμενω λεγοντας "Setup is preparing your computer for first use"

Αυτην την στιγμη που μιλαμε κανει install Software Update KB2729460 Instaltion Wizard .. 

Ευχαριστω  για τις απαντησεις 

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορείς να μπεις στο bios ? Win8 / 8.1 πήγες να κάνεις εγκατάσταση ?

Μην συνεχίζεις μια κατεστραμμένη εγκατάσταση , δεν έχει νόημα . Θα σου εμφανιστούν περισσότερα προβλήματα στην συνέχεια .

Δοκίμασε έλεγχο δίσκο-μνήμη όταν μπορέσεις . Κι αν δεν έχουν κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα , ψάξε για άλλο iso ή δοκίμασε την πεπατημένη , CD/DVD installation .

Δημοσ.

Ολα καλα εγινε το φορματ εχω μονο ενα προβλημα μου δειχνει οτι εχω 8 gb μονο πιασμενα στο C και μου δειχνει οτι δεν χωραει αλλα τι κανω?

Δημοσ.

εγω στην θεση σου θα εμπαινα με live cd απο ενα linux distro να κανω μεσω gparted ενα καλο και σωστο ολικο φορματ στον δισκο και στην συνεχεια θα εκανα εξ'αρχης το φορματ. 

στο Bios εξακολουθεις να μην μπορεις να μπεις? αυτο ειναι το πιο σημαντικο γενικοτερα.. αν εχεις προβλημα με αυτο ειναι το βασικο προβλημα που χρειαζεται να επιλυσεις. 

Δημοσ.

Ολα καλα εγινε το φορματ εχω μονο ενα προβλημα μου δειχνει οτι εχω 8 gb μονο πιασμενα στο C και μου δειχνει οτι δεν χωραει αλλα τι κανω?

Αυτη η εντολη που βρηκα απο τον αγγλοφωνο εφτιαξε το προβλημα μου αλλα τωρα εχω αυτο :$

Την τρελα μου ολα προβληματα ειμαι τι σημαινει BOOTMGR is compressed? Pres c+a+D to restart

Συγνωμη και ευχαριστω για την υπομονη και τις απαντησεις 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα..Μια βοηθεια...Εκανα format  απο windows xp  σε windows 7  αλλα μαλλον  πρεπει να εχει κρατησει και τα παλια μεσα ο σκληρος  δισκος γιατι μου δειχνει οτι περιπου  εχει  γεμισει ενω φυσιολογικα δεν θα επρεπε!!!  Τι μπορω να κανω τωρα; Να κανω ξανακανω  format;;; Καμια λυση;;;

Επεξ/σία από takoulou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...