drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τι συμβαινει και μου το πεταει αυτο συχνα ?
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το παθαίνω και εγώ με chrome και ο firefox δεν την παλεύει γενικότερα ..επίσης καμια φορά lagάρει το youtube και μου σπάει τα νεύρα (σπάει το βίντεο ενώ ο ήχος τρέχει κανονικά). 1
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και τι να κανουμε ? Να βαλω καποιο αλλο browser ? Ειναι και λιγο βαρυ το chrome εχω και ενα γεροντακι υπολογιστη pentium 4.
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμάστε να κλείσετε το hardware accelaration και στον browser και στον flash player.. Στον chrome , settings > show advanced settings> system >Use hardware acceleration when available . Flash Δεξί κλικ πάνω σε ένα video, settings.... Επίσης να κάνετε update τους drivers της κάρτας γραφικών. 2
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη εμενα ειναι στα Ελληνια εννοεις την εντολη Χρήση της επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη ? Ειναι επιλεγμενη ,να τη βγαλω ? και απο το Flash ? To update στους drivers της καρτας γραφικων δε γινεται αυτοματα ? Απο που να παω ? Ευχαριστω για το χρονο σου.
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη εμενα ειναι στα Ελληνια εννοεις την εντολη Χρήση της επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη ? Ναι αυτό είναι , και από το flash να δεις πως θα πάει . Drivers στην σελίδα του κατασκευαστή ανάλογα με το μοντέλο της κάρτας σου, βλέπεις ποιοι είναι οι τελευταίοι .
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 H καρτα ειναι ενσωματομενη σε μια μητρικη QDI του 2004 ,τρεχα γηρευε. Μου κανει ομως και κατι προβληματα στην εκκινηση,αργει να ανοιξει και γραφει failure configuring windows updates. Mαλλον εχει φορτωσει στραβα καποια αναβαθμιση η καθολου. Προσπαθησε ενας φιλος να το διωρθωσει,δεν μπορεσε. Μαλλον θελει φορματ. Μπορει να φταιει και αυτο ?
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η κατάρρευση του flash player είναι συχνό φαινόμενο και το έχω συναντήσει και σε πλήρως ενημερωμένα συστήματα , όποτε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οφείλεται σε αυτό η όχι . Για το πρόβλημα με τα updates άνοιξε ένα καινούργιο θέμα να το δούμε.
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Ανοιγω τωρα.
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 σ ευχαριστώ και εγώ για να δούμε , μακάρι να έφτιαξε
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε συγνωμη και παλι,στο flash που ακριβως μπαινω να βγαλω την εντολη. settings η global settings. Δεν μπορω να το βρω.
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Στο settings και θα σου εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα